Moki sretno..samo polako i smireno i uspjeti ces
Mi misica kupamo u cistoj vodi skoro uvojek a mislim da sam ga 2 ili 3 puta i s noveinim samponom cisto da ne pripadne kad je kupljen i koristimo pjenu i bademovo ulje za tjemenicu...
Podoje i spavanje ne brojim jer bi mi bilo neizvedivo a i tesko i ne zelim.se vise opterecivati..on guguce i vesel.je meni dosta
Danas smo se cijepili i sreca moja nije skoro ni plakala i cijeli dan mi je normalan guguce smije se ma sve superr samo se sad molim i da noc takva bude
Takodjer sam bila kod ginica i ja imam polip na rezu od epizio koji je jako upaljen i sad to moram ljecit pa se dogovoriti za odstranjivananje polipa
Buffy ma sve ce biti okej, samo mu s vremena na vrijeme izmjeri temp i hladi tu nogicu.
A vidis da je dobro sto si ipak otisla kod ginica.. nadam se da nece biti prevelike muke oko tog polipa..
Jutro! Evo ja prespavala i odlucih se za tkanu maramu. Valjda cu se znati snaci s tim kilometrom platna. 😀🙈
Nama noc ok...samo jedno presvlacenje. Juhuhu. 👏
Jucer od 18 grcevi...smirio se oko 20.zaspo malo prije 21.moram napomenut da grcevi nisu bili bas jaki. Prvo budenje u 1 pa u 4 pa u 7.budan bio do sad evo zacorio.
Vani smrdi na kišu.😳
Nadam se da ste imale mirnu noc... 😘😘😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Dobro jutro cure :) noc.je prosla bolje nego zadnjih tjedan dana, prvo je nanao 2 sata pa se budio, bocica i onda malo grcica nekih 1t min, i zaspao u 3 i spavao do 7, uh konacno malo vise u komadu od sat,dva,... misicu mom sad treba.vremena da se poslozi...
L<3 B<3
Evo i nas ♡ kada grcevi pocnu?jel moguce vec sada?sinoc mi je jadan bio budan nekih 3-4h.prvi puta tako...pa ga nosaj,pa mu daj siku pa negoduje malo povuce pa bljucne a svekar i svekrva stalno vicu da je gladan(nemoze dijete biti gladno 24h...) -.- onda smo ga umotali,dala jos sike i oko 11je zaspao pa do 2,pa do 4 i evo do sada.kontam da ce se uskoro probuditi,eno vrpolji se. ;) jadan,premorio se sinoc pa sada samo spava a i bojim se skokica,evo nas u 9.danu.
sto raditi s njima kada su budni(mi se malo nosamo,malo papamo,presvucemo i vozimo bicikl nogicama ali imam dojam da bi mogli jos nesto) kao i koliko dugo su vam budni medju spavanjem kada su tako mali?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro svima... uh ne mogu vas pohvatati :)
moki, sretno, imaš i na stranici Tereze (facebook ili http://www.superbeba.com/skolica-dojenja/72-kako-izbaciti-flasicu-i-vratiti-se-na-dojenje#comment-781), sretno, vjerujem da nije neizvedivo, valžno da imaš volju, a imaš
i eto.. sve ostalo sam zaboravila malo lošije prospavana noć čini svoje
Mi smo bili na uzv kukova, sve super, hvala Bogu.. a za kupanje.. kupali smo ga prvih par puta u vodi i bademovom ulju, pa smo prešli na mustelu, i vidim da mu se lice uvijek popravi nakon kupanja, a već 2,3 dan mu bude opet lošije, crvenije.
E i buffy, dobro da si išla doktoru, ipak nije bilo bezazleno... imaš već termin za skidanje?
Pozdrav drage moj izgleda da nas danas očekuje tmuran dan,ako ne i kiša.. sinoć smo malena i ja prvi put bile same samcate (ponudila se svekrva opet,ali moram se naviknut da budem sama s njom)
Loli drago mi je da ide na bolje
Evo moja malena leži u autosjedalici ( neznam kako druge as ali ova moja ima službu ljuljačke) i gleda emisliju o životinjama hehe
gagica imam i ja tkanu maramu i vjeruj mi da ćeš se snaći,malo vježbe i rasturat ćeš, a dojenje ja ništa lakše, ja sam oduševljena.. svekrva me pitala šta će mi tako dugački šal hahahah ja reko u tome nosim svoju malenu ona ostala paf hahah
buffy nadam se da vas je temp izbjegla i da je sve ok, kako mu stavljaš obloge?
nadam se također da će sve biti ok oko tog polipa
moki sretno kako god odlučiš nisi pogriješila
odo ja moja dohvatila nekog patuljka i strpala ga u usta hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji