Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    02. Veljača 2016. 14:12

Loli ja svog nadohranjujem sa ad NAN pro.
    Nemam problema ni sa cim.
    Moj i sisa i jede hahahahaha

Onda se ja cudim tezini

• moki6
    02. Veljača 2016. 14:13

loli, ja imam bebu od mjesec ipo dana, isto je na ad. dajem joj novalac. ali moj problem je taj  što jede svaka 2 sata po 60 (prosjek) tako da mi to što smo na boci uopće ništa ne znači. po noći nikako da uhvati ritam i spava duže da bar nešto imam od toga kad mi dojenje već nije uspjelo...tako da i ponoći je budjenje i dalje svaka dva sata, nikako da pojede malo više i uhvati duži ritam spavanja.. još nas muče grčići tako da su mami podočnjaci do poda..

pozdrav i svim ostalim mamama, vidim da vi većinom dojite i moram priznat da vam zavidim zbog toga.. moja cura je imala ispod jezika frenulum koji su joj skužili tek nakon mjesec dana tako da nije od početka mogla lijepo sisat.. sad kad smo to riješili i ricnuli malo, ona je nažalost navikla na bocu, količina mog mlijeka se smanjuje, a ja se još uvijek nekako nadam da ću je uspjet vratit na dojku, iako mi se čini da je to samo moj san.. eto morala sam s vama podijelit svoj neuspjeh, možda me netko od vas bude razumio...

• moki6
    02. Veljača 2016. 14:15

mama, kako ga nadohranjuješ? koliko ti pojede nadohrane a koliko bude na dojci? ja baš nisam imala uspješno dojenje napisala sam gore zašto ali još uvijek nekako ne odustajem i ponekad kad beba nije nervozna stavim je prvo na dojku,ali to traje svega 5-10 min i nakon toga boca.. u principu to stavljanje na dojku je samo moje zavaravanje same sebe...

lady6
    02. Veljača 2016. 15:02

Pepita, hvala bogu po noci je bolje i ipak nesto odspavam ali dan nam je jos uvijek.isti. jedvq stignem na wc i jesti jer se dere dok ju ne stavim na jastuk za dojenje i dam cicu...tu joj je najljepse.i tu nikad ne place...ako ju uhvate grcevi copi cicu i grci se ili spava ako ih nema...sto znaci da ja otprilike sjedim s njom od 9 ujutro do ponoci...i nije meni sto sjedim vec se bojim da ce se sva iskriviti
    Loli, mozda ga grcevi krenu...moju napadnu cim 5min cica i izvija se dalje.dok jede i jos nastavi ste jati a da maknem.cicu isto bi vristala...tako je nakon svakog papanja

lady6
    02. Veljača 2016. 15:03

Kolko vase bebe pajke po danu?

axia
    02. Veljača 2016. 15:23

Lady, moja 3 x po 2 h. Vise manje. Bas me uanimaju drugi. Imam dojam da je ovo premalo

tweety91
    02. Veljača 2016. 15:26

Pozdrav :)

Citam vas redovito ali nikako da odtipkam nesto. Malac super napreduje, odlicno je prihvatio cicu i bas sam sretna zbog toga. Iako sam jucer kad sam se isla tusirati primjetila da mi je jedna cica ful crvena s donje strane pa sam pokusavala napipati da nema negdje kakva kvrzica, ali nisam nista nasla... Osjetljive jesu, ali manje nego prije tjedan dana, tak da uopce neznam kaj da mislim. Jel se to kojoj od vas dogodilo?

Nas je jucer sin pocastio sa spavanjem od 23 do pola 5 ujutro :) bila sam u soku kad sam se probudila i vidjela koliko je sati. Osjecam se naspavano kao nikad 

[/u

• mama@
    02. Veljača 2016. 15:31

Ode mi post....

Na dojci dok fino ima sisa i do 45 min.
    Bocicu mu pravim prema uputama za njegov uzrast sto je 3 mjerice na 120ml vode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.