Visnja nebrini...oni tako ciste nos. Samo radi redovno toaletu nosa fizioloskom. Nemas brige. 😉
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Nesto s tim kapima ne stima ocito... a ja mutava nisam znala da je do toga :/ al evo sanas mi se dogodilo da mu nisam dala sab i nije uopce se.grcio poslje bocice, a inace se skoro svaki put malo grci... ocito mu i sab ne pase...
L<3 B<3
Dobar dan svima.. kao prvo hvala za cestitke na kraju sam imala tortu..mm me odlucio iznenaditi i pozvao par ljudi i tortu mi narucio
Mrkvuce ja sam zagovornik tt bocica i sveg ostalog od njih za izdajanje ti ne mogu pomoc ja izdajem desnu koju on bas ne zeli uvijek..odnosno rijetko kad ju zeli nakon sto on zavrsi s lijevom i tako da imam vec punu skrinju mlijeka.. a vidis meni su za civanjeu skrinji rekli 4mj..a ko ce ga znat
Kako dobro sto vama dolazi i dalje patronazna..ja nemam pojma kako cu sad 2mj izdrzat bez vaganja..ludnica
Moj mis nakon sto je 2 dana bio budan jaaakoo puno danas samo spava.. to bi bilo odlicno da ne mora spavati na meni pa da se ja mogu pomaknuti..tako da pinky ni ja nemam rucak i jos cekam da mm dodje kuci da idem na wc jer nisam bila od 11 ujutro i mislim da cu puknut a zao mi njega maknut jer divno spava na jastuku za dojenje
Visnjas ne brini za nosuc i moj je kihao u biti i sad zna svaki dan kihnuti da si ocisti nosic..samo fizioloska i bit ce super sto se presvlacenja tice ne brini brzo ces se ispraksat...i ja sam isto mislila da nikad nista na glavu mu necu znati obuci a sad mi je to najlakse
I vec sam zaboravila sta ste jos pisale od jucer jer je toga bas bilooo.. steta da se tekst ne moze spremiti pa da se vratim procitati
Bi kupila koja mama iz Rijeke jumbo paket pampers premiuma 3, za 80 kn, ja ih nezelim koristit :/
L<3 B<3
Da axua ne odustaj izgleda da je tvoj maleni zekic koji xesto skace
Mi grceve od plivita isto nemamo jos mu ja dajem kapi navecer i njemu su cak i ukusne on mljacka poslije..izgleda da je mom bitno samo da ima nesto u ustima
I da.da pitam primjetila sam da moj cuva mlijeko u ustima radi to jis cija beba?
Izvinjavam se sto sam se raspisala ali jedino mob imam uz sebe
Haha, Buffy, i moja spava na meni upravo i meni mob u ruci 😊
Sinoc opet budni od 2-5, mučila je probava. Lijepo spavala do 2 i onda joj vidim lice kako se grci i vriskom u plac. Bas mi je bude zao. Malo se smiri pa opet, pa jede pa kaka Itd. Uglavnom, u 5 smo dvaput presvlacili pokakanu pelenu. Nakon toga je zaspala i spavala 5 sati u komadu. Prvi put toliko!
Justsmile, cekam izvješće o pelenici 😉
Axia, nadam se da ce biti dobro danas 😘
Mrkvice, mi imamo mam bočicu i njoj je ok (ta 2 puta koja je papala iz nje)...
Pepita, Kod nas je isto vrijeme katastrofa pa sam tužna sto danas nis od šetnje...
Pepita nemamo, pregledi ide 1mj,2mj,4mj, 6mj, 9mj i sa godinu dana. Joj ja se tak nadam da ce htjet bocu inace imamo problem. A dobro oce dudu pa ce valjda i bocu htjet.
Buffy meni je patronazna rekla da ju nazovem ili jojposaljem poruku ako imam neki problem ili me nesto zanima. Tako da ti se ja njoj tako s vremena na vrijeme javim. Jucer sam ju bila pitala za to na licu i poslala joj sliku a danas je pitala da dode da to pogleda pa sam ju odma zamolila da vagu ponese pa smo se vagali. Cura je stvarno super.
Moja nekada zna u obrazu imati malo mlijeka
Visnja joj to ti je normalno, isto kao i povremeno kasljucanje i maratonsko stucanje. Cak i povremeno zastopan nosic bude zbog suhog zraka, samo vlazi fizioloskom, s vrmena na vrijwmw izvucite usisavacem. Nasa svaki put kad kise kihne 4 puta heheh
Evoo imamo skupljeno 50ml wee ona iz jedne papa a ja iz druge izdajam. Ide cak u mlazu
Ova nasa djevojcica je prava mala lopuzica. Jaako se ljuti kada se nitko ne bavi njome i ne igra se s njom.. a kada se igramo umire od smijeha. Slatkica mala.
Danas sam pokusala staviti ju u kindac i kada se smirila iako je gledala izasla sam i virila sa vrata. Uspjeloje, kroz 15minuta se uspjela uspavatii
Buffy, sam ti pisi :) drago mi je da je rodendan ipak bio uz tortu :)
evo mi damas normalno papamo, bili smo dobri kod doktora, a doktor je bezvrze. Bezveze ju salju na te pretrage, a nije joj nis-_-
Mrkvice, i sto je patronazna rekla, sto je malenoj to na licu? Mozda si i napisala, ali sam propustila.
Sonja jedva čekam proljeće
Mrkvica pitam zato što je meni moja rekla da se vidimo kad navrši 3mj..možda tu kod nas ide to drugačije hahah.. s tim da pedijatrica je odlična,ali način na koji radi mi se ne sviđa nimalo istim danom bolesna i zdrava djeca, jučer puna ambulanta djece koja kašlju i šmrču i slično, samo se nadam da moja malena neće ništa pokupiti
fino si to skupila još malkice samo :)
aaaa kako dobro moja bi vrištala da ju tak pustim hahah
visnjass ne brini za kihanje normalno,a za oblačenje to što beba radi je zato jer se boji, samo laganini nitko se nije rodio naučen
buffy baš mi je drago da si dobila torticu divno iznenađenje
Curke još malo nam je Valentinovo, pa razmišljam kako da iznenadim muža, ako bude dobar i ako nam malena dozvoli heheh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji