Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    11. Veljača 2016. 11:23

Lady nama je pedica rekla ako je u guzi 38.5 onda cepic, prije toga ppkusati sa kupanjem i raskomotiti bebu. Neznam bas za obloge da ce imati nekog smisla. Radije ju okupaj.

Malidebeli drzim ju na rukama, tijelo joj je naslonjeno na krilo meni a glavica u ruci jednoj, kod lakta. Drugom rukom na izdajalicu pumpam. Bude naslonjena njoj na nogice al joj ne smeta. Ide.

MaliV da znam stelatopia se zove krema. I nju je meduostalim preporucila patronazna 

Evo mi dosli kuci, papala je bocu uspjesno je tata izasao sa njom na kraj. Pojela je svega 60-70ml tako da smo imali i previse. Eno sad spava ko topic.. kukici su super. Kaze dr jedna jako zivahna beba. Kontorla kada prohoda. Mm-u se svidjelo kako je on moze nahraniti, bas mi je bio slatki 

Pepita2109
    11. Veljača 2016. 11:23

Dobro jutro, dobar dan 
    Mrkvica ma znala sam da ćeš biti oduševljena 
    naanaa ako se varam mislim i da je sprej dm-ov,ali ja sam uzela sapun zato jer mi ga je šogorica preporučila..
    lady kako ste vas dvije? ima li temp? stavljaš oblog na ubod? 
    nije ništa neobično ako će ti biti uspavana za slučaj ako se zabrineš hehe
    maliV ja sam romantična na stotu, ponekad bih voljela da nisam hahaha 
    svaka čast ja bih prije rekla suprotno od toga jer budimo realni nije on jedini koji je bez toga tak da jadna i ti hahaha
    mi smo se podružili nakon 4tjedna..

Nadam se da ste se sve uspjele naspavati, moja malena je spavala sa nama cijelu noć, bila je baš cendrava do ponoći, slini luđački, i bljucka dosta -_-

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Malidebeli
    11. Veljača 2016. 11:36

Mrkvice ti si moj idol.  stvarno kao da ti je ovo sesto  dijete a ne prvo..kad čitam kaj sve možeš s malom osjećam se totalno nesposobno.svaka castl

Mrkvica2
    11. Veljača 2016. 11:52

Je sprej je isto dm-ov, vidla sam ga jucer. Stoji kod sapuna, stim da vam na kutiji moze biti i kosulja drugacijeg uzorka. Kod mene je karirana.

Malidebeli hvala, ali mislim da me stvarno pogodila jako dobra curica. Mislim da nije tako da bi vec odavno otisla na zivce. Pokusavam raditi kako mislim da je dobro, kada zapnem obratim se mami ili patronaznoj i nekako ide. Naravno nije uvijek sve idealno ali guram. Sada sam ju vec dovoljno upoznala i prokuzila pa mi je vec lakse, a mislila sam da cu se sa svoje 23god jako jako tesko snaci s bebom. Pogotovo jer mi je ovo ujedno i prva beba mala koju sam u rukama drzala.. Iako dosta ljudi mi kaze da su im bebe znale biti super do 6mj i onda kaos. Neznam, nadam se da ce ipak ostati dobra ovako. Vidjeti cemo kako cu sa dvoje, troje 

Sonja8
    11. Veljača 2016. 13:12

Mrkvice, 23? Zaboravila sam kako ste neke ovdje mlade mamice ❤️ Bas lijepo 😊
    MaliV hahaha, ma vole oni nase pećnice iako ne pečemo kolače bas u zadnje vrijeme ☺️☺️☺️ 
    Mi smo imali malo bolju noć, iako ne idealnu. Od nekih 1.30-3 je bila malo kenjkava. Poslije toga je zaspala. Sad cemo u setnjicu jer je lijep dan 💝

Sonja8
    11. Veljača 2016. 13:14

Da, i moj dragi je jako sretan kad moze on bočicom nahraniti mrvicu. Rekao je da bih mogla ponekad tako se izdojiti da joj on da jesti 😊
    Drago mi je da vam je dobro proslo prvo čuvanje 👏
    Lady, kako je?

Malidebeli
    11. Veljača 2016. 13:54

Naana spreju je froschov- meni je odličan. 
    Mrkvice bas si prava mlada mama 😃bravo

Ines24
    11. Veljača 2016. 14:14

Mrkvice ti si nam uzor, zasad je moja cura poput tvoje, nije zahtjevna, sama zaspe, sama se može zabaviti na krevetu, grčevi nas muče ali nije prestrašno, noćnu rutinu smo brzo uhvatili s dva buđenja, sad pokušavamo uvesti dva dnevna spavanja, dosad je bilo samo jedno (kuc kuc da ne ureknem ništa) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.