Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loli22
    01. Veljača 2016. 21:47

Hvala vam cure na dobrodoslici, bas mi je drago sto sam se prijavila tu :) imam dojam da sam nekima poneka dosadna sa svojim trabunjanjem kad sam izmorena... jer uspavljivanje s dudom ne uspije uvjek, nunanje kako mu pase, izbirljiv je hehe, al u kolicima mi lakse zaspe. nego u kreveticu... hmmm na sto cuda sam. i sad je u zadnja dva dana poceo trazit vise jest... a jede sa 135 bez beda. a ona sljedeca doza mi se cini prevelika :/

L<3 B<3

lillany
    01. Veljača 2016. 21:56

Loli vi ste negdje oko mjesec dana? Možda je nekakv skokić pa bi htio više papati? Na ad-u se baš i ne osjete skokovi ali ako jeste skok moguće je da će se vratiti na staru količinu kada ga prođe.
    Koliko je bebac težak? I koliko često jede? Koliko puta na dan?

• buffy
    01. Veljača 2016. 21:57

Imam jedno pitanje..dal je tko puuunoo rezan i da je inao i vanjske savove? Mene moj jos nije prosao i mm kaze da mi se bas  idi rez i da je crveno a kad sam kod ginica bila nije nos rekao pa sad se mislim dal da idem opet..s tim da mi je muka frizurocu dole napraviti jer me to boli jako jos uvijek
    Sad kad vas citam i na fejsu u grupi i ja se mislim nabaviti maramu samo jos pokusavam skuzit koju
    Danas mi je zeznut dan iako je uspavan on bi visio na sisi a radi soora moramp raditi pauze izmedju hranjenja pa je sad cijelo vrijeme po rukama i nosi se da ga animiraju od sise... mozda se.odvikne od nacicavanja cijeli dan a navikne na ruke

lillany
    01. Veljača 2016. 22:05

buffy ako te brine (si ti ono napisala da ti je crp 30? nije se s tim stvarima zezati) odi kod doktora i ne razmišljaj o frizuri. Ako doktora zanima podrezivanje trebao je studirati hortikulturu a ne ginekologiju.

Mrkvica2
    01. Veljača 2016. 22:20

Axia ja svoju sada presvlacim prije spavanja, na ovo budenje oko 5 i ujutro kad ustanemo. Ne kaka po noci pa je izvedivo. Srecom najcesce sto kaka je jednom dnevno.

lillany stvarno nemogu sebi doci. Em gusta em dugacka a strsi u svim smjerovima. A ja se hvalim pocela mojoj kosica lijepo rast 
     A ovo za misice, ja ne vidim nego kad probam onako kako su nam gledali kada smo iz bolnice isli onda osjetim pod prstima. Jos se nisu vratili na staro ali ajde samo cm razmaka je bio pa nije tak strasno.. a kozu svi imamo, povuci ce se polako.

Buffy a odi ginicu, bolje puhati na hladno nego da nesto je. A sto se tice frizure nista se oko toga ne sekiraj.. 

Kile nisam ni ja jos sve izgubila ali ajde nije to tako lose, falilomi je kila.. ali ne stanem ni u jedne jedine hlace. Nista nemogu na guzicu navuci a neke cak ni na bedra. Uzas, stalno sam u tajcama koje sam u trudnoci kupila ili trenirci. Cak ni one boy kroj nemogu obuci 

Sonja8
    01. Veljača 2016. 22:32

Loli, dobro nam došla 😊
    Lilany, mislim da sam te vidjela na fejsu 😉 puno nas je u toj grupi babywearing kako vidim ❤️
    Buffy, ja si pogledala šav jučer, a ono...nekako se nadam da ce to jos vise zarasti 😔
    Moja mrva spava...cekam da se probudi, nadam se da ce nas grcici zaobići danas (ili da ce biti blagi) i da cemo zaspati prije 5 😳

Sonja8
    01. Veljača 2016. 22:39

...a sto se tice odjeće prije trudnoće...jos ni ne pokušavam 😔
    Bar 7-8kg jos

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.