Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malidebeli
    29. Siječanj 2016. 09:53

Lady, ma on je bezobraznik jedan muški koji nije tako mislio..znam kako ti je teško, imaš strastvenu bebicu kao i ja...ali bude to bolje...mora..znaš kako kazi malo dijete mala briga veliko dijetw velika briga...☺
    a muzek se, da prostis prosro i išao živ. .pusu i zagrljaj šaljem da bude lakse😙

• buffy
    29. Siječanj 2016. 11:44

Jutro/dan  nadam se da ste se koliko toliko naspavale..lady kako si danas...
    Bas sam se prestrasila da je nasa grupa nestala.. kao ivijek otvorin klokanocu i nema nase grupe..tek na 3 stranici mi je bila vec sam pocela panicarit i tad sam shvatila da sam ovisnik

Sonja8
    29. Siječanj 2016. 12:00

Pozdrav drage moje 😍
    Lady, evo probali maramu jučer... Jednostavna je za montirati, samo mi je malo teze mrvicu ubaciti unutra, prakse treba malo 😊 išla sam na YouTube pogledati tutorial kako se oblaci da se lakse snađem. 
    A muški...oni se osjećaju bespomoćni kad ne znaju zašto sad beba place pa zato i reagiraju nekad čudno. Sigurna sam da mu je krivo sto se tako otresao na tebe 😔
    Mamice koje dojite...pijete mlijeko? Smeta bebicama?

Pepita2109
    29. Siječanj 2016. 12:11

Pozdrav drage moje
    Lady nadam se da je danas bolji dan i da će se mužić ispričati i kao i ostale sigurna sam da nije tako mislio i sigurno se kaje zbog izgovorenog i mi sami svašta kažemo u ljutnji, ja sam rekla eto neki dan svom mužu da ćemo se rastati,a ne mogu zamisliti život bez njega koliko god bio lijen..

Joooj što mene živcira kad me mm tako ispituje šta joj je i xy pitanja, a kao da ja znam pa i meni je prvo dijete, kao da mi moramo  znati jer smo rodile,a znamo jednako kao i oni...

Kod nas je magla u daljini,a izvire sunčeko pa sam bolje volje odmah,a i malena je spavala nakon 4 dana i postajem sigurna da nju muče zubići... zaspala je oko 1 pa se budila nešto prije 4,ali nisam ju dizala ni išta malo je kenjkala više puta i zaspala i probudila se malo prije 7, tad sam ju prebacila kod sebe i nastavile do 8..
    A mama se fino podružila sa taticom pa je i manje živćana hahahah

Sonja ja pijem mlijeko normalno kao i uvijek do sad i to joj ne smeta, ne smeta joj ni kad jedem sir,ali joj smeta kad jedem makarone sa sirom, možda zato jer je "mliječna bomba"

kako ste mi ostale? pusa od nas dvije

buffy dijelim paniku sa tobom skoro mi srce stalo hehehe  ovisnici na kvadrat

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    29. Siječanj 2016. 12:16

Jutro svima 😘

Lady, kako si danas? 

Ja pozvala cistacicu danas posto generalka stana nije napravljena od kad sam rodila 🙈 samo cistuckam i pospremam pomalo, a mm i ja moramo do gradilista (vec je kuca trebala biti pri kraju, ali se oduljilo) i onda do cityja po par stvari, ali cemo malog usput ostaviti mami jer ga ne zelim navlaciti po trgovinama. I moram priznati da se bas veselim malo izaci van medju ljude,
    vec sam pustila korijenje doma, nabrijavam se od sinoc na izlazak 😄

Buffy, i ja sam jutros htjela otvoriti klokanicu, kad ono javlja mi neku gresku sa serverom, probam opet- isto 😱😱😱 ajmeee, kako cu bez cura 😭 i sad otvorim i vidim da je sve u redu, uhh 😅 Srcani me skoro opalio

axia
    29. Siječanj 2016. 12:32

A jesmo kroneri :) ja sam probala sa svog moba, sa kompa i mm- ovog moba samo da se uvjerim da nije greska kod mene...
    Lady, kako si danas?
    Sonja, ja ne jedem jer mojoj bebi smeta, sve mlijecno...

Sonja8
    29. Siječanj 2016. 12:59

Hehe, ni meni se nije htjelo spojiti 😂 ja mislila da meni ne valja net. Probala kasnije i radi... Bas sam bila tužna sto ne mogu vidjeti novosti. 
    Ja sam normalno pila mlijeko i jela sir, ali čitala da im moze smetati. A kako je moja mrva imala neke grcice u trbuhu proslo mi kroz glavu da nije od mlijeka mozda 😳

lady6
    29. Siječanj 2016. 13:39

Curke moje sto reci...upravo sam se opet rasplakala ali od vasih lijepih rijeci i srece sto vas imam
    I ja vec u panici jutros kad nisam mogla otvoriti
    Sinoc nakon sto sam se smirila, uspavala sam malu i lijepa noc je iza nas, budila se svaka dva,tri sata za papati i uspjeli smo ponovo zaspati. I tako od ponoci do 10....ja sretna i tisucu puta sam misici svojoj rekla hvala za ovakvu noc jer mi je stvarno trebala....sad mi je lakse ma kakav god dan bio...iako se od jutra smije i guguce i vesela je....
    Sonja, i ja cu onda naruciti (kad uspijem do kompa doc)....Dobila sam prijedloge za ergo baby i bez obzira na cijenu bi ga uzela ali ovo mi je nekako prakticnije i djeluje mi laganije pogotovo preko ljeta a i jeftinije znatno. Jel boja ista kao i na slici?
    Pepita, drago mi je da si se i ti odmorila. Ma svi su ti muski isti i ja svojem svaata kazem ali nikad ne bi isla tako nisko. Svejedno prijeci cemo naravno preko toga ali meni je lakse uz vas. Trudim se biti optimist i pozitiva ali ubije me takav komentar.
    Jesi sigurna da su zubici? I jel i dalje jako slini? Moja se zna zagrcnuti od tolike sline a i vjerojatno je i sluz u stolici od nje. Kad idete na cijepljenje?
    Mrkvice, imam i ja on komprese za cice pa cu iskoristiti njoj za obloge...reci na hlacice si stavila kompresu a gore? Jesi zamotala s tetrom recimo? 
    Za mlijeko ne znam ni sama....popijem malo u kavi, jedem sir,vrhnje, bioaktiv, a za zitarice sam uzela bademovo mlijeko. Cekam da vidim neki uobicajeni program pa cu onda izbaciti jer ovako necu znati od cega je. 
    Nama ipak ocito malo djeluje ili biogaia ili enterokind kapi jer je par dana smirenija i kraci su grcevi
    I opet ja romane pisem.....

Mrkvica2
    29. Siječanj 2016. 14:25

Lady samo sam stavila preko hlacica i pridrzala rukom. Ionako ona lezi pa je stavim na kauc kod sebe kompresu na nogicu, ona se umiri i drzim tako 10-15min. Ptevelika je kompresa da bi ju icim pricvrstila na nogicu.

Pepita i ja opasno vec sumnjam na zube. Mala mi se zadnjih tj dana budi jako cesto po noci i place dosta sto nikada nije dosada. Jako je nervozna i puno vise place i to neutjesno mis mali. Smiri se eventualno kada ju nosamo ili u marami.. slini grozno a u stanju je saku nagurati u usta samo tako.. jucer nam bas kumovi bili i kuma joj kaze vidi koga to zubici muce.. neznam vise sto misliti.

Pepita2109
    29. Siječanj 2016. 14:38

lady baš mi je drago da ste imale mirniju noć 
    A znam da ne bi,ali eto muški su takvi i većinom prvo kažu pa razmisle.. tak je moj prekjučer došao doma sa posla nakon što ga jedan dan nije bilo i ja došla k njemu nakon što je malu uzela moja sestra i zagrlila ga on je rekao da sam baš izabrala pravo vrijeme ( igrao je igrice ), i da sam baš specijalka mislim kako mi je palo na pamet doći i zagrlit muža,i skoro sam zaplakala ali nisam zbog sestre i malene, stvarno katkad znaju biti govna...
    Da odmorili smo malo napokon, jest da je dosta nemirno spavala i par puta bi zaplakala,ali manje nego ovih dana, i sama bi zaspala jer mi se nije dalo odmah dizati..
    slini kad ruke žvače toliko da me strah da će samu sebe ozlijediti, pa jezikom ide po desnima, nervozna je dosta, ma skroz mi je čudna,ali nema temperaturu, nosić ne curi.. za tjedan dana ćemo na kontrolu i inekciju pa ćemo vidjeti ja ću pitat..
    Mrkvica identično i sa nama i isti komentar sam dobila od frendice..
    sutra ako će biti lijepo vrijeme prošetat ću da joj kupim ono za grickanje..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.