Mali debeli, koji je proizvodjac spreja? Dm-ova marka ili?
Pepita- hvala za slikicu. Probat cemo i to.
Mali debeli i mamma, poceli smo kad je malac imao 4 mj i 4 dana. I za sada ih podnosi super. Jede bez problema, drze ga sitim. Buduci je na ad-u to nam je jedna boca manje.
Dobra vecer mamicee
Evo ja cekan da moj maci zaspe pa koristin priliku da se javin malo
Naravno da san zaboravila ko je sta pisa nakon toliko stranica al etoo..
Buffy sa zakasnjenjem, sretan ti rodjendan hehe..
Lina, cestitke na jos jednom deckicu ..uzivajte u pocetnim druzenjima :)
Mi u ponediljak bili na kontroli za 2mj..dug 62cm..tezina 5600kg..kaze pedica da dobro napreduje :))..al ipak ga odlucila cijepit tek s 3 miseca..kukici u redu :))
Zelin svima laku noc..moj pocinje malo plakat :P
07.12.2015. A <3
Tweety, ajde nadam se da nece puno plakati...😉
Naša cura zaspala upravo, sad cu i ja u krpe...i nadam se mirnoj noći. Valjda nećemo opet od 2-5 dežurati... 😳😳
Noć mamice pusa bebicama.
P.s.gledam te vaše sličice...bebice su vam premedene, jedna ljepša od druge 💝
Sonja, sretno nocas hehe :))..moj zaspa isto na dvosjedu, sad cekan da malo utone u san, a ja malo izdajan za svaki slucaj ako se probudi kad ga buden primistala hehe..
Jos jednom zelim svima mirnu nooc :*
07.12.2015. A <3
Sto reci osim da sam budna...i jucer cijepili oko 6 i sad je vec temperatura 38. Njoj se spava i stenje u snu. Ped.rekla pola cepica ako bude 38.3. Inace imam toplomjer onaj za uho. Slabije mi jede sad po noci i bojim se da ne dehidrira a i cice su mi koma. Trebam stavljati kakve obloge na celo ili ruke? Nisam oka sklopila...bila mi je topla od ponoci i cudna da spava....i eto...
Lady, drzi se
Nisan ti bas mjerodavna da dililn savjete, al sinoc san bas citala o snizavanju temp jer mi se cinilo da je i moj malo vruc..a malo mu je glas promukao i kaslje i tesko dise :(.. ja bi mozda na tvom mistu stavljala mokre krpe kao obloge (otprilike da su sobne temp) i pokusala prvo s tim dok jos nije prevelika temp.. nemoj samo panicariti (lako je drugom reci), temp je normalna kod cjepljenja, ali mislim da trebaju oblozi nekakvi.. Sretno ti
07.12.2015. A <3
Visnja,mene je isto mucilo oblacenje malca,al samo strpljivo...Ja bebacha nisam znala ni premotat,a sad mi se cini kao da to radim cijeli zivot.Cickanje nam isto dobro ide,samo nas jos uspavljivanje muci. Prvi tjedan mi je bilo najteze,sad imam osjecaj da sve krece na bolje,lagano se privikavamo jedan na drugoga
Lady kaže jovancevic za snizavanje temp
. prvo je raskomotiti, ako je iznad 38, cepic,ako se ne snižava za 20 min kupka,ako još ne ide hitna.
Naana jel vam to po preporuci ili su ti sama tako?
Mrkvice kak to fizički izvedes? Ja dojim sjedecki i za izdajanje me smetaju njegove nogice😁 izdajas na izdajalicu?
Dobro jutro drage moje :) napokon malo oduška i mira (ne bi se čudila da se malac sad probudi kad sam to rekla)
Naravno da sam zaboravila tko je što rekao/pitao netko je pitao za adaptirano, mi smo na aptamilu i ok nam je. Isto sam čula za novalac da je dobar
Mrkvice (ako se ne varam), kod vas je suho ličeko... mi smo isto imali problema s tim, baš mu je bilo suho i izgledalo zategnuto na obrazima, namazala neku kremicu od Mustele za lice (Stela-nešto, u sobi je od maloga, a on spava, pa ne mogu pogledati), prošlo mu nakon dva mazanja i sad je super. Mustela je zakon :)
Što se tiče uspavljivanja, nekad ga uspavam na rukama, a nekad mu više paše da ga spustim, pa zaspi čim ga stavim u košaru. Baš nema pravila... ali se bojim da ga ne naviknem na ljuljuškanje
Pepita, ti si baš romantičar mi baš slabo slavimo takve stvari, a parkiranje fićeka... to mi se još čini daleko. Sve me sram reći od kad nismo
samo ću reći, toliko dugo, da sam mu rekla da ga razumijem ako stavi kiflicu u nečiju drugu pećnicu. Jadan
Malidebeli, nije po preporuci. Ja odlucila uz maminu pomoc jer je i ona zapocela dohranu sa mnom i sestrom kad smo imale 4 mj. Buduci da moj N nije dojen, znaci ne hrani se mojim mlijekom koje je najzdravije nego umjetnim, nije mi zao. A i vidim da mu se svidjaju kasice i dobro ih podnosi.
Sortiraj odgovore
Najstariji