Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loli22
    01. Veljača 2016. 22:42

A brizne, ja sam prosla bez pucanja ili rezanja... smijali su mi se kasnije da sam elasticna... :P

L<3 B<3

lillany
    01. Veljača 2016. 22:47

Loli meni se 5 hranjenja u 24 sata cak cini nekako malo za tako malu bebicu. Mi se tek sad priblizavamo brojci od 5 hranjenja i to zato sto imamo samo jedan obrok po noci. 
    Ne cini mi se 675 ml po danu tako puno. Naravno ovisi kolika je beba.

lillany
    01. Veljača 2016. 23:03

Eeee to je onda ipak sedam :). Tako je i kod nas bilo. I nisi je mogao nahraniti. Mi smo na kraju presli na malo zasitniju hranu (s hipp pre na jedinicu) i onda je izbacila jedan obrok (prespava po noci) sada  je povecala kolicinu na 150 i lagano izbacuje jos jedan. 

Mozda 1.6 kg i jest malo puno ali Boze moj. Pa necemo ih na dijetu vec sada stavljati. Ako te bas brine mozes mu probati davati malo vise vode odnosno caja izmedju obroka pa da se malo razvuce vrijeme izmedju dva hranjenja.

Pepita2109
    01. Veljača 2016. 23:19

Loli možda hoće još papiti
    Ja ne znam kak da objasnim kak mi trbuh izgleda dakle nije okrugli nego valovit odnosno udubina na sredini kod pupka izgleda valovito kao da fali neki dio u tom dijelu... a kože viška nemam za sad

i ode post prerano zove curka pusa i ugodna noć svima

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Loli22
    01. Veljača 2016. 23:29

I moja pomisao je da hoce jos pojesti al bojim se da mu je to previse

L<3 B<3

Tweety88
    02. Veljača 2016. 00:50

Evo da se i ja malo javin nakon dugo vremena hehe..pratin svaki dan sta se kod koga dogadja i to mi je najdrazi dio dana haha, ali uvik mi nekako lino pisat 😶

Loli, dobrodosla! Maci ti je bas presladaaak, pogotovo frizurica 

Buffy, iman i ja i vanjske savove i gledala san na ogledalu kako izgledaju..pa ne bas lipo ..rez je crven i malo kao nabubren..ne boli me na dodir, al ipak mi je nelagodan osjecaj nekako..psihicki 😦..a zna me rez ponovo pocet zatezat danima kad se malo vise umorin..nadan se da nece tako zauvik 😠

Ja se narucila u ginekologa tek 15.2., a rodila 7.12. :P A zanima me isto kako cu znat jesu li mi se misici vratili na svoje misto..jer ostalo mi je isto dosta koze viska, a i kila haha pa bi tila pocet malo vjezbat jer se ovako osjecan fuj :P
    Inace, ja san prezadovoljna svojim bebacem 😍..bas dosta spava po danu, a i po noci se budi svako 2-3 ure, najcesce samo popapi i zaspe..ja mu izdajan na izdajalicu i onda mu dajen to na bocicu 😅..jedino me zeza ovako navecer jer bas kasno zaspe..al dobro, i ja san vise nocni tip haha :)
    Nadan se da provodite mirnu i uspavanu vecer 

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    02. Veljača 2016. 05:03

Pepita a mozda i je. Jesi pipala kolko ti prstiju stane u udubinu?

Tweety a s vjezbanjem laganim mozes poceti nakon dva mjeseca, ako nisi na carski rodila i ako nemas puno razmaknute trbusne misice. A to provjeris tako da legnes, ruke kraj sebe i malo podigni glavu kao da ces napraviti trbusnjak. Onda jednom rukom malo iznad pupka stisni prstima. Osjetit ces kako su razmaknuti misici. E sad dva cm je kao okej iznad se nosi steznik.. tako je nama dok u bolnici rekla kada nas je pregledavala. Meni se polako vracaju iako nisu jos kao prije.

Sad kad vidim koliko ml dajete bebama jako me zanima koliko moja izvuce u podoju. Znam da nema sanse da tocno saznam ali bas me zanima pogotovo jer manje dobiva na tezini i kratko jako ciki. Iako kada to krene onako spricati kada povuce ne sumnjam da se nakupi tu toga 

axia
    02. Veljača 2016. 05:17

Mrkvice, to i mene zanima. :)
    Dobar vam tek ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.