Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    29. Siječanj 2016. 19:18

Pinky bebe baš ne podnose citruse, ok neće joj se niš desiti ako popiješ u čaju par kapi limuna ili tipa da pojedeš pola mandarine ali više ne jer će se beba najvjerojatnije probuditi guzom ko u pavijana jer ono je kiselkasto i jako nadražuje kožu odnosno stolicom će dobiti pelenski koji nije nimalo ugodan.

podriganci će doći na svoje i kad mišić na vrhu želuca koji ga i otpušta sazrije, ne znam kako dižeš ali mislim da sam već i pisala, dizanje na rame, bebina glava malo više od tvog ramena, da cicom stisneš trbuščić lagano lupkanje po leđima, ili da beba gleda  naprijed a tvoja ruka na trbuhu, ili bebu poslije podoja nakon nekih 15 min, na trbuh i to je to.

Malidebeli
    29. Siječanj 2016. 19:30

Lady hipertonus ti si najčešće služi po tome što beba i izvija glavicu u luk i drži šakice zatvorene, ali nemoj se time opterećivati to će ti pedijatar skužiti kod 2.mj.odnosno kod cjepljenja.moram priznati da sam do sada samo vježbala kukice, a čekam da mi fizijatar da vježbice. 
    .užasno me to brine, ali što je tu je.
    Ono što bi svakom savjetovala da pogleda "baby hadling" jer ispada da sam ja cijelo vrijeme krivo podizala i presvlacila dijete.
    A.što se izgleda tiče. .ja u trudnoci nisam imala uopće dlačice po nogama i tako sam se razveselila da sam se toga rjesila .a kad ono..sve se vratilo a ja nemam vremena to lijepi srediti..a da ne pričam da je pranje kose luksuz, a kamoli farbanje..
    A sto se fotki tiče- mislim da ce moje dijete misliti da mame nije ni bilo, samo babe i mm na fotkama😁

Pinkypik
    29. Siječanj 2016. 19:42

Renata, sad kužim za citruse. Ne jedem a neznam zašto pa pitam.
    A za podrigače tako i radim...onda mi preostaje samo čekati da sazrije...puuno manje bljucka nego prije tako da očito sazrijeva.
    Mia 😉 nekad bolje pali,nekad lošije ali je lakše
    Ines, onda znaš što dalje...

Sonja8
    29. Siječanj 2016. 19:53

Prijateljice moje evo moja bebolina na meni, smirujemo problemcice u trbuščiću 😔
    Sto se fotkica tice, ja imam mozda dvije tri s mrvom mojom, ugl jer sam u totalno kućnom-trash izdanju, s totalno lošom frizurom 😂😂😂 Imam jednu kad sam oprala kosu, čak i nije tako losa ☺️ Jao, moramo se početi slikati s djecicom našom, poslije ce nam biti zao! 
    Pepita, ma ja se čak ni osjećam loše zbog izgleda (iako mi od trudnoće ostalo 10 viska, a ni prije nisam bila neka sitna 😊, imala sam 65 kg, sad imam 75 😳😳😳) jer sam naspram ogromnog stomaka i 85 kg mrvica 😂 Nadam se da ce to kroz par mjeseci otići pa se necu pilati s time sada jos.

axia
    29. Siječanj 2016. 20:35

Pepita, ja se iskrwno osjecam ko shit, al ne zbog izgleda, nego jer sam umorna. A izgled...a jbg, cekat ce druge prilike... Oprala sam kosu danas nakon tjedan dana (znam, fuj) i bila bas happy...
    Sonja, kako ide sa mpp? Ja nikako da pocnem, imam dojam da mi je malena nezadovoljna u njima...
    Mrkvice, mi cemo krstitke poslije korizme, kad zatopli i kad malena vise ne bude na sisi 24/7.
    Ines. Svaki svecenik je DUZAN krstiti bebu bez obzira na bracni status roditelja
     Moze samo raditi problem ako kumovi nisu vjencani, tad cete mozda morati trazit druge kumove. Ali bebu krstit MORA.
    Mi smo imali super dan do 3. Od onda se zaljepila za cicu i jos se nije odljepila. Rucala sam lijevom rukom preko nje xD. Bio bi red da sad zaspi, moram gledat tekmu :)

