Malidebeli, znam kako ti je...moja spava pol na meni pol na jastuku za dojenje.....ja sjedim naravno....jedino po noci ju stavim prvo u jastuk za bebe pa s njim na jastuk za dojenje tak kad zaspi onda ju snjim laganondignem i stavim pored sebe i brzo se legnem pored...tako odspavamo max 2,3sata po noci....a nekad ne uspije pa ju vracam na cicu. A po danu kad cica obavezno zaspi na meni al ne vise od 20min....sve u svemu isto ne spava puno,tj.u komadu vec drjemucka.
Mislim da mozda znam koji je jedan od nasih problema....posto nju odmah nakon 5min cicanja pocnu grcevi, ona nastavi ali se piga i navlaci cicu i vjerojatno se ne najede masnog mlijeka dovoljno a zaspi od borbe...pa zacas opet jer ustvari i je malo gladna...a posto to traje po malo ako ne zaspi na duze vrtimo se u krug. Tako je skoro kod svakog podoja, po noci srecom manje pa zadnjih par uspijevamo nesto odspavati. A drugi dio je taj da joj je cica utjeha i da hove visiti na meni
Axia, jel bio skok, kako ste prezivjeli?
MaliV slazem se u potpunosti s tobom.
Pinky i ja soruckovala i pila kavu nad njom u 1
malidebeli, točno takav je i moj mali. ja sam doslovno več ko zombi. ne spavamo po noći, ne spavamo po danu (ne brojim to po 10min jer to nije spavanje) tak da se nemam kad odmoriti. ja sam več izgubila svu težinu koju sam nabrala u trudnoći + 2 svoje kile od prije. iskreno se plašim kak bude to dalje. pa več sad sam mršava. izluđuju nas ti grčevi. ne pomaže niti čaj koji on pije, niti koji ja pijem, ni kapi, ništa. ni prehrana moja ništa ne znači. uopče neznam ako ima smisla da ja izbjegavam hranu koja izaziva grčeve. ionak ih ima makar ne jedem. i onda budi pametan
naš nije zadovoljan ni kad je na rukama pa stojiš na miru. moraš hopsati s njim ljevo desno, gore dole, pjevati. onda je dobro. kad staneš, gotovo. plač. kičma me rastura onak. dobro još da mi muž nije lijen pa si ga i on uzme kad je doma. makar mi iskreno ni to ništ ne znači jer kad ga on pazi ja kuham, perem, čistim. i opet ne odmaram.
i onda me pita zakaj nisam izbrisala staklo na stolu poslje kad smo se najeli.
onda bi ga pregrizla najrađe
Pepita, vidjela sam taj članak. ..odmah sam se prepoznala..😊
Stvar je u tome da sam pitala pedijatricu kod koje su svi kao po traci pa dobiješ 2 min s njom, pa mi je rekla da je mali strastveni 😊...
Tyna,Lady za vas još ima nade☺
Vaši bebolini su još jako mali, moj ce sad 3.mjeseca, a gori je sad nego na početku. Nadam se da ce se vama stanje popraviti
Lady, mislim da nije skok, poslije je zaspala i budila se samo papati. Danas opet samo spava. Jel jos kome bebica danas uspavana. A i podoje je skratila, to me brine. Inace cica dok joj na silu ne iscupam sisu iz usta( igra se) Danas nakon 15 min pljune i spava dalje, ili malo gleda pa zaspi... Cudno mi je to...
I da. Lady, ja ju dojim lezecki pa nema brzonskom lijeganja kraj nje, jer bi ju probudila. Onda ju okrenem na bok i stisnem uz sebe i tako podrigne.
Halo mamite!Kako ste sve? vidim da se većina muči s istim tegobama, svemu će to uskoro doći kraj, nije da vas samo tješim nego je zaista tako!
Bebe će se naučiti papati, rast će, trebat će i više sna, proći će i grčevi, naučiti će beba i podrignuti i sve će biti ok, nema druge samo se još malo strpite, rijetki su ti roditelji kojima je na početku lako a vi se još i ovako lijepo družite i olakšavate jedna drugoj tako da samo hrabro, još malo i počet ćete zaista uživati u svojim mališanima!
Halo okruglice.
(Ne mogu zaboraviti ovaj naziv )
Citam vase tegobe i 'probleme' i zao mi je jer se brinete, što je normalno.
Brzo ce proci period grceva, skokića i cicanja do iznemoglosti.
Naoruzajte se samo strpljenjem i nicim drugim. Ne dopustite da okolina utjece na vas prirodan instinkt. Tako nemojte dopustiti ni svojoj boljoj polovici da vas iznervira.
Muski su 'za nista' prvih par mjeseci i ja to svome i kazem. Sto je jos bolje...on to i prizna... hahahahaha
Ja mislim da smo mi danas u nasem skoku. Bebac je budan veci dio dana. Zaspe na 10ak minuta i to je to. Samo bi sisao pa zakunja. Ali lopov je pa viri svako malo da provjeri jesam li jos tu il je vrijeme za alarm hahahahaha
Sad trenutno spava pa cemo na kupanje.
Možda se i ja uspjem ' podaprati' na miru veceras
Hahaha, mama, bas tako bih ja opisala svoju toaletu ovih dana- podapiranje :) za drugo nema vremena...
Renata, mama
Podapiranje je prava rijec. Mi jos cicamo...pa valjda oko 9 kupanje.
Srecom mob moze biti u ruci dok dojimo i skocimo na klokanicu. Moja.zna tako ispustiti cicu a ja nista jer blejim u mob a ona vec lagano dize glavicu i zijeva i pokusava cicu uhvatiti
Sortiraj odgovore
Najstariji