Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    29. Siječanj 2016. 21:52

Axia, i mi cemo tako krstitke i iz istih razloga
    Malidebeli, da stalno je u mostu a i sakice su rijetko opustene....a i mi moramo kukove vjezbati i to je prob lem jer je pre zilava i nece nogu savijati vec se bori samnom. To je ped  vidjela pa isto rekla da pricekamo do 2.mj.
    Eto njoj se sad ne spavaaaa....grrrrrrr

Mrkvica2
    29. Siječanj 2016. 22:35

Ines slazem se s curama, morao bi krstiti malu bez obzira na vase bracno stanje. 
    Mi nismo nista dogovarali dugo, mm je otisao u zupni ured prije tj dana i pitao kada ima slobodno i ovaj mu rekao jel moze 6. mm rekao moze. Kaze ti da kupis svijecu i onu ko benkicu koja se stavi preko bebe dok ju krsti i to je to.

Ja se uspijem otusirati svaku vecer posto je mala mortus vec oko 21 ili je jednostavno ostavim mm-u. Briga me nek se bori s njom. Kosu perem kao i prije svaki drugi, treci dan ovisi kako mi se da. Istina cesto zbog tusiranja i slicnog legnem iza svih ali potrebno mi je to. Trenutak za mene 

Mene ne brine tezina dapace sada sam na 60kg i voljela bih da mi to ostane jer sam ostala trudna sa 53kg i bila sam bas mrsava.. medutim kako se hranim niti te 53nece ostati. Jedem jednom, dvaput dnevno. Isto ne jedem dok mm ne dode s posla.. mozda ako ulovim nesto s nogu. Znam nije zdravo ali eto tako je..

Vise od izgleda me brine sto se zadnjih dana ne osjecam dobro, psihicki. Eto doslo je do toga da sam danas pola sata plakala sjedeci na podu u kupaoni. Uzasno se osjecam, mala zadnjih tj dana ima epizode popodne kada uzasno place a nista ne pomaze. Osim sto mi ju je uzasno tako gledati mm je odlucio danas na ruzan nacin dati mi do znanja da sam sigurno ja kriva.. jako me to zabolilo cuti od njega.. za sve sam opcenito ja kriva sto se tice bebe a i ne samo bebe ako se pita svekra i svekrvu. Osjecam se ko zadnje govno. Trudim se, Bog zna da se trudim, vecinom sam sama samcata s njom i ne zalim se. Rucak je uvijek tu, ves je opran i slozen, kuca je koliko toliko uredna, stvarno pokusavam sve stici ali eto.. nista to nije bitno naravno. Cak mi je mm rekao da ne zeli vidjeti da opet izvodim malu van.. pa sta da vam vise kazem. Srecom imam vas da se malo izjadam..

Svima vam zelim mirnu noc, moja bebuska spava tako da idem brzo i ja 

Sonja8
    29. Siječanj 2016. 22:53

Mrkvice, 😔😢 bas mi je tužno citati tako nesto. Ne samo sto si stalno sama s njom, jos i stigneš kuhati i čistiti. I jos dobiješ po nosu. 😪  Ne daj se, samo hrabro, a o komentarima svekra i svekrve o izlascima vani, bolje da šutim. Mrzim kad se tako svi prave pametni!Grrr 😠
    Nadam se da cete ti i muž čim prije izgladiti to, jer ipak kad je mama sretna i beba je sretna! 
    Pusa do neba! 😘

axia
    29. Siječanj 2016. 22:54

Mrkvice, ovo mi je zao procitati. Ti znas da radis sve u tvojoj moci da bebica bude dobro. Ponekad to jednostavno ne ide, ali brzo prode.
    A muski... Ah, ja samo cekam tskvu epizodu od svog. A volimo ih takve kakvi jesu, zar ne? Drzi se, mi smo ti tu

• Mery0303
    29. Siječanj 2016. 23:01

Mrkvica ovo za mm ko da sam ja pisala. Užasno mi je dok tak postupi i kaze nešto a nema pojma kak mi je. U ovakvom stanju sam ja bila prosli tjedan. Doslo mi je da odem na balkon i vrištim. Al sam odlučila ignorirati ga kod takvih stvari. Jer mi samo nervozu stvara. I glupo mi je napisati al stvarno nekad najbolje funkcionira dok smo nas dvije same. Dok nema suvišnih pitanja i komentara.
    Al dok je on na poslu većinom mi svekrva dode,  gnjavi me sa suvišnim pitanjima i hoce da plešem kak ona svira..

