Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    29. Siječanj 2016. 15:16

Da, Lady, ista je kao sa slike. Ja uzela onu sivu. Taman je na sniženju sad. 😉
    Cure, mislim da smo i mi sad mnogo emotivnije nego inace. I puno se vise rastužimo kad nam netko nesto kaže nego sto smo ikad prije. Ja sam sebi smiješna ful, rasplacem se kad čitam neke vijesti, vidim neke slike, sjetim se neke tužne scene iz filma i zasuti mi oko. Kako ne bismo tek kad nam naši nesto kažu 😔

Malidebeli
    29. Siječanj 2016. 15:24

Ja sam mislila da  ne mogu pristupiti klokanici jer maltretiram ljude sa svojim problemima...
    Lady, baš mi je drago da ide na bolje.
    Kod nas je situacija još gora, zaspali smo prvi put u ponoć ba mami i tako  smo spavali do 4.od 4 budni..bili kod pedijatrice i odgodili cjepljenje..s kilazom je sve ok,ali imamo hipertonus pa ćemo na vježbe.

Pepita2109
    29. Siječanj 2016. 16:15

Sonja slažem se sa tobom rasplakala bih se za svaku glupost...
    MaliDebeli joj daj ma kakvo maltretiranje pa vidiš da smo sve ovisne o Klokanici... vama je bilo veselo sa spavanjem svaka čast vi mame ste žene kraljice ja nakon 4 dana nespavanja sam luda bila..
    Kako je skužila hipertonus? ma biti će to sve dobro uz vježbice

Cure kako se vi osjećate?
    Evo ja sam osobno jako nezadovoljna sama sa sobom, usudim se reći da se gadim sama sebi, otkako sam rodila, vratile se moje akne fujkave (PCOS), nemam nijednu sliku sa malom jer sam si debela.. pritom ne mislim na ono od trudnoće od trudnoće još ostalo 3kg što se ne bi ni kužilo da uz to nemam i onih 10 otprije za što je kriv upravo PCOS jedina terapija su kontracepcijske koje sada naravno ne smijem dok dojim, a sigurno neću prestati radi toga, čajeve ne želim da ne bi ostala opet trudna pošto se pazimo samo metodom rikverc, baš sam frustrirana..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    29. Siječanj 2016. 17:43

Malidebeli kad su otkrili hipertonus? Ja sumnjam da moja mala ima.....jako pruza otpor i savija glavu u most...pitala sam ped.rekla je da cemo vidjeti sad na cijepljenju ali ista je po meni. Doma vjezbate ili?

lady6
    29. Siječanj 2016. 17:52

Pepita, takoder...slike su samo mma i male...ja sam u faci koma bez sminke...sad jos gore nakon poroda i iscrpljenosti a kosa da ne spominjem....tek sam neki dan uspjela u miru otusirat se, depilirat i namazat losionom, nakon mjesec i pol....tjesim se da cu se sredit na proljece za krstitke

lady6
    29. Siječanj 2016. 17:55

Malidebeli..zao mi je sto i vi imate problema..znam da nije lako...
    Pepita, mislim da mi kojima je duze tako iednostavno steknemo naviku pa je lakse izdrzati

Mrkvica2
    29. Siječanj 2016. 18:45

Kad je vec lady spomenula, kada vi planirate (ako planirate) krstiti bebace? Mi evo 6.2. krstimo malu, ja htjela malo kasnije al eto mm navalio.. 

Sto se tice izgleda suosjecam.. sama sebi izgledam ispijeno, uzasno umorno. Sad bas gledam sto bi si uzela za krstitke, nadem super haljine al normalno nemrem dojit u tome pa od sveg polako odustanem.. cini mi se da ce ipak biti kosulja  Da ne pricam da nemam blage veze kako da odem u grad uopce nesto kupiti 

Pinkypik
    29. Siječanj 2016. 19:05

Ok...vidim radovi na klokanici...Ja pak morala ići tražiti papirić gdje mi piše lozinka 😨

Totalni offtopic (iako kod nas takvih nema 😊) 
    1. Zašto ne bi dojilje smjele jesti citruse? 
    (Svugdje piše ne,a onda nađem jelovnik za dojilje gdje piše uz svaki obrok čaša soka od naranče?!)
    2. Pitanje za iskusne mame:
    Kad se bebe same nauče podrignuti? 
    (Izludit će me jer ga nekad sto put dižem pa nikako pa se budi pa ga opet uspavljujem,a nekad je super)

Ines24
    29. Siječanj 2016. 19:09

Pinky pije ona čaj od komorača, danas se opet grčila tako da mislim da ipak nije do kakanja 

Mrkvice mi svoju planirami krstiti 8.5. (tad kumi najbolje odgovara) samo moramo prvo pronaći svećenika koji će ju htjeti krstiti jer nismo vjenčani... Koliko se prije dogovara krštenje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.