Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    20. Siječanj 2016. 19:01

Tko je kupio pjenu za tjemenicu mi moze rec koliko ju je platio i gdje je kupio? 

MaliV
    20. Siječanj 2016. 19:02

Axia i pinky, ravno u srce 

Pepita2109
    20. Siječanj 2016. 21:04

pozdrav mamice
    axia super si to napisala  

ostale mamice hrabrice niste loše mame nego su bebe malene a sve im je novo, još se uče i navikavaju na život izvan naših tibica.. sve smo mi savršene mame lavice našim malim štrucama koje nas trebaju, i da teško je, nije nitko ni rekao da će biti lako, ali mi to možemo, srećom smo si međusobna potpora, i ja sam jučer plakala bila na rubu snage, ali kad vidim to biće kako slatko spava u mom naručju kao da si misli hej pa tu sam najsigurnija samo je još jače privijem uz sebe i zaboravim na raščupanu i neopranu kosu, na hrpetinu suđa i na lijenost svog muža... brzo će nam odrasti i zaboraviti ćemo sve teške trenutke i pamtiti samo lijepe poput onih kad nam se nasmiju

buffy ja u dm-u 105kn

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    20. Siječanj 2016. 21:28

E i da prijavljujem sličan problem kao što je imala pinky, naime moja malena je jučer spavala i dan i noć da sam ostala iznenađena, a bome su i moje cicke u 6 ujutro sam se probudila u suzama koliko su boljele i bile vruće,a ona spavala nisam ju htjela buditi, malo sam izmasirala i popustilo je međutim ubrzo ispočetka i tako danas vodim bitku cijeli dan ona posiše tako da ih fino unormali ali začas prepunjene i to više desna, ne napipavam kvrge,ali me bole na dodir..

sjećate se kako sam se žalila da mišica neće dudu e jučer otpakirala novu babylove od 0-6mj i primila od prve, sada je hoće onako kako kad hahha ali ja sam happy 

također sam naručila maramu za nošenje i jedva čekam da dođe 

htjedoh vam još nešto napisati ali evo javlja se šefica moram ići pusa od nas dvije i ugodnu noć vam želim, ljubite se i mazite sa svojim bebicama

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    20. Siječanj 2016. 22:08

Buffy ja sam kupila u ljekarni 107kn, ali budala neki dan sam listala onu knjizicu s kuponima od dm-a i u njemu ima kupon za nju tako da ako znas di ti je uzmi kupon mislim da je 15kn ustede (oni kuponi koje dobijes sa pelenama prvim od dm-a)

Pepita bravo za dudu  i jedva cekam da cujem kako ti se svida marama. Kojusi narucila?

Nas dan je prosao dobro.. mala postaje tocna kao urica sto mi iznimno olaksa dan iako ima novu foru pa place kada ju stavim da legne. Cak se nece ni nositi vodoravno nego samo uspravno, voli mala gledati okolo. Tako da sam je strpala u maramu i uspjela i rucak skuhati i usisati.. cim sam pocela usisavati zaspala je i spavala u marami dokje mama cistila   Od sinoc spava u vreci za spavanje jer mi je dosta vise otkrivanja i beskrajnog pokrivanja.. mirna ona mirna ja. I pocela sam ju dojiti u mraku, moram priznati da je uspjesno. Zaspi odma cim se napapa.. nosic smo opet morali usisati bunila se opet ali manje nego jucer. Nadam se da ce se navuknuti 

Ali.. mene muci nesto drugo.. ja sam opet pocela krvariti. I ako sad nije menga onda neznam koji vrag je. Luda sam znaci. Taman kad je sve prestalo evo jutros opet, sve somptome menge imam ali eto neznam vise sto da mislim pogotovo jer je na pregledu sve bilo okej. Cini mi se da cu ja odraditi babinje i za cure koje jos cekamo sa trudnica kako je krenulo  Ako ne prestane kroz 10ak dana kao menga opet cu otici doktoru.. stvarno mi je dosta vise.

Ugodnu i mirnu noc svima zelim 

Pepita2109
    20. Siječanj 2016. 22:31

mrkvica ovu http://www.eko-butik.com/nosiljke/maramejaquard

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    20. Siječanj 2016. 22:55

Pepita jojj predivna jee 😍 Jesi ti ovo u grupi postala da si ju narucila i kakva je 😁

lady6
    20. Siječanj 2016. 23:14

Taman kad sam na rubu otvorim klokanicu a vi se razmahale rijecima utjehe i podrske
    Kod nas nepromijenjeno...bez cice nista i bez spavanja na meni nista....imali goste i mala u rukama spavala 3 sata u komadu a ja umjesto da spavam pricam s njima....zato mi je sad sazvakala bradavicu da mi je sva crvena
    Mozda i ja nabavim maramu ili ergo baby...jer ukocit cu se od sjedenja vise
    Mrkvice pa cudno to krvarenje...meni od kad je stalo nista vise hvala bogu...ali zqto hemici se nedaju
    Mirnu noc vam zelim!

• buffy
    20. Siječanj 2016. 23:29

Evo i nas .pokusavamo se uspavati i nadam se najboljem jer danas prakticki nije spavao sve po rukama po 15 tak minuta
    Hvala za cijene..a pelene od dma nisam jos podignula pa cu onda sutra odmah i to obavit 
    Meni je sveki kupila u magic baby neku nosiljku ali nikako da ju isprobam..ovih dana se i ja bacam u te vode tj.samo da nam sutra kazu da su nam kukici ok
    A mrkvice to krvarenje bas cudno..pricekaj onoliko dana koliko ti je m trajala ako bude duze ood ginica odi bar bi ja tako
    Svima zelim mirnu noc i da se naspavate sto vise

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 08:01

Mrkvica jesam  slobodno me dodaj 
    lady meni srećom još nije navala gostiju,ali sve me strah šta će biti kad bude jer imamo nas dvije običaj leći oko 3 popodne i malo ubijem oko sa njom.. nadam se da si ipak malo odspavala 
    buffy ne znam koliko ti se isplati i ja dignula pelene u dm-u pa ih eno neotvorene poklonit ću frendici pošto su vel.1 hehe 

mi smo spavali ovu noć tako-tako zaspala tek u pola 1 pa se probudila u pola 2, pa u 3 i nešto, zatim u 6 i zaspala prije 45min negdje heh a ja fino naložila vatricu i guštam hahaha

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.