Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loli22
    02. Veljača 2016. 11:22

Ines24 draga ja ga od prvog kupanja nakon sta je otpao pupak kupam sa kupkom od chicca, i uziva :) i kosica mu uopce nije masna, al kupam ga svaki drugi dan… :)

L<3 B<3

Loli22
    02. Veljača 2016. 11:22

ups sve sam napisala podebljanim slovima haha

L<3 B<3

Malidebeli
    02. Veljača 2016. 11:29

Bok cure!
    Uf svašta ima novoga,vidim.
    Metode uspavljivanja pokušavamo razno razne.zadnje radimo  onih 5 s. Tako sad pokušavamo pod napom na pilates lopti, ja sustim ili pjevam neke pjesmice i čekam da padne u dubok san prije nego sto ga spustim.to je po literaturi krivo jer se treba sam uspavati u krevetiću ili ovako pa ga u pokusni staviti u krevetic.međutim,  maleni se u tim slučajevima tako dere, da mogu tu literaturu spaliti.
    Lady bas mi je drago da ste imali prospavanu noć ili bar nešto blizu tome..
    Ne znam tko je pitao za  carski, ja sam jako dugo krvarila gotovo 6 tjedna i prestalo je kao i menstruacija. 
    Što se kila tice, meni se sve otopilo od nespavanja i nosanja. Moje vježbanje je skakanje na pilates lopti i čučnjevi s malim u rukama..
    Mi naravno opet ne spavamo,mama je zombi i još mi se desna cica zastopala. On sat vremena viši na njoj, a ona kvrgasta.i stišćem i masiram i nista.
    Rekli su mi da je možda tako nervozan zbog glutena, pa ćemo i to probat izbaciti, ako je to sve kaj mama voli ali za mišića sve..
    Bebilija prije kupanja masiram s uljem i stavim malo ulja u kupku.ne stavljam nikakve šampone i dr.

Pepita2109
    02. Veljača 2016. 11:31

ines ja sam krenula sa kupkama brzo iako sam mislila da neću, kupila sam kupku dm-ove marke, skroz je blaga, svidjelo mi se to što je bez sapuna (nisam ostale proučavala), kupam ju svaka 2-3 dana u kupki, ostale dane ju ovako prebrišem krpicom i samo vodom... a kapnem doslovno kap u vodu.. 
    Loli znam da misliš na bebicu, i mi smo imali tu fazu kad po danu nije spavala nikako nervoza sa njene strane, i plakanje od umora, a neće zaspati, samo od sebe je prošlo, vjerujem da će tako i kod tebe bar ti po noći spava moja je i po noći zezala heheh.. ja nemam pojma o ad hrani sigurna sam da će ti dati savjet iskusne mamice

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Loli22
    02. Veljača 2016. 11:51

Kupanje obozavamo, i od prvog puta, samponic je tu, a poslje se masiramo sa uljem :) i tu jako uzivamo hehe

L<3 B<3

Mrkvica2
    02. Veljača 2016. 12:45

Axia sva sreca brzo je zaspala  i spavala je do pola 8 pa smo ustale ali je u pola 10 opet zaspala 

Zuti iscjedak je normalan, tako zavrsava to krvarenje.

Pepita da dva cm su jos okej iznad bi trebalo nositi steznik jer postoji mogucnost da se nece sami misici moci vratiti. Treba im pomoc.
    Vidim vas dvije isto paradirate u marami  ja evo spremam se krenuti kuhati rucak a priljepak normalno u marami pajki.

Lady cini se da ide na bolje. To je super spavanje po noci  Nadam se da ce se sadrzati.

Kupamo se sada u musteli svaki drugi dan. Meni je isto bilo grozno sto je tako masna sva a stvarno sam malo ulja stavljala. Kupka joj ne smeta koza joj je bas lijepa. Osim lica naravno s kojim imamo problema od pocetka ali lice ne perem u kupki naravno.

Sto se tice uspavljivanja moja se uspavljuje sama. Jedino kada zaspi drugacije je u marami. Na rukama nece spavati osim kada jako jako place pa se umori onda ce zaspati bilo gdje. Ovako lezi i primi si tetru koja joj je pod glavom i povuce si ju na lice i tako zaspi.

Danas je nesto bas tmurno  steta bas sam htjela u setnjocu... Mozda se razvedri jos..

gagicamamica
    02. Veljača 2016. 13:34

I nama je kosica na tjemenu masna...i osjeti se miris masnoce.To zlijezde lojnice rade pa se osjeti bas. Za sada tjemenice nema. 

Totalno ste me zainteresirale tim maramama. Neznam nista o njima...idem istrazivat....😀 
    Mi imamo neku nosilicu od haucka. Nije losa al nije to to. 

Ja si bas planiram krenut s nekim vjezbanjem. Sva sam si mlohava...i znam da je to normalno al bar malo da vjezbanjem da pospjesim oporavak. Kako nisam bas nesto orna za pocetak planiram plank. To mi je brzo a neiziskuje puno vremena a svi skoro misici rade.

Loli mojoj frendici je s malim tako nekako bilo s malim. Kad je promjenila hranu situacija se popravila. S bebimila presla na NAN anticolic ili tako nesto. E sad...neznam jel do toga bilo.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

gagicamamica
    02. Veljača 2016. 13:36

Lina hahaha. A jesam ti se nasmijala. 
    A jesi iza drugog malca isto rezana?

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

LinaKarolina
    02. Veljača 2016. 14:03

Gagice jesam 
    Ali ni to me nije sprijecilo da krenem u pohod na dragog 

A to sve ovisi kako se ti osjecas i jesi li spremna psihicki i fizicki.
    Ne treba nista forsirati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.