Mrkvice nemoj se zamarat radi 1 cigare nece biti nista ja sam sinoc sanjala da ih kupujem izgleda da je ovo period krize
Moj popodne samo na tukama joce spavati..vec sad mi je tezak jooj vec vidim sta me ceka bit ce ovo mamina maza
Gagica supeer za malca tako treba
Poooozdraaaav
Prije svega lady tvoji postovi o mirnoj noći i spavanju me naaaajviše razvesele, i kao što druge kažu biti će ih sve više
mama pitam zato jer sam stavljala po 1žl jušnu svega i svekrva mi rekla da je to previše i da smanjim, pa rekoh da nisam ja krivo shvatila
axia sa dudom smo i mi vodili borbu, sada je prihvati ponekad mislim da samo treba biti uporan..
gagica super za pregled, volimo lijepe vijesti, pravi dečko
mrkvica ja osobno ne podnosim cigarete,ali mislim jedna uz kavu da te ne brine, mislim bilo bi naravno bolje da nisi,ali Bože moj kao da je zrak koji udišemo nešto zdraviji
E sad da se ja potužim malenoj mi već par dana izbijaju neki čudni prištići, osip oko usta i lice koji je malo tu pa nestane i nemam pojma od čega je to,mažem melemom tu i tamo...
Tri noći za redom imamo grčeve tako da izgleda da su nam oni pravi tek stigli, pojačala sam dozu sab simplex kapi na tri puta dnevno, čaj sam napravila kako sam radila ispočetka, a sinoć nam je jedino pomoglo dodir kože na kožu da neutješno ne plače duša moja.. i isto tako treća nemirna noć, i nenaspavani smo totalno,ali njen osmjeh ujutro mi daje snage da nastavim dalje..
Bili smo i kod ginekologa izdojeno mlijeko nije htjela, tj ne voli bočicu, pa sam ju podojila dvaput, kad smo došli i prije odlaska.. pregled bio brzinski samo napravio uzv, jajnici cistični, a za papu me naručio tek na proljeće (prošli rađen prije nego sam ostala trudna)
moja mrvica spava sada već 2 i po sata izgleda da joj je godila šetnja
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvice, ima djelomicno srastena dvs prstica ma lojevoj nozi pa nas ped salje samo da potvrdimonda je izolirana anomalija
Mrkvice, ja.prestala pušiti prije trudnoće, a sad sanjam cigaru i čašu crnog vina tako da te kužim. neće biti nista od 1 cigarete.
Pepita, baš mi je drago da je uspjesno prošao pregled..
Gagice bravo to jeodličan napredak!
Buffy znam kako ti je...ja još malo pa bilder kakve ću ruke imati od nošenja. .
Maliv i ja sam bila kod Podobnika.si zadovoljna?
Axia mi cemo na Goljak na uzv.
I mi smo sreeetni s napredkom. 😊💪❤
MaliV 👍👍👍😉😉😉 pjesma je supe.Ja ju pocela pjevat prvom malcu. 😉
Ove pristice kao osim imamo i mi po licu cijelom i po vratu. To je lao ciscenje zbog promjene razine hormona.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Pregled kukića na Šalati je suuuper!
Došli,javili se,obavili odmah! Bez čekanja,nigdje nikoga! Divota! 😄 Prošli tjedan sam mailom poslala sken uputnice i već smo gotovi. Ne mogu vjerovati! 😁 Sve ok inače,hvala bogu ne moramo se povijati.
Gagica,super za napredak! 🎉
Meni ne otpadaju ruke od nošenja,meni kičma puca 😛
Axia, tak ima i od moje frendice mala,ništa joj nije,to se genetski prenosi.Pitajte mamu i sveki tko ima...
Mrkvice, puj puj! 😝 Naravno neće biti ništa od jedne, pa onda neće biti ni od dvije, tri...to je stvarno malo i nebitno i samo uz kavicu. Ali TI si uspjela riješiti se pušenja i toliko dugo si izdržala..nemoj to izgubiti. Zbog sebe! Jer očito možeš! 💪 (sorry, ja ne razumijem zašto kad bi se netko tome vratio kad se već tog riješio...)
Da se pozalim malo..dosao nam prvi cover i ja i mm sretni bar celo probat tetrom doma i gledamo upute na youtube u i nikako nam ne ide slaganje niti jednig folda..bas smo totalni antitalenti
Ma mrkvice, nemoj se zivcicrati, jedna ko nijedna 😉
Malidebeli, jako zadovoljna.. Od sestara, do doktora, dobro porod mi je bio uzasan, ali zato sto me copila panika od carskog, ali sto se tice njih, oni si bili divni.. I prema meni i prema muzu.. Jeeedino sto, sad unatrag gledano, mozda bi malo vise trazila da mi forsiraju dojenje, ali to sam ja kriva jer nisam trazila, mislim da sam prelako odustala i bolnici, a poslije mi je bilo tesko i tako je propao pokusaj dojenja. I zacudilo me koliko gore ljudi radi, ja sam mislila da je to par doktora i sestara, a kad ono, nisam ih mogla popamtiti sve koliko ih je bilo 😄
Kako je tebi bilo?
Hvala svima sto mislite na nas....mrkvice,nece biti nista od jedne cigarete,ne brini...
Pepita, onda je i vama veselo po noci...drz se. A kako je proslo izdajanje,jesi uspjela? Ja isto ne znam kaj bi za slj.tjedan. Mislim da ce morati samnom. Moja ma po prsima i vratu opet kao taj osip, nestane pa se vrati. Ped isto rekla da je od hormona.
Mi cak odspavale popodne dva sata..mis moj mali
Gagica,bravo za napredak!
Pinky, super za kukice. Nama je koma ovo siroko povijanje i vjezbanje. Vidjet cemo sto ce biti na kontroli.
zelim vam svima mirnu noc!
E da...probali aspirator na usisavac...nije tako strasno...brzo gotovo..iako nije bilo nekog sadrzaja...ja nisam ila sigurna da li joj stogod smeta u nosicu pa veli mm idemo probat
Sortiraj odgovore
Najstariji