Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    21. Siječanj 2016. 14:37

Evo nasla sam link za maramu s podrskom za vrat

https://youtu.be/hnbpVU8X4aI

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 14:40

pinky onda su meni obje u banani, i bole onak lagano, sve je krenulo otkad je počela po danu spavati, samo što mi se čini da klasična masaža ne pali bar ne kod mene,masiram kružno da opusti pa od gore prema bradavici, ali i dalje je to tu, uh uh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    21. Siječanj 2016. 14:44

Pozdrav mamicama i bebicama 😊
    Moj mali miš spava, a ja čitam vaše postove 😉
    Danas i ja naručujem nosiljku. Meni se ne da s tim maramama zamatati, makar vidim da Mrkvica kaže da nije teško. Ja cu uzeti onu Caboo preko ekobutika. Nadam se da ce nam biti ok.
    Ines,kako je?

renata6
    21. Siječanj 2016. 15:51

axia  ajme fantastičan napredak, bravo mama!

Pinky kako ide? jel još tu? jel osjetiš da ide lakše mlijeko van?

Pepita, zar i kod tebe? 

Bebice su šest tjedana i nešto sitno i to je česta pojava baš u tom trenu, zafrknuto je to..krenu nacicavati, živčane, bi pa ne bi jele, pa plaču= skok, e onda krenu spavati jer su si dovoljno nacicale, pa si više popaju i onda krene ludilo u cicama, mlijeka na izvoz a beba spava, kanalići se blokiraju i eto zastoj, probajte u tom periodu dok se ne smiri barem svaka dva sata da jedu, izmjenjivati jedna pa druga dok se to malo ne izregulira. Sretno cure!

Mrkvica2
    21. Siječanj 2016. 15:51

Pepita i ja sam ti na popisu prijatelja  A za pridrzavanje glavice netrebam nista dodatno, kazem jako dobro drzi glavicu a kako joj krakove marame rastegnem lijepo preko leda i one joj daju podrsku za vrat. 
    A to da ima nesto u sisama.. pa inace u svakoj sisi ima kak da se izrazim "jezgra" koja je tvrda od ostatka sise. Mozda i nije tvrde od zastoja.. nezz dal kuzis sto hocu reci.

lillany super za selidbu, sad mozete uzivati. Jel vam se mala buni na usisavanje?

Ponosno javljam da smo obavili prvu setnju vani u marami  mala je uzivala malo na zraku i pocela je kunjati i doma je odmah zaspala. Nismo dugo bile kojih 15-20minuta ali dovoljno. Mosete misliti sveki kada me vidla vani s njom 

• buffy
    21. Siječanj 2016. 15:59

Pozdrav mi smo obavili pregled kukica i sve je super vise ne trebamo siroko povijati... i cijeli dan soava pa smo.odmah malo i setali i moje si se cike odmorile malo  uclanila se i ja u grupu i sad cu i ja istrazivat marame
    I.pepita i ja sam te dodala i nisam te zamislija kao na slici sto si

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 16:13

renata do sad nam razmak nije bio veći od sat i pol po danu a sada spava po 2-3 sata i kraće sisa, a sad nisam do sad pipkala sise pa nisam ni primjećivala te jezgre, jer je baš kao što mrkvica kaže 

mrkvica skužila sam po naslovnoj ko bi te nožice zaboravio hehe
    joooj ja jedva čekam našu šetnju u marami hehe

buffy hehe ma je li  

sve ste mi krasne 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lillany
    21. Siječanj 2016. 16:51

Tyna koji je ti mali kapitalac .
    U tom slucaju kuzim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.