Lady, kad stavis malenu kao da stoji- da li staje cijelim stopalom ili vrhovima prstiju? Kad su joj rukice zgrcene, da li je palac bar ponekad unutar ili van sake? Kada spava, znaci kad je bas opustena kako drzi sake? Otvorene ili zatvorene? To sto se zgrci kada je oblacis zanemari. Ne voli se oblaciti i to je to. To i moj N radi i mislila sam da je hipertonus, ali nije.
A da probas kad dojis malenu i ona zaspe- probuditi je dirajuci ju po uhu ili sl? Da se razbudi... i ako nastavi sisati ok, a ako sisa pa opet zaspe za minutu dvije onda vjv nije vise gladna i onda je jednostavno dignes i nema vise sisanja. Tada bi mogla stvoriti neku rutinu uspavljivanja, a da nije sisa.
mama@ tvoje bebe su mali ljudi već s mjesec dana! stvarno svaka čast!
Pepita samo tako nastavi, sve ti je jasno, na jedno uho unutra na drugo van, ako plaće daj, nema druge!
Aleksandra slažem se sa Pinky, ludi skok je zaslužan za nervozu na stotu!
Lady šaljem cmok, ide to tebi itekako samo moraš vjerovati u sebe!
Renata, sonja;
Da pitam za sebe
Sumnjam da joj nije dosta. Nervozna je, cica dugo i brzo opet trazi. Kratko i nemirno spava po danu. Danas je cijelo popodne na cici i ne zeli pustit, a nemirna je dok cica. Baca se i pljuje cicu a kad ju spustim opet trazi ( bas cicu)
Sonja dakle prvo, pedijatri u zadnje vrijeme preporucaju Novalac. Mi smo na hippu jer he slucaj tako htio i pase joj.
Drugo, nije li beba dobila uredno preko kilu na tezini u prvom mjrsecu? Vi ste 6 tjedana. Skokici. Ako sumnjas da ne dobija dovoljno zovi patronaznu da je izvazete prije i poslije podoja. Tako ces biti sigurna.
Po mom mišljenju je skok jer si sve opisala što se i u skoku i dešava, klasično ponašanje, slažem se s lillany prati ju, izvaži i onda napravi procjenu.
Hvala Malidebeli onda ću si i ja dati truda da probam malko produljiti razmak makar na 2 sata
Evo nas sa kontrole moja mrva kako kaže pedijatrica odlično napreduje dobila je 900grama pa sada ima 5400grama, malo smo plakali kod inekcije ali je sve prošlo dobro.. Pedijatrica nije mogla vjerovati da se okreće sa trbuha na leđa pa sam joj ponudila snimku.. šta se tiče zubića, pogledala je nije rekla da će izbiti uskoro ali da je ju vjerovatno svrbi i zeza... calgela ovdje nema za kupiti iskusne mamice dajte savjet šta drugo uzeti?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Axia,jesi li ju probala okupati?
Mom nekad pomogne za opuštanje i nervozu,čak i za grčeve.
Sortiraj odgovore
Najstariji