Pepita identicno kao kod nas. Ja ju ne tjeram.. vidim da jednostavno ne zeli vise, pa ako opet trazi za sat vremena dam istu a ako je vise onda drugu.. mislim da joj je to okej. Samo eto kako mi u zadnje vrijeme malo cesce sisa mislim da je navukla vise mlijeka.. bas kao sto kazes kao da se brze pune. Mozda se sprema za skakutanje jer ce nam sad tri mjeseca za koji dan..
Navecer mi jede u 21 pa oko 1, pa oko 4 i oko 7. A ustajemo oko 8.30-9. Volim te nocne podoje, tad tako lijepo izvuce sve, papa kao da tri dana nije jela
Mama vau koliki prirast tvoje bebe imaju 2500 za curku? U soku sam hehe
Da hahahahaha
Ja imam debele bebe haha
Da je vidis sada. Kao cackalica je. Uvijek je voljela jesti pama (sama)
Po tome ovaj bebac i nije dobio puno hahaha
Ines naknada je 18 i ja sam nezaposlena
Hvala vam svima na cestitkama
Sto se tice mojih nedoumica oko dojenja upravo sam dobila sve odgovore na ovuh par stranica.vidim da sve imamo iste brige
Buffy: sretan rodjendaaaaan!sve naj,naj bokje zelje ti zelim! Evo jedna i od mene.
Lady: drzi se! Uz tebe smo! ♡♡♡♡
Nama bila patronazna pa smo se vagali.izasli smo u nedjelju proslu sa vracenom kilazom 3800,danas mrga ima 4500.
dobio je 700g u 10dana.ostale smo obje
Zeza se da ce morati na djetu. :P hvala bogu pa sa dudom nemamo problema,kada ga hvata nervoza,duda ga smiri i pricanje i mazenje.
lapizirat ce nam pupak u petak pa cemo se i toga valjda rijesiti.nikako da se osusi.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ja isto po noći dojim ležečki, uzmem ga iz kinderbeta pored sebe i lijepo papa, a ja često zaspem. Poslije nekad podrigne, nekad ne,nekad ga ostavim pored sebe,nekad ga vratim..ovisi o tome kako spava. Mirnije spavam kad je u svom krevetiću,ali on puno bolje spava s nama. Čudo kako onda ne treba ni podrigivati nit se ne budi i ništa ga ne smeta 😜
Sad ga stavljamo spavati oko 9, pol 10 navečer i super mi je bijeli šum na mobilu iznad krevetića. Ako se probudi poslije dojenja upalim to i ponekad dam dudu i zaspe sam. Divota! 😁
Ovih dana ima grčeve 2x dnevno. Oko 11 ujutro i oko 8 navečer. Ne daju mu zaspati ili ga bude. A meni ruke i leđa otpadaju. Baš nas gnjave! Kad će više prestati 😬
Mama@ to kad vi idete vagati bebe pokvari vam se vaga 😄
To je jedino moguće objašnjenje za onih 2,5 kg (haha prava se javila...i moj je dobio 1700) 😂
Cure, sad bih vas najradije zagrlila...puno vam hvala
Renata tebi posebno
Pepita, tako sam probavala i zato nam je uspjelo preko noci...ali preko dana nikako. Pokusavam i dalje....Plus jos i podrigavanje koje ju razbudi odmah. Zato po noci ju ni ne dizem i ne bljucka niti ima grceve. A onda prek dana druga prica. Mirna bude u rukama ali opet sam tu ja do popodne i rijetko kad zaspe na rukama.
Mery, na uzv kukova ortopedica nam je rekla da moram vjezbat i siroko povijati jer nisu dovoljnk razvijeni...kontrola nam je iduci tjedan. I isto ju jos i to cini nervoznom.
Sad mislim da je ovih dana mkzda i skok kriv jer kod nas dugo traje a sad za 9.tj.nije bio...pa je mozda sad...vidjet cemo....Da sam bar u novom zg-u gdje sam zivjela 24godine dok se nisam udala....sad sam u podsljemenskoj zoni bez auta....ni u ducan ne mogu bez auta ili busa...pa sam osudena na kucu i dvoriste.
Najvise od svega zelim se opustiti i uzivati u svojoj curici ali eto....
jos jednkm svima vam hvala, znam da se i vi mucite, svatko na svoj nacin....bar znamo za koga
Renata i mama hvala, sad mi je lakše, jer kad su mi ove rekle pomislila sam ma šta one znaju nisu dojile jer nisu imali dovoljno mlijeka (zapravo imali skok ali nisu znali), a opet poslije me nešto kopkalo, sad sam happy
mama mi koristimo sab kapi i tvoj čaj i nema grčeva samo prdenja puna kuća
Mrkvica identično kod mene samo moja sigurno ne skače daleko smo mi od 3mj hahaha
just smile tvoj mali će kao i od pinky super napredak
lady po tome onda i moja ima hipertonus, možda se izvija jer se isteže ipak kažeš da većinom leži na jastuku, bebe inače pokazuju otpor kad se s njima nešto radi, ali ako radiš duže popušta, a to kod oblačenja moja radi jer se ne voli oblačiti, i ručice stisnute u šakicu imaju jer im to daje nekakvu sigurnost..
Nitko ne voli slušati svoje dijete da plače, ali mi smo ti koji bebama usađujemo navike..
ali da te utješim frendica je isto imala bebača kao što je tvoja,3mj nije uopće spavala i onda je postalo bolje, maleni sad ima 3god i divan je živahni dečkić
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lady nemoj brinuti za hipertonus.moj mali ga ima i to u blažem obliku,idemo na vježbe na Goljak i vjeruj mi odmah se skuzi i pedijatrica bi to skuzila..jesu joj šakice zatvorene s palcem unutra?jel se kad leži na leđima baca prema natrag?jel se grci kad joj guras nogice u odijelcu?
Inače, kad čitam tvoje postove, vidim sebe s iznimkom da ja imam ogromnu potporu mame i muza.Bez njih ne bi mogla ovo.
Mogu ti samo ponoviti savjet koji sam dobila i koji sam ja primjenila jer bi u suprotnom imala malenog pristekanog cijeli dan na ciki..probaj malo prorijediti podoje- nije svaki kme za ciku - vidjet ces da ce se i ona naučiti. Ako je jela prije pola sata, nije gladna.vidim da smo mi nešto stariji- s vremenom se počnu sami zabavljati više pa će ti biti manje na rukama😉
Za spavanje na tebi te kuzim. I ja muku mucim s tim. Uspijem tu i tamo odlozit ga na trbuh s manevrima da ne skuzi da nije na meni.probala sam ga odviknut, ali nece zaspati nego na rukama..Ak nadem.neki modus, javim..
A kak dojite?sjedecki, ležeći?
Sortiraj odgovore
Najstariji