Dobar vam dan ja tek kavu popila i doruckovala..malidebeli drzi se proci ce mora
ni ja se ne bi zabrinjavala ako dobro napreduje..vjerujem da je uzasno tesko jer moj spava noc ali dan ne bas pa budem koma tako da ne mogu ni zamislit kako je vama...
Mmamma2 bambino mio za pocetak i sad istrazujem sta dalje
Gagamamica super za kukice! Pa ne znam, mislim da nije normalno da dijete od 3 mj stalno plače i isključivo je dobar na rukama, a čim ga spustis plac..mislim da nije zdravo da tak ne spava..sve živo sam probala, više ga ne mogu ni držati. .danas smo skoro pali jer sam zaspala na lopti dok sam ga nunala..
U setnji se isplace, pa onda zmiri/drijema...u vožnji kako kad.lijepo napreduje,zbucal se 900 grama,ali zato mene jede...kilu po tjednu☺
Gagica, super za kukice, sad ce mala dusa odmoriti od povijanja 👏🏼
Malidebeli, moj je takav bio jedan dan, ali je onda cijelu noc i sljedeci dan spavao, uz kratke pauze budnosti i hranjenja. Ako vam to traje i ako ti je sumnjivo, nazovi pedicu.. Vjeruj svom instinktu, u svakom slucaju..
Lijep vam dan okruglice! 😃
I danas smo uspjeli izaći van,malo do cvjetnog...Samo uokolo tražim majice u kojima se može dojiti 😁
Moram ormar složiti i sve iskopati van da složim što mogu nositi. I mene moj pojede...skoro se vraćam na xs sve mi se čini 😖 A nadala sam se da će mi štogod ostati...ja nemam problem s viškom kg već baš suprotno...kako da se ne istopim i ne srušim po cesti kad me svu isiše.
Axia,nije još operirala,mala sad ima 11 mjeseci,čekat će da malo poraste i nekako se ne žure zbog anestezije itd.
Malidebeli, i ja se slažem da bi trebala vjerovati svom instinktu...pogotovo ako te tako izmori..
Malidebeli sorry slucajno prijavil admin.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Pozdrav svima
Kod nas je danas jako maglovito i baš fuj fuj..
Jučer nije imala neke grčeve sad da li je to zato jer sam pila čaj po svome ili šta već,ali i dalje smo nenaspavani hehe tj više ja nego ona hehe, danas je dosta uspavana a kako i ne bi jučer proljeće danas jesen heh...
Šta se tiče šetnje moja mala urliče dosta dok se ne smiri nekako mislim da ne voli biti obučena tako toplo, jer sam neki dan kad je bilo vruće samo ju zamotala lagano u dekicu od ispod rukica gore imala duks trenirkicu i kapicu i nije ni a rekla ali nismo bile dugo samo kratko..
gagica super za kukiće :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
MaliDebeli ja sam baš jučer naišla na članak o zahtjevnim i osjetljivim bebama i prve ste mi na um pale ti i lady kao da je jedna od vas pisala članak...
ali slažem se sa curama, ti si mama, i slušaj instinkt
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji