Moram se pojadat jer nemam kome....tako sam se posvadala s mm-om a on me izvrijedao i tocka na i je recenica "samo se trebas brinuti o djetetu i to si nesposobna". Uz napomenu da mi je mala na cici i da ju postedim dernjave,zaljevam ju suzama sad....eto oprostite na offtopicu...
Inace, primijetila sam malo sluzi u stolici vec par dana, jel ima tko slicnu situaciju? I cure koke ste koristile arrianu, kako najbolje oprati sadrzaj one cjevcice? Jer sterilizacijom nece a vodom sam ispirala pa nista? A ima samo dvije tockice
Lady, draga, ovo zssluzuje najcvrsci virtualni zagrljaj. Ne placi... Sve vrc znas
Nisi nedposobma nego najboljs mama svojoj bebi. Kraljica!!!!!
Lady bas mi je zao.. uz sve to jos i mm..probaj se smiriti radi malene princeze... arianu napunim toplom vodom i zacepim jedan kraj pa naglo ispuhnem van nadam se da razumijes...i moj redovno izgubi sisu a ja ne skuzim jer tipkam ovdje
Drzite se cure renata ke sve divno napiala i stvarno ne za sta bi da nema klokanice
Lady sve smo mi najbolje mame našim bebama, nemoj se brinuti, muški nas ionako ne razumiju, niti će ikad, a oni su roditelji djeci isto kao i mi, ali smatraju da se najviše mi moramo brinuti o djeci... Mi smo na ad-u pa ju svejedno nijednom nije nahranio ni presvukao, a kao čuvat će ju za koji mjesec da ja mogu otići ponekad na kavu, aha...
Čitam vas redovito, sve ste već daleko ispred nas pa ja upadam samo s pitanjima kako prepoznati razliku između grčeva i tvrde stolice? Ako me razumijete... Nas je danas nešto od toga snašlo ali ne znam što... Prvo sam mislila da su grčevi ali tvrdo se pokakala i sad se smirila...
Lady jako mi je zao sto ti i mm jos radi probleme.Bas me naljutilo kada sam to procitala, nije mi jednostavno jasno kako mu uopce moze pasti na pamet tako nesto tebi reci. Pa pobogu kao da tebe ne boli kada mala place i da nebi sve dala da prestane kvragu pa zato i je stalno na tebi jer se trudis pruziti joj sve sto joj treba. Neka proba on biti u tvojoj kozi 24 sata samo pa plakao bi gore nego mala Uff bas sam se razljutila.. drzi se draga i samo nastavi kao i dosada ti si svojoj bebi najbolja moguca mama i nitko nema pravo reci drugacije pa ni muz!
Hvala vam cure na podrsci i utjehi, znam da su muski banana ali svejedno mu to nije trebalo i povrijedilo me;sve vas
Da,luki,dosta slini pa je mozda sluzavo od sline...tnx
Eto mi jos na cici...nikako zaspati....osjetila je i ona nervozu...sad sam se smirila pa se nadam da ce se i ona
joj lady, draga... da mogu sad bi došla po tebe i odvela te u šetnju da se izluftaš... na zimski bebama nema offtopica, sam ti udri, mi te sve razumijemo... a muž?.. svi su mušićavi, i kako luki kaže, totalno se ne snalaze... moj mene zna ispitivati: a šta mu je? a zašto sad plače? jel jeo? jel ovo? jel ono? ko da sam ja došla doma iz bolnice s uputstvima za dijete, ali mu ih ne želim pokazati, nego škrto čuvam sve tajne i odgovore za sebe... ne daj se isprovocirati, i on se sigurno osjeća bespomoćno, pa je tako blesavo reagirao.. sigurna sam da nije mislio ništa loše i da svakako nije mislio to što je rekao za tebe.. ti si najbolja mama svojoj mrvici, svom priljepku malom slatkom i nemoj to nikad zaboraviti.. drži se draga, i uvijek imaš nas
Lady, baš me to ražalostilo jer vidim koliko se mučiš i koliko je bebica "teška" i tu ne možeš baš puno promijeniti što god da radio. Muški stvarno nekad znaju tako pretjerati,a istovremeno to nije tako mislio nego kako cure kažu budale ne znaju što bi s bebicama pa misle da mi znamo! A kad beba zaplače oni se preznojavaju. Baš mi je žao da nisam sinoć gledala mob. ali svi smo uz tebe i dok kasnimo...Nadam se da je danas bolji i ljepši dan! 😘
Renata 💜 s obzirom na ono što su cure pisale mislim da bi bilo najbolje da te kod Podobnika zaposle jer si nam svima pomogla! 💕
Ines, bebica ti je pre mala za tvrdu stolicu. Koliko sam shvatila bebama na ad treba dati malo prokuhane vode u tom slučaju. Pisala je Lillany o tome.
Btw, ovaj moj se sad tako usr... da je sve do pol leđa izašlo. A ni 20 min poslije opet,samo ovaj put nije procurilo. 😦
Sortiraj odgovore
Najstariji