Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    02. Veljača 2016. 10:28

E da, mame koje ne doje (Lillany, Loli i MaliV ako se ne varam) jeste li i kad dobile mengu?

Pepita2109
    02. Veljača 2016. 10:50

Pozdrav drage moje
    Lolli  ja dojim pa nemam iskustva sa ad,ali da moja tako plače ja bi joj svakako ponudila još ne mora značiti da joj fali puno možda malo treba da se zasiti...
    Mrkvica evo baš napravila i stanu dva prsta onako baš fino im je komotno u udubini... ne razumijem šta je moj ginekolog zaista toliko retardiran da to nije provjeravao... uh uh -_-  mislim da sam pročitala da je to u granici normale

Šta se tiče vježbanja kod carskog, može se vježbati nakon 2mj od poroda,ali nikako vježbe poput trbušnjaka koje naprežu mišiće neki kažu tek nakon 6mj a neki tek nakon godinu dana.. ja ću se baciti na orbitrek,ali lagano, također ima neka caka sa dojenjem i vježbanjem da mora biti razmak nisam to još proučila dovoljno.. 

Jučer sam čitala da žena po podoju gubi 500kalorija hmmmm najradije bih je stavila na sisu od 0-24  hahahahaha 

MaliV takav ti je iscjedak pred kraj 

dillb a mišeki mali, nadam se da će brzo ozdraviti, i neka se ti baviš dječicom nikad nije previše  baš sam se pitala gdje si hehe

mama hahaha iskreno ni ne čudi me kad si rodila momčinu koja te sigurno isisava pošteno heheh 
    ah te kile, mene je sestra razveselila jučer ja joj rekla da stane na vagu kad je došla pa se šokirala kak je dobila 3kg tak brzo, pa kad je došla doma se odmah vagala kad ono lažna uzbuna pa je provjerila i kod frendice opet isto hehe tako da meni je ostala još 1kg od poroda +10kg ovako viška od prije hahahah

Mi smo imale super noć zaspala malo prije ponoći i probudila se oko 7, pa odspavala od 8 do 9inešto, pa gledala crtić i igrala se tetrom, i onda sam ju fino stavila u maramu išle baciti smeće i pokupiti robu,a ona zaspala u marami, nekako sam ju izvadila i eto još spava duša moja hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Loli22
    02. Veljača 2016. 10:55

Pepita2019 znam draga probala sam, al se valjda toliko razdrazio da mu.nikako nemozes udovoljit, sad mi je pojeo bocicu i zaspao odma, vidjet cemo do kada :/ brine me to jako, jer sam svjesna da bi treba vise spavati, dobila sam cak savjet da mu je hrana preslaba da.pokusam promjenit... nisam pametna, ubila me izmorenost

L<3 B<3

Pepita2109
    02. Veljača 2016. 10:56

lady baš mi je drago da ste naspavane, sve je bolja mrva po tom pitanju weeeeeee 

🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    02. Veljača 2016. 10:56

Ines sto se menstruacije tice mislim da tu nema pravila.
    Malenu nisam dojila pa sam M dobila nakon 7 mjeseci a malenog jesam pa sam dobila nakon mjesec i pol.
    Mislim da tu vecu ulogu igra organizam nego dojenje..iako bi trebalo biti obrnuto.

Gagice..nakon prve bebe "druzenje" je palo nakon 35 dana i to mi je bilo uzasno iskustvo.
    Dr. kada me sivala rekla je da ce me zasiti malo vise i nisam znala sto joj to znaci.
    A ona me zasila toliko da mi doslovce nevinost vratila 
    Znaci..mislila sam da nista od sexa do kraja zivota
    S drugim sam napala dragog nakon tri tjedna bez ikakvih problema..i zato nije cudo sto sam ubrzo ostala opet trudna 

Pepita2109
    02. Veljača 2016. 11:05

Loli pa pokušaj promijeniti, nadam se da će vam biti bolje sa spavanjem, mi smo isto duuuuugo vodili bitku sa time uh

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    02. Veljača 2016. 11:06

Htjela sam još pitati jeste počele kupati bebe u kakvim kupkama? Nama kosa stalno izgleda masno i to mi baš ružno izgleda 

• mama@
    02. Veljača 2016. 11:18

Ines ja kupam u skroz cistoj vodi. Kosica je di negdjeprije izgledala malo.masno gore ali vise nije.
    Ne usudim se krenuti s kupkama a opet zasto bi bilo lose jednom oprati kosicu sa necim i kasnije opet vodica. Ne zvuci ni to lose 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.