Pepita2109
    29. Siječanj 2016. 20:52

Znači nisam jedina kojoj će dijete misliti da je mama stigla poslije i slažem se vrijeme je da se počnemo slikati sa našim štrucama... 
    u 2014. godini imala 58kg (7mj) u 2mj 2015. već sam imala 68kg što je veeeliki skok u kratko vrijeme (pola godine), i onda u trudnoći došla do 85kg, i stvarno nisam opterećena kg od trudnoće i da ostanu te 3kg viška nije me briga,jer su tu zbog moje malene mrve,ali me brine to otprije, sestra me slikala sa malom i ja sam počela plakati hahahah, trbuh mi je sada isti skoro kao prije T (imala sam mali i prije naravno).. Znam da ćete si vi nenaspavane mame misliti vidi nje lude razmišlja o kilama neka bude sretna da spava , imam divnu bebicu, ali eto protiv osjećaja se ne može zar ne kad izbjegavam sve moguće gdje mogu vidjeti svoj odraz... osjećam se kao bačvica

Ne stižem ni ja prati kosu operem je jednom u tjedan i po,a duga mi je do guzice, jedva da se uspijem umiti i oprati zube, i češljanje mii je luksuz, u pidžami sam do podneva, oblačim se onda kad moram nahraniti psa i kokoši, navečer se na brzinu podapirem jer ne mogu slušati sad će mama sad će mama, depilirala sam se prije pregleda kod ginekologa i ko zna kad ću opet imala sam sreće da mi sestra pričuva malu, jedem također preko male ili jednostavno čekam muža da dođe s posla, doći će bolji dani svima, više sna i svega, volim biti mama svojoj bebi, ali volim biti i žena i osjećati se dobro u svojoj koži.. uhhh al sam se raspisala -_- oprostite

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    29. Siječanj 2016. 20:53

Znam ja da bi oni to morali napraviti, ali dosta parova znam da su krstili djecu u drugim župama jer je svećenik u njihovoj župi odbio krstiti dijete
    A kuma još studira tako da tu problem ne bi trebao biti

lillany
    29. Siječanj 2016. 20:53

I mi smo danas bili kod doktora. Odgodili cijepljenje do iduci puta. Imamo 5800 grama i 58.5 cm. Moramo raditi vjezbe jer je malo tvrda. Tako da sam i ja danas proucavala babyhandling. Sto se dizanja tice tu smo okej. Dizemo se postrance jer nam je patronazna tako pokazala. A totalno mi je super ona fora za presvlacenje bez da se drze gleznjevi. Mislim da cu od sada tako.

Malidebeli di vi idete kod pedijatra? Danas su pored nas u cekaoni bila mama, baka i bebac i iz nekog razloga bas sam pomislila kako se radi o tebi. Rodila u podobniku i strastveni bebac. Naravno bilo mi bed pitati da zena ne misli da sam luda.

Pinkypik
    29. Siječanj 2016. 21:33

Kako mi je slatko ovo "strastveni bebač" 😄
    Moj miš je jučer cijeli dan skoro prespavao, a večeras je navršio 8 tjedana i 1 dan pa se sad sve bojim...od popodne mi je nešto sumnjiv..plačljiv i nervozan (inače je vrlo staložen reklo bi se 😊). Držite nam fige da ipak malo i odspavamo noćas. Evo sad sam mm i bebu pospremila u krevet. Valjda će se naći mjesta i za mene 😂
    Uspavanu noć vam želim prijateljice moje i sup(u/a)tnice! 😘

Sonja8
    29. Siječanj 2016. 21:44

Axia, meni su pelenice odlične. Oduševljena totalno! Sve su mi dobre. Ima onako malo lufta oko noge kad stavim, ali nis ne smeta. Stavim cover i to je to. Nijednom mi ni kap nije procurila, a stavljam ih Non stop od onog dana (jedini po noći jos uvijek pampers, a to samo zato sto ih jos imam pa da ne bacam). Kad potrošim, samo mpp cu stavljati. Ugl.sve su mi dobre (rodine, ZMajcice, od Dolise, dajdaj, coveri od rode, bambinomio i ME). Zašto misliš da ti curka nije zadovoljna u njima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.