Renata, baš to...nama je bio skok pa je nacicavao a ja sam bila umorna i dala sam mu desnu valjda 3x za redom i od onda me boli dok cica ali nisam skužila odmah zašto. Pa se zaštopalo i oteklo i eto mi kvrge koja se ne da. Nije više otečeno a i ide lakše ali se i dalje kvrga ne da (manja je) i cika previše proizvodi. Pazim lijevo-desno,masiram i dalje i malo moram ispustiti prije papanja jer se inače davi kad ga zašprica. Kad papa malo masiram (M. se buni), a poslije više izmasiram jer je prazno pa ide.
Pepita,kvrga je tvrđa i boli kad stisneš, jezgra je ipak normalnija..
Da,jos da se i mi ufuramo i bilo bi super...ja opet imam najavljene goste za sub
Drago mi je da ostqtak ekipa super napreduje
Bravo za erika
Sad sam i ja otkrila da mi cicke imaju te kanalice koji su tvrdji..a danas se i moje lrepunjavaju ovaj moj misic spava skoro cijelo vrijeme valjda uziva u samo 1 pelenici..
I primjetila sam da je u ova 2 dana povecao proizvodnju a ne jede toliko..a sama sam kriva jer sam ga pustila da cijeli dan visi...
E sad pitanje za mrkvicu i pepitu dal vi sad i dalje s mustelom perete glavu ili je to bilo samo dok je bila tjemenica i ste i obrve prale s tim?
Tyna ja bih ti ipak savjetovala da ne daješ čaj jer ispire bebina crijeva i nikako ne pomaže. To što beba tako napreduje je naprosto fantastično i nema potrebe za čajem, nema boljeg od m mlijeka i niš time ne dobiva. Ima beba koje dobiju prvi mjesec i do 1600 g i sve ok dok je na cici, da je na ad-to je druga priča.
Tyna potpuno se slazem sa renatom. Ako se ne varam mali od pinky je dobio 1700u prvom mjesecu pa mu nije morala davati cajeve jer je puno dobio. Radije ti popij caj kao sto vecina nas pije (kim,komorac,anis) nego da dajes njemu posto je samo na prsima. I pogotovo tak puno..
Buffy ja i dalje perem sa pjenom kad sam ju vec kupila zasto ne. I naslage na obrvama redovito s njom nasamponiram. Ne smeta joj.
Sortiraj odgovore
Najstariji