Zato ignoriraj to sve. Jer te sigurno čini nervoznom pa mala jos vise place. Meni dok tak počne sa svojim glupostima kažem maloj Ajmo u šetnju po stanu i odem u drugu prostoriju da se umirim.. jer ne možeš njima ništa objasniti a jos manje dokazati.

Moj je car i spava u drugoj sobi.  Obećao je da bude noćas spavao s nama i nista. A ja sam glupača koja mu to dozvoli..

• buffy
    29. Siječanj 2016. 23:12

Vecer cure... mrkvice jako mi je zao to citati 😢 pa sta je tim muskarcima su oni normalni bas me ljute 😠 jooj pa ti sve stignes..ja kad sam sama s njim nis ne stignem jedva kavu popijem...jooj bas me to izbaci iz takta..oni valda misle da je nama lako sve i jednostavno i da imamo 10000 ruku i da smo sve moguce 
    Meni izgleda jedinoj kg ne padaju i ocajna sam i ja..al narucila sam se zacfarbanje i sisanje da se i ja malo osvjezim 😀 i da i ja sam u grupi koja nema slika s malenim.samo ha slikam njega i mm a s njim a mene se nitko ne sheti uslikati😕
    Takodjer sam se i psihicki malo oolomila idnosno odjednom se osjecam nekako izgubljeno i kao da mi nista ne ide kao sto sam zamislila a ni sama ne znam sta sam zamislila..u biti ne znam ni opisati kako se osjecam a jos samo lose vijesti primam a imam osjecaj da nemam se vremena ni isplakati na miru😕ma sva sam pogubljena mislim da mi ni psihoc ne bi pomogao😊
    Danas smo maloga prvi put u tetre stavili i ja sva sretna i ponosna bila..ali nakon drugog presvlacenja su svi konstantirali da ih on ne podjosi da mu snetaju jer je plakao i bio nervozan pa sam ga stavila u pampers i stvarno se smirio sad dal je do pelene ili pune kuce ne znam ali sutra na miru kad budeko sami pokusavam opet.. danas sam se naslusala komentara kako sam novce bezveze potrosila da mali nece da mu smeta da citam gluposti na netu i da stavljam pampers kao normalan svijet..zacudno od umora i svega ostalog sam ostala bez teksta i sutila sto nije tipicno za mene jer imam na svaku odgovor😊
    Jojj ja se raspisala...
    Laku i mirnu noc vam zelim i drzite se tu smo jedna za drugu😙😙😙

Sonja8
    30. Siječanj 2016. 01:09

Mrkvice, ovo pokaži mužu vezano za izlaske vani s malenom.... https://klokanica.24sata.hr/specijal/prva-bebina-zima/idealna-kucna-temperatura-939

lillany
    30. Siječanj 2016. 08:38

Mrkvica bas mi je zao cuti da ti je tesko. Tebe i tvoju bebicu cijelo vrijeme nekako uzimam kao model kako bi trebalo biti. Bit ce bolje. Prvih par mjeseci s prvim djetetom je tesko. I fizicki i psihicki. Umor i stres poremete odnose i normalno je da se novi mama i tata vise svadjaju i da su nervozni. Svi to prolazimo. 
    Sto se setnji tice. Mislim da ti samo udara kontru bez da je proucio tematiku. Ja zbilja nisam malu htjela voditi vani po hladnom i onda smo zavrsili s nosicem koji curi zbog suhoga zraka. A ovih dana zbilja i nije hladno. 
    Drzi se .

Malidebeli hahahaha. Eto vidis kako se sretosmo. Sad mi je bas zao sto nisam pitala. Ali bit ce jos sistematskih . I ne brini toliko zbog hipertonusa. Moje kumce je imala extremni oblik. Svaki zglob su morali vjezbati. Svaki prstic posebno. Eno je sada divna i savrsena u svakom pogledu. To se sve rjesava  s vjezbama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.