Moki sretno..samo polako i smireno i uspjeti ces
Mi misica kupamo u cistoj vodi skoro uvojek a mislim da sam ga 2 ili 3 puta i s noveinim samponom cisto da ne pripadne kad je kupljen i koristimo pjenu i bademovo ulje za tjemenicu...
Podoje i spavanje ne brojim jer bi mi bilo neizvedivo a i tesko i ne zelim.se vise opterecivati..on guguce i vesel.je meni dosta
Danas smo se cijepili i sreca moja nije skoro ni plakala i cijeli dan mi je normalan guguce smije se ma sve superr samo se sad molim i da noc takva bude
Takodjer sam bila kod ginica i ja imam polip na rezu od epizio koji je jako upaljen i sad to moram ljecit pa se dogovoriti za odstranjivananje polipa

Buffy ma sve ce biti okej, samo mu s vremena na vrijeme izmjeri temp i hladi tu nogicu.
A vidis da je dobro sto si ipak otisla kod ginica.. nadam se da nece biti prevelike muke oko tog polipa..

Jutro! Evo ja prespavala i odlucih se za tkanu maramu. Valjda cu se znati snaci s tim kilometrom platna. 😀🙈
Nama noc ok...samo jedno presvlacenje. Juhuhu. 👏
Jucer od 18 grcevi...smirio se oko 20.zaspo malo prije 21.moram napomenut da grcevi nisu bili bas jaki. Prvo budenje u 1 pa u 4 pa u 7.budan bio do sad evo zacorio.
Vani smrdi na kišu.😳
Nadam se da ste imale mirnu noc... 😘😘😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Dobro jutro cure :) noc.je prosla bolje nego zadnjih tjedan dana, prvo je nanao 2 sata pa se budio, bocica i onda malo grcica nekih 1t min, i zaspao u 3 i spavao do 7, uh konacno malo vise u komadu od sat,dva,... misicu mom sad treba.vremena da se poslozi...

L<3 B<3
Evo i nas ♡ kada grcevi pocnu?jel moguce vec sada?sinoc mi je jadan bio budan nekih 3-4h.prvi puta tako...pa ga nosaj,pa mu daj siku pa negoduje malo povuce pa bljucne a svekar i svekrva stalno vicu da je gladan(nemoze dijete biti gladno 24h...) -.- onda smo ga umotali,dala jos sike i oko 11je zaspao pa do 2,pa do 4 i evo do sada.kontam da ce se uskoro probuditi,eno vrpolji se. ;) jadan,premorio se sinoc pa sada samo spava a i bojim se skokica,evo nas u 9.danu.
sto raditi s njima kada su budni(mi se malo nosamo,malo papamo,presvucemo i vozimo bicikl nogicama ali imam dojam da bi mogli jos nesto) kao i koliko dugo su vam budni medju spavanjem kada su tako mali?
Evo i nas ♡ kada grcevi pocnu?jel moguce vec sada?sinoc mi je jadan bio budan nekih 3-4h.prvi puta tako…pa ga nosaj,pa mu daj siku pa negoduje malo povuce pa bljucne a svekar i svekrva stalno vicu da je gladan(nemoze dijete biti gladno 24h…) -.- onda smo ga umotali,dala jos sike i oko 11je zaspao pa do 2,pa do 4 i evo do sada.kontam da ce se uskoro probuditi,eno vrpolji se. ;) jadan,premorio se sinoc pa sada samo spava a i bojim se skokica,evo nas u 9.danu.
sto raditi s njima kada su budni(mi se malo nosamo,malo papamo,presvucemo i vozimo bicikl nogicama ali imam dojam da bi mogli jos nesto) kao i koliko dugo su vam budni medju spavanjem kada su tako mali?
Nije gladan, nego ima skok u razvoju s devet dana, vidiš i sama da si osjetila promjenu, svaki je malo jači jer beba ipak raste i treba više nacicavati mlijeko za dalje. Nisu to grčevi, ne brini, samo ga stavljaj čim više na cicu da papa jer će ga to umiriti, nema veze ako bljucne, nadoknadi on to brzo, i ne slušaj ukućane, pogotovo one iznad 60g

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro svima... uh ne mogu vas pohvatati :)
moki, sretno, imaš i na stranici Tereze (facebook ili http://www.superbeba.com/skolica-dojenja/72-kako-izbaciti-flasicu-i-vratiti-se-na-dojenje#comment-781), sretno, vjerujem da nije neizvedivo, valžno da imaš volju, a imaš
i eto.. sve ostalo sam zaboravila malo lošije prospavana noć čini svoje
Mi smo bili na uzv kukova, sve super, hvala Bogu.. a za kupanje.. kupali smo ga prvih par puta u vodi i bademovom ulju, pa smo prešli na mustelu, i vidim da mu se lice uvijek popravi nakon kupanja, a već 2,3 dan mu bude opet lošije, crvenije.
E i buffy, dobro da si išla doktoru, ipak nije bilo bezazleno... imaš već termin za skidanje?

Pozdrav drage moj izgleda da nas danas očekuje tmuran dan,ako ne i kiša.. sinoć smo malena i ja prvi put bile same samcate (ponudila se svekrva opet,ali moram se naviknut da budem sama s njom)
Loli drago mi je da ide na bolje
Evo moja malena leži u autosjedalici ( neznam kako druge as ali ova moja ima službu ljuljačke) i gleda emisliju o životinjama hehe
gagica imam i ja tkanu maramu i vjeruj mi da ćeš se snaći,malo vježbe i rasturat ćeš, a dojenje ja ništa lakše, ja sam oduševljena.. svekrva me pitala šta će mi tako dugački šal hahahah ja reko u tome nosim svoju malenu ona ostala paf hahah
buffy nadam se da vas je temp izbjegla i da je sve ok, kako mu stavljaš obloge?
nadam se također da će sve biti ok oko tog polipa
moki sretno kako god odlučiš nisi pogriješila
odo ja moja dohvatila nekog patuljka i strpala ga u usta hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji