Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    10. Veljača 2016. 12:03

Loli hvala, ma mislila sam u frizider staviti jer mi treba za sutra ujutro. A ovo za mijesanje pitam jer me malo strah izdojiti cijeli obrok da mi se ne poremeti na toj cici, a i iskreno nisam sigurna da bi mogla odjednom cijeli obrok izdojiti.

@JustSmile@
    10. Veljača 2016. 12:13

Evo i nas.noc koliko-toliko bila dobra,evo sada spava,sreca moja! 
    Danas sam mu stavila prvu mpp pa cemo vidjeti.nek odspava pa cim se presvucemo,javim dojmove i stanje u pelenama dali je ostalo unutra ili je oslo van.posto vi sve za sad imate curice,i zadovoljne ste,bas me zanima ovaj moj pisulinac. :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Loli22
    10. Veljača 2016. 12:14

Ma nece se poremetit al moras vidjet kako ti ide izdajanje, ja npr u sat vremena izdajanja bi na obe mogla izdojit jedva 45 ml sveukupno... dok sam imala tih prvih 2 tjedna mlijeko... tako da to ti stvarno ovisi, jedna moja prijateljica uspjesno doji svoju kcerkicu vec 6 mjeseci a izdojit nemoze niti 20 ml

L<3 B<3

Pinkypik
    10. Veljača 2016. 12:23

Loli,idi pedijatrici i zamijeni Plivit za Oleovit. Nemoj mu to davati ako je dobio grčeve od toga. I mi smo tako. I mnogi tu. Ili uzmeš tu biogaiu s d vitaminom i super.
    Moj miš je danas dobio popizditis da sam ga ostavila da plače jer mi se ruke već tresu od nošenja. Očito ga muči bušica i dala sam mu Sab i medeka s košticama na trbuh...to jedino pomaže. Muka mi je već,i još sam sama doma i bez ručka danas...ko za vraga kak se složi. Eno ga opet...puse svima

Sonja8
    10. Veljača 2016. 13:00

Mrkvice, ja sam jučer svojoj izdojila 60 ml u 10 minuta (iz jedne 40, iz druge 20). Bilo joj je dosta. Kad sam došla doma, dala sam joj cicu i papala je mozda minutu (vise za utjehu ja mislim 😊)

Mrkvica2
    10. Veljača 2016. 13:01

Loli znam, zato cu probati kroz dan jer meni treba oko 100ml. A ako ne uspijem onda cu im spremiti bocicu adaptiranog, sta sad nemogu je pustiti da bude gladna. 

Bila nam je patronazna danas pogledati joj liceko to suho i pitala sam ju da ponese vagu posto nam je pregled tek za mj dana. Dobila je 650grama ovaj mj.. ja zadovoljna. Bitno da nismo ispod 500. Neznam koliko je u duzinu dobila ali to mi je manje bitno, ovako mi je srce na mjestu.

Mame koje ste izdajale, imate li kakav savjet kada je najbolje izdajati? Izmedu obroka, za vrijeme obroka na onu iz koje ne jede, kombinirati iz boje cice ili samo jedna..

Mrkvica2
    10. Veljača 2016. 13:01

Moja beba jedina ovdje valjda nema grceve od plivitovog d3, a od saba ima uzasne grceve a espumisan pomaze..

Pepita2109
    10. Veljača 2016. 13:32

Pozdrav drage moje :)
    Dan je tu banana kiša plus bura ne zna se šta je gore, malena je fino spavala sinoć kao i većinom, nismo imali temp od cjepljenja.. danas samo letam po kući kad zaspi ja jurim da štogod napravim, i tako u krug pa sam sada kada sam rješila životinje odlučila malo sjesti iako znam da će se sad damica probuditi..

Mrkvica ja sam se izdajala za jedan obrok baš sam tad imala problem sa prepunjenosti tako da sam dok je papala jednu izdajala drugu, namučila sam se ajme, da na kraju nije bilo ni potrebno jer gospođica nije htjela bocu hahaha 

axia bebica ti super napreduje, bez brige skužila bi ti da je gladna, pogotovo po popišanim pelenama...

pinky uhhh pa nije ni čudo kad imaš pravog momka, mene marama spašava, sad imam problema samo sa nogama 

mama ja jučer gledam svoju curku od 5400grama i pitam se na glas jao baš me zanima kako izgleda mamina beba od 6kg a moj muž kaže opet ti o curama sa klokanice hahaha postaje ljubomoran na vas 

Mrkvica pa super je dobila, sad sigurno ide više u dužinu...
    vi nemate pregled sa 3mj??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

gagicamamica
    10. Veljača 2016. 14:00

Evo da se malo i mi javimo...
    Trebalo mi je da sve procitam...nikako nadoknaditi zaostatak. I naravno vec zaboravila koka je sto pisala....🙈

Ja dojim na zahtjev...nekad je to u sat vremena 3x a nekad prode 2-3 sata izmedu podoja. I nezamaram se time...Cika im je sve. I predjelo i glavno i desert i pice i utjeha... Tako da....ne zamarajte se razmacima, pogotovo bebice do 3mj. 

Zadnja dva dana kod nas se situacija primirila.pauza od ludila.😀 vidjet cemo danas sta ce nam kisa donijet osim gostiju. 😀😀 
    Tjemenice je znatno manje,a tek se jednom oprali mustelom.

Axia javi kak je proslo kod dr.

Nadam se da cemo se danas svi naspavati uz kisu. 👍

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

visnjass
    10. Veljača 2016. 14:03

pozdrav svima,
    moje maleno kiše, ima tek 6 dana a kad kiše kihne par puta za redom, bojim se da se nije prehladio jer meni treba 3 dana da ga presvučem. bojim se i ne znam kako ga primiti i on jadan gol lamače ručicama i nogicama i onda počne plakat i tek onda se sva pogubim tak da dugo ostaje gol 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.