Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    02. Veljača 2016. 19:50

Ines ja sam htjela biti sigurna da necemo napraviti problem. Nisam u detalje isla proucavati sastav ali s obzirom da je Pre namjenjen da se jede do 6og mjeseca ako je u pitanju manja beba onda sam ja to jednostavno uzela kao drugu vrstu hrane i isla polagano.

Ines24
    02. Veljača 2016. 19:55

Lillany moja beba ima proljev, nije se promijenila ni boja ni struktura, nego učestalost (nakon svakog jela), nema sluzi ali mi djeluje kao da i vodu kaka... Danas se broj stolica opet smanjio

Loli22
    02. Veljača 2016. 19:57

Illilany znam za prelazak, nebrini :) preko.tjedan dana je plakao histericno i bolno nakon bocice, zelena stolica, i na zadnje i zatvor... sad cemo polako al vidim da je vec bolje :)

L<3 B<3

• moki6
    02. Veljača 2016. 20:26

Renata, nisam cula za sns sustav. O cemu se radi?

Mrkvica2
    02. Veljača 2016. 20:26

Gagica pa ja zasad vezem samo fwcc i taj je isti i na tkanoj koliko znam. Mislim da se tkana vise isplati jer elasticnu moras mijenjati ako se zelite duze nositi a tkana moze od rodenja pa duze vrijeme. Podnosi vecu tezinu, nece se rastegnuti. I elasticna nesmije na leda a tkana smije.

Tweety kada kupas bebu namoci to i dobro istrljaj trljacicom tako mokro. Ja sam to i pjenu kombinirala. Pomoglo je. 

Moja mala u zadnje vrijeme kada zavrsi s jelom i hocu je maknuti pocne plakati. To kratko traje ali neznam zasto to radi u zadnje vrijeme.. nije gladna jer ju vratim na sisu i nece. Ionako ju ne micem sa sise dok se sama ne pocne odmicati. Neznam koji joj je..
    Danas me prvi put sa tim svojim desnima ugrizla za bradavicu da sam zvijezde vidjela. Zlocka mala

Kolko komplikacija s tim ad.. ja sam mislila da je to jako lagano, uzmes razmutis i beba pije. Mislila sam da je najveci problem grijanje vode  nisam ni razmisljala o povecanju kolicine, mijenjanju formule.. bome sam bila u zabludi

Mrkvica2
    02. Veljača 2016. 20:29

Ines to nemora biti proljev.. sad neznam kako je s bebama na ad ali dok su tako mali stolica iza svakog jela nije nesto cudno.. nama je patronazna rekla da je proljev jako jako cest (zna se desiti nekoliko u sat vremena) i jako jako vodeno. Rjeda stolica nemora nuzno znaciti proljev.. neznam ako ju bas pati pitaj pedijatra.

• moki6
    02. Veljača 2016. 20:35

Renata, upravo sam procitala predivnu pricu na klokanici o sns sustavu.zaista priznam da prvi put cujem za to. Gdje nabaviti cjevcicu? Ovo mi je nova nada da cemo bacit adaptirano i papat mamino. Daj mi molim te reci gdje ima to uzet,odmah sutra pocinjem!! Ja sad zaista imam jako malo mlijeka,ali ne gubim nadu..

lady6
    02. Veljača 2016. 20:56

Bas  ste se raspisale....
    Moki, sretno! Vjerujem da ces uspjeti! Samo slusaj Renatu!
    Axia, mama...pa.lijepo malisani otpajke po danu...pitam jer moja svaki put kad popapa zaspe ali to bude od 5min do sat vremena...onda je malo budna opet jede i tako u krug pa sam mislila da nije previse sna ali zapravo ona nikad ne spava dulje od dva sata i to samo po noci....valjda joj je takav ritam...a bome je i mene istrenirala
    Loli, i vama sretno s novom papicom! Moja je starija pa isto nemamo nikakve rutine. Bit ce bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.