Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    02. Veljača 2016. 15:40

loli ma proći će to sve, probaj zaista promjeniti dohranu
    moki nemoj biti tužna, sve ima svoje prednosti, a 5-10min i moja malena na sisi provede tako da da nešto ne ide van sigurno ne bi beba bila na sisi 
    mrkvica hahahaha da baš sam se ufurala ali ne smijem pred mužem da ne bi rekao jao pa vidi sve možeš sa njom, ja sam mu rekla da je marama za šetnje i dućan za ovo naše nosanje ne zna, osim ako ne čita klokanicu hahaha ajde super jer već sam se zabrinula za te mišiće,ali i dalje smatram da treba to provjeravat, btw meni je dokt u bolnici rekla da nosim steznik nije rekla koji,ali mi se ne daju velike pare na to -_- imam neki za leđa možda pomogne i tu, jer ovaj otkad nosim leđa ne boli 
    lady biti će bolje i danju vidjeti ćeš pomalo  

iskreno ja nemam pojma koliko moja malena dnevno spava, kao što sam već jedom rekla ja to ništa ne računam ni podoje, ni pelene, baš sam flegma kao da mi je deseto dijete hahah sat i pol je najduže budna pa kako kad od 5 min do 2 sata, nekad kad se posreći odjednom potegne i 3 sata,ali rijeeetko
    Ali recimo danas mi kuća blista, i ja sam nahranjena, i životinje ma baš sam happy marama je zakon hahahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    02. Veljača 2016. 15:56

Uh čovječe, čitam već satima od str. 188 pa nikako nešto napisati. Lijepo je zaspao i onda se nekih 3-4 puta probudio jer ga nešto u bušici muči. A ja tipkam umjesto da odspavam...
    Mojoj frendici su na sv.duhu pogledali trbuh i dali joj upute za vježbanje i sve, bila je na kontroli nakon nekih mjesec,dva zbog razmaka većeg od 2 prsta. Mene nitko nije ni pogledao,ni cimerice. Meni se trbuh brzo vraća iako to nisam očekivala jer su mi i kg brzo otišli,samo mi je ta stepenica od kože iznad reza i malo trbuščić istaknut, a prije je bio ful ravan. 
    Lillany,stvarno ne znam što mi je bilo da idem probavati stare traperice...al dosta mi je više tih jednih te istih trudničkih tajica jer su jedine u koje stanem 😛

Loli22
    02. Veljača 2016. 15:56

Gagicamamica nebi vjerovala.ja sam posumnjala i otisla u ljekarmu po novalac1 i sad jede pa cu vidjet, javim vam hh :) drzite mi fige

L<3 B<3

• mama@
    02. Veljača 2016. 15:58

Jbg... moram sto prije doci do te marame

Loli22
    02. Veljača 2016. 16:00

Promjenila sam sad hranu. Nadam se da ce pomoc, mirnije je jeo i pojeo je sve i sad spava na meni, al mora podrignut, al nije razdratljiv.uopce... drzitee figeee

L<3 B<3

Sonja8
    02. Veljača 2016. 16:06

Pozdrav mamice, evo da se i ja javim danas... Naša mrva spava i dalje po cca 3 sata pa buđenje, cica, presvlačenje, malo je budna, cca pola sata se malo mazimo/nosimo/izađemo na terasu...cica, spavanje... Sinoc je bila mirnija, oko 1.30 je uhvatili grčevi, ali plakala je mozda pola sata u prekidima, ostalo je bila na meni i tako se umirila i zaspala. Oko 2.30 sam je spustila pored sebe, stisla se uz nju i spavale smo do 5 pa buđenje, cica i produžila do 8 😊

Pepita2109
    02. Veljača 2016. 16:07

Loli držim fige 
    mama jesi odlučila koju bi?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Loli22
    02. Veljača 2016. 16:09

Uh ja se molim doslovno

L<3 B<3

Pinkypik
    02. Veljača 2016. 16:09

E,a ono za literaturu...moj najbolje i najljepše zaspe na ciki a i onda se često probudi kad ga prebacim u krevet. A da ga budnog stavim da sam zaspe bi mi bio san, a sad to završi samo deranjem. To bi bilo kao ono uspavljivanje plakanjem,a to svom djetetu sigurno neću priuštiti!
    Loli, moj ima suhu kožu i ja mu tjemenicu namažem maslinovim uljem i kupam ga samo u vodi s malo maslinovog. Nekad ga mažem bademovim uljem. Ne koristim još nikakve kupke. Ne smrdi,nije mastan nego suh i čist je. Protrljam ga tetra krpicom ili trljačicom dok se kupa.

Ines24
    02. Veljača 2016. 16:11

Moja vura se budi ujutro između 10:30 i 11:30, ovisi kako koji dan, onda si prilagodi dnevno spavanje, od nekih 14:30-15 do 18-19, ovisi kad se probudila, koliko je umorna, navečer idemo u krevet u 22, nekad zaspi 22:30, nekad 23... Ne znam jel to malo ili nije, odrijema i između toga svega, nekad na 5 min, nekad na 30 min... Po noći se budi dva puta i jednom ujutro, zato spava tako dugo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.