renata je li moguće da smo u skoku sada, danas mi je cijeliii dan nervozna, nacicava i plače, a nije da nema mlijeka jer ima.. sada smo 6 tjedana i 1 dan
pinky ja se trudim dati drugu ali vjeruj mi da ponekad zaboravim da muža pitam koju sisu sam dala, a nikako da se držim papira ili aplikacije možda da i ja probam sa gumicom kao i ti.. evo jela je prije 20min i ja se više ne sjećam koju hahahah
a sise me bole na dodir kao da su cijelo vrijeme lagano prepunjene..
Sonja super gledala sam i ja tu, ali sam odustala jer mi se ne da onda ponovo poslije kupovati novo sredstvo za nosanje hehe
Tyna pa to je odličan napredak, slažem se sa renatom i mrkvicom nastavi kako si i do sad i vidjet ćeš ako će ti pedijatrica išta reći,ali sumnjam da bude, ma saaavršeno prava bebica
buffy koristiti ću dok ne potrošim,ali naravno ne svaki put, kupamo se svaki 2-3 dan jer je prehladno, pa ju samo na brzinu ovako suho pranje, a kosicu svaki drugi put kod kupanja dakle svaka 4-6dana sa time, a inače imamo kupku..
mrkvica ne bojiš se da joj u oči uđe?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita moguće je...skok je sa 6 tjedana,(dan više manje) traje oko tri dana i točno je to kaj pišeš, nervoza na stotu, jela bi pa nebi pa opet bi, uglavnom šou, a znak da je pri kraju je veća količina mlijeka, slična onom kad prvi put krene mlijeko. Pij puno tekućine da ima kaj nacicavati i drž se, proći će.
Pozdrav mamice i bebice
Mi stigli doma danas pa se privikavamo na novonastalu situaciju. Filip je stvarno dobra bebica, odmah je