Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    09. Veljača 2016. 15:54

Buffy sretan rockas, draga 😘🎂 ako nema torte, ima sigurno neke cokoladice ili necega, navali 😄  

Lady, drzi se... Moj je zadnjih nekoliko dana priljepak da ne moze biti veci, samo na wc ne idem s njim, sve ostalo ne zeli biti sam. Evo upravo spava na meni... Tako da ti se divim sto si do sad izdrzala, vjerujem da ce se tvoja mrvica jedan dan samo probuditi i postati malo manji priljepak ☺️ Samo pazi da ti onda ne zafali ovo hehe 😄 Ti si super mamica, i svaka ti cast na strpljenju i snazi, koliko god ti se nekad cinilo da si bespomocna ili pesimisticna, nisi- SUPER SI! 

Vec si par puta napisala da ste u podsljemenskoj.. Gdje? Mi se na ljeto (nadam se) selimo na sestine.. Isto mi vec sad smeta sto maltene nigdje ne mozes pjesice, em je brdo, em je sve nekako udaljeno 

Mama, pa decko je stvarno pravi decko 👏🏼👏🏼👏🏼💙 😄

Pepita2109
    09. Veljača 2016. 15:57

Malidebeli  najbitnije je u svemu da imaš podršku, ja podršku imam samo tu od vas 
    a kako znaš npr ako jede prije pola sata da za pola sata nije žedna? mene je tako strah da je ona žedna jer sam ja stalno žedna hahah iako ne guram siku na svako kme u usta nego prvo stavim prst da provjerim hehe
    i moja zaspi isključivo na rukama zasad, ja se divim onima koji mogu poleći bebu uključiti nešto ili pomaziti i otići :P ja to neću doživit nema šaaanse haha ne pali ni maženje po kosici, ni ništa, jedino da legnem kraj nje i sisu u usta

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    09. Veljača 2016. 17:03

Pepita ja joj dam sise ako vidim da je bas nervozna i to ne prestaje, tad je vecinom pomalo gladna. Znaci ne pomaze nosanje, presvlacenje, duda, ili bilo sto drugo na sto inace reagira.. osim toga sacekam da sama bas trazi jesti, znaci onaj glasni ruzni plac gladnaaa saaamm.

Ines meni sjeda 20. svaki mjesec a ona naknada jednokratna je sjela odma prvi mjesec skupa sa porodiljnim. Onih 1800kn sto se u dvije rate isplacuje jos uvijek cekam..

Ja sam evo sada probala staviti malenu da je u polulezecem polozaju u jastuku za dojenje. Nervozna je kada je skroz na ravnom a nemogu je dugo ostaviti u sjedalici ili viperu jer jos ne sjedi.. ovo joj je super 

Alekssandraa
    09. Veljača 2016. 17:26

Buffy,sretan rodjendan! Sve najbolje zelim !!!!  

Alekssandraa
    09. Veljača 2016. 17:35

Nama je danas koma,malisa je zivcan,razdrazljiv,samo place i nikako ga umiriti. Cijeli dan je na ciki,a od 9h ujutro do sad nije posteno zaspao...teskom mukom zaspi i onda se probudi nakon desetak min...i opet place i place,sve dok ga ne stavim na ciku. Bas sam sva jadna,ne znam jel ga sta boli ili ima skok u razvoju .....Bilo bi nekako lakse da nije bilo tog carskog,ja ga jos ne mogu ni primiti :-(

visnjass
    09. Veljača 2016. 18:07

Lina hvala za link

Evo i nas dvoje tu 

Aleksandra ja Viktora od prvog dana dižem, nisu mi ostavili neki izbor u bolnici. Nadam se da neće biti posljedica zbog toga. 
    Moj maleni nikako se dogovoriti sa cikama i baš sam jadna zbog toga.. bar mi je mlijeko počelo dolaziti ali se izdajem i dajem na flašicu 
    nadam se da će i to doći na svoje

Buffy sretan ročkas 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Sonja8
    09. Veljača 2016. 18:31

Pozdrav mamice 😊
    Buffy, sretan ti rođendan 💝
    Nadam se da je tortica ipak stigla 🎂
    Lady, cure su sve rekle, a ja cu poslati samo virtualni zagrljaj 😍 ovdje nikad nisi sama...
    Mi smo imali super noć i zato necu puno o tome pisati, kako nas ne bih urekla, samo cu poželjeti jos jednu takvu 😉
    Moja mrva isto voli zaspati na meni, nekad je pustim tako malo duže, nekad je nakon par minuta spustim. Nekad se probudi, nekad nastavi spavati. Ona tako voli, ja tako volim...❤️ Hihi.
    Danas je prvi put ostala sama s tatom. Ja sam morala do grada, izdojila sam se i kad se probudila dragi joj je dao bočicu i poslije je zaspala ☺️ 
    Nakon toga smo išle u šetnju pa je odspavala jos jednu turu. Sad je papala, i evo stavila je na sebe i mrva opet zaspala 💝 pustit cu je bar 10 minuta nek čvrsto zaspi i da uživamo malo obje hehe.

axia
    09. Veljača 2016. 18:45

Ok, upravo sam napisala bibliju i stisnula ocisti. Mrzim taj gumb
    Neda mi se opet
     Rezime:
    Lady, draga, grlim, mantram za dolazak boljih dana...
    Prijavljujem nervozu na stotu. Spavali citav dan sat vremena
     Sad smo se okupali, i spava na cici. Kad ju izvadim vristi. Ako ju uskoro ne izvadim ja cu vristat..
    Sutra idemo na rebro... Malo me trta..
    I da. Pocela je gutat sakice.
    . Cudno mi je to. Rano mi je za zubice... Mpzds od nervoze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.