Ja dajen svome izdojeno mliko al isto ne znan kolko pojede haha :P..tj i nije bas da ima neke pravilne obroke..nekad pojede malo i zaspe, a nekad mu nije dosta ni cila bocica (130ml)..ja mu dajen kad god mislin da bi moga bit gladan :/
Evo sad se probudio, popio 10ml i nastavio spavat..a sinoc je zaspa u 2..
Mrkvice, hvala na objasnjenju za misice ..al nekako ja ne virujen svojoj prosudbi hahah pa cu pricekat ipak pregled..jer me zna cesto zabolit nesto u stomaku ako drzin duze maceg na sebi dok sidin pa ne znan od cega to..mozda nije nista, al bolje ne riskirat..
Sretno vam s uspavljivanjem hehe 😚
07.12.2015. A <3
Jutro mamite i bebolinci.
Evo da se i ja javim malo...vec par puta krenem pisat pist pa me nesto prekine...a s moba pisem pa...ide malo sporije.
Dok sam sve procitala vec zaboravila tko sto i gdje. 🙈
Loli dobro nam dosla!
Sto se muževa tice svi su oni losi i losiji...dobar NE POSTOJI. Ja to stalno govorim a ovaj moj me postrance gleda. Uglavnom moj je los. ❤ Takoder mu vecinu moram reci da napravi al sjeti se stogod i sam. Igrice...ah...necu komentirat. Moj slaze neke bomboncice na mobu...ja luda kad vidim mob u ruci.Rekla sam mu da ce mu jedan dan mob letit kroz prozor.on se smije misli ja se salim,a ja i ovako lida a kad poludim j... je jeza u leđa.
Svekrva. Eh moram se pohvalit da ja sa svojom nemam nikakvih problema. Zivi 2km od nas a do sada bili 2 puta. Nazove tu i tamo pita za klince. Ma milina....čak se je i poželim nekad. 😂😂😂
Cure vi koje nemate neku pomoc sa strane osim muza moj duboji naaaklon i respect. Mi zovimo u kuci iznad mojih. Mama mi pomaze max. Pegla...skuha...pricuva klince dok se ja okupam ili usisam.Ma stvarno nemam rijeci....draga moja majčica.❤❤sad sam se raznjezila pisajuci ovo za majku suze mi krenuse.
Inace moj malac jucer dobar.i setnju smo prvu onako poduzu odradili. Al prekjucer....ajme meni...cijelii dan frka....na rukama i cici, nista spavao... Duda jos uvijek ne pali.😉 nemohu ga nikako zaje... Ponekad ju primi al to na kratko.
Lice nam je puno pristica od hormona. Jel ima koja iskusnija mama da zna koliko traje to "čišćenje"? Stariji to nije imao.
Curke s epiziotomijama kad ste se prvi put podruzile s muzevima?
Rez tako zateze da mislim da necu uskoro. Al opet taj rez zna duuugo se osjetit. Uh... Neznam🙈vise mi je psihicki blok u glavi. Mozda da prije ginekologa obavim.
Nadam se da ce nam se razvedriti danas pa da gustamo u setnji na suncu. ☀
Nema me par dana a onda napisem roman. 🙈
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ajme jeste se raspisale, sad cu sve zaboraviti sta sam htjela napisati 😄
Loli, dobrodosla ☺️
Pepita, i meni je trbuh udubljen, ali mislila sam da je normalno... Provjeri ovako kako kaze mrkvica, i ja cu cim se priljepak odlijepi od mene 😄
Marame i nosiljke... imamo ergo, ali mislila sam si uzeti i Bobu. Ergo muzu, boba meni 😁 E cure moje, ja sam postala totalni shoppingholicar od kad sam rodila.. Prije sam mrrrzila kupovanje i platila bi nekom da kupuje za mene (dobro, to jos uvijek ne volim), ali za maloga 🙈 Bankrotirat cu, sve sta vidim, SVE zelim 😜
Zaboravila sam tko je pisao za uspavljivanje (axia?)... Probat cemo i mi to, jer moj zna biti budan po 5,6 sati, nece zaspati i gotovo. Nismo ga "aktivno" uspavljivali, doduse, mislim si, ako je umoran, zaspat ce.. Hvala na savjetu ☺️😘
Cure s carskim (i prirodnim, ne znam da li ima razlike u tom pogledu)... Kakav vam je iscjedak bio prije nego sto je sve prestalo, kakve boje? Ne mogu nigdje naci na netu, logicno mi je da ide od krvi do sve svijetlije boje, ali ne znam je li normalno da bude zuckast? Nema mirisa, samo mi je boja cudna 😕
Netko je pitao tynu za crp, meni je crp 33, zato mi je cudno.
Pozdrav svima.
Svratih da vas pozdravim jer više nisam aktivna na forumu, previše se bavim svojom dječicom. mali je opet prehlađen, noćas je iskašljavao pa smo se i muž i ja "prepali" jer čudno zvuči. i veći je bio bolestan prošli tjedan, ali je hvala Bogu sad ok.
Volite i mazite svoju dječicu, uživajte u svakom trenu.
Jutro! Evo mi opet naspavani :) a vi?
Maliv, neznam jesam ja pisala za usoavljivanje, inace, nama to bas i neide, samo cica pali.
A iscjedak moze biti zut, ok je to..
Nezmam tko je pitao, ja sam krvarila 3 tj. 2 intenzivno, treci je zezalo ( malo je malo nije)
Melim vam lijep dan. Nama dode baka :)
Jutro...moj se sinoc lijepo u 6 probudio za jest izgleda da su one 2 noci u komadu cudo bile
Danas nam je cjepljenje i ja cu se kod gi8nica ici naruciti... ja sam tek sinoc uzela ogledalo da to detaljno pregledam ja i nakon pregledavanja sam skuzila da imam kako google kaze i divlje meso... tako da.. i da menge nema ono krvarenje je trajalo pola dana i stvarno mislim da moram ginicu bez obzira na frizuru... sorry na ovome off topicu...
Drugo ja nemam pojma kako cu ga zspjet mazat s ovom kremom..pisw da ne smije na sisu pola sata a in meni po cijeli dan..mislim da je i to jucer iznimka bila
Evo i nas...naspavane.....od ponoci do 3 pa do 6 pa do pol 8...izmedu papanje i uspavljivanje po pola sata. Kad bi tako bilo svaku noc....Sad opet spava al na meni naravno....a ja jedva cekam kavu... kod nas za uspavljivanje cica naravno, eventualno nosenje u jastuku i jako ljuljanje (tata to radi dok ju cuva).
Axia, ja cu svojoj dat papat prije polaska i ide s nama jer spava u autu a ja sam narucena i privat idem pa mislim da necu dugo cekat i odmah doma a ona ce biti s tatom u autu.
Moje cice jos nemaju reguliranu ponudu i potraznju a noc nam sve unisti tj.dan kad stalno visi tako da sad su stalno prepunjene i masiram kod svakog podoja i nadam se da se nece zakomplicirati.
Mrkvice, i moja je sicusna u odnosu na ostale tu a isto ne jede puno makar stalno visi na meni. Zanima me kaj ce ped u cetvrtak rec i kolko smo teski.
Loli, dobrodosla!
Jutro spavači...
Ja sam se jucer vagala i zacudila se kad sam vidjela da sam na pocetnoj kilazi od prije T.
Izvazem i maloga i ... 6700g. Izasli smo sa 4200g.
E sad.... koliko ova kucna vaga bude precizna ne znam jer ima i pelenu i robicu al dobro. Zanimalo me okvirno hahaha
Ja se dolje šišam kao i prije...s aparaticem... i skinem sve. Rez od carskog mi je nesto iznad toga a imam i malu stepenicu koja prekriva rez
Valjda ce se sve izgubiti.
Misici su mi jos razdvojeni i bit ce tako barem do 4.og mjeseca po mome.
Valjda je to sve okej.
Tweety88 a bas ti hvala hehe, ima prirodnu rokezicu haha ;)
Dobro jutro :D
Jooooj upomoc, mali jako malo spava. Lako za nas. Al on je meni jucer po danu i po noci sveukupno odspavao niti 10 sati :/ to je jako malo... zar ne? Uzasno je razdrazljiv zbog toga.
L<3 B<3
Loli dobrodošla
Čitam vas redovito ali se uvijek zaboravim javiti
Lillany kad ste prešli na jedinicu? Koliko je bebama na ad potrebno tekućine?
Mislim da nas muči proljev, počelo je preksinoć, što god pojede i popije odmah se i pokaka mekano, a i čuje joj se onako u crijevima kao da joj kuha forsiram ju da pije što više tekućine
Razmak na trbuhu mi je manji od prsta ali imam viška kože baš baš kila sam dobila 25, dosad otišlo 13, nadam se da će još koja sama od sebe otići jer moram na dijetu, ne mogu baš ovakva na krštenje
Jučer smo cura i ja prvi put išle u šetnju kolicima, 40 min, ona spavala cijelo vrijeme a ja sam se preporodila
Sortiraj odgovore
Najstariji