Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loli22
    02. Veljača 2016. 21:06

Axia u kbcu rijeka :)
    Slatke muke prolaziimo hh

L<3 B<3

• buffy
    02. Veljača 2016. 22:25

Moki sretno..samo polako i smireno i uspjeti ces
    Mi misica kupamo u cistoj vodi skoro uvojek a mislim da sam ga 2 ili 3 puta i s noveinim samponom cisto da ne pripadne kad je kupljen i koristimo pjenu i bademovo ulje za tjemenicu...
    Podoje i spavanje ne brojim jer bi mi bilo neizvedivo a i tesko i ne zelim.se vise opterecivati..on guguce i vesel.je meni dosta 

Danas smo se cijepili i sreca moja nije skoro ni plakala i cijeli dan mi je normalan guguce smije se ma sve superr samo se sad molim i da noc takva bude
    Takodjer sam bila kod ginica i ja imam polip na rezu od epizio koji je jako upaljen i sad to moram ljecit pa se dogovoriti za odstranjivananje polipa

Mrkvica2
    03. Veljača 2016. 01:21

Buffy ma sve ce biti okej, samo mu s vremena na vrijeme izmjeri temp i hladi tu nogicu. 
    A vidis da je dobro sto si ipak otisla kod ginica.. nadam se da nece biti prevelike muke oko tog polipa..

gagicamamica
    03. Veljača 2016. 08:00

Jutro! Evo ja prespavala i odlucih se za tkanu maramu. Valjda cu se znati snaci s tim kilometrom platna. 😀🙈 

Nama noc ok...samo jedno presvlacenje. Juhuhu. 👏 
    Jucer od 18 grcevi...smirio se oko 20.zaspo malo prije 21.moram napomenut da grcevi nisu bili bas jaki. Prvo budenje u 1 pa u 4 pa u 7.budan bio do sad evo zacorio. 

Vani smrdi na kišu.😳 

Nadam se da ste imale mirnu noc... 😘😘😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Loli22
    03. Veljača 2016. 08:21

Dobro jutro cure :) noc.je prosla bolje nego zadnjih tjedan dana, prvo je nanao 2 sata pa se budio, bocica i onda malo grcica nekih 1t min, i zaspao u 3 i spavao do 7, uh konacno malo vise u komadu od sat,dva,... misicu mom sad treba.vremena da se poslozi...

L<3 B<3

@JustSmile@
    03. Veljača 2016. 09:18

Evo i nas ♡ kada grcevi pocnu?jel moguce vec sada?sinoc mi je jadan bio budan nekih 3-4h.prvi puta tako...pa ga nosaj,pa mu daj siku pa negoduje malo povuce pa bljucne a svekar i svekrva stalno vicu da je gladan(nemoze dijete biti gladno 24h...) -.- onda smo ga umotali,dala jos sike i oko 11je zaspao pa do 2,pa do 4 i evo do sada.kontam da ce se uskoro probuditi,eno vrpolji se. ;) jadan,premorio se sinoc pa sada samo spava a i bojim se skokica,evo nas u 9.danu.
    sto raditi s njima kada su budni(mi se malo nosamo,malo papamo,presvucemo i vozimo bicikl nogicama ali imam dojam da bi mogli jos nesto) kao i koliko dugo su vam budni medju spavanjem kada su tako mali?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

MaliV
    03. Veljača 2016. 09:24

Jutro svima... uh ne mogu vas pohvatati :)

moki, sretno, imaš i na stranici Tereze (facebook ili http://www.superbeba.com/skolica-dojenja/72-kako-izbaciti-flasicu-i-vratiti-se-na-dojenje#comment-781), sretno, vjerujem da nije neizvedivo, valžno da imaš volju, a imaš 

i eto.. sve ostalo sam zaboravila  malo lošije prospavana noć čini svoje

Mi smo bili na uzv kukova, sve super, hvala Bogu.. a za kupanje.. kupali smo ga prvih par puta u vodi i bademovom ulju, pa smo prešli na mustelu, i vidim da mu se lice uvijek popravi nakon kupanja, a već 2,3 dan mu bude opet lošije, crvenije. 

E i buffy, dobro da si išla doktoru, ipak nije bilo bezazleno...  imaš već termin za skidanje?

Pepita2109
    03. Veljača 2016. 09:46

Pozdrav drage moj izgleda da nas danas očekuje tmuran dan,ako ne i kiša.. sinoć smo malena i ja prvi put bile same samcate (ponudila se svekrva opet,ali moram se naviknut da budem sama s njom)
    Loli drago mi je da ide na bolje

Evo moja malena leži u autosjedalici ( neznam kako druge as ali ova moja ima službu ljuljačke) i gleda emisliju o životinjama hehe

gagica imam i ja tkanu maramu i vjeruj mi da ćeš se snaći,malo vježbe i rasturat ćeš, a dojenje ja ništa lakše, ja sam oduševljena.. svekrva me pitala šta će mi tako dugački šal hahahah ja reko u tome nosim svoju malenu ona ostala paf hahah

buffy nadam se da vas je temp izbjegla i da je sve ok, kako mu stavljaš obloge? 
    nadam se također da će sve biti ok oko tog polipa 

moki  sretno kako god odlučiš nisi pogriješila 

odo ja moja dohvatila nekog patuljka i strpala ga u usta hahahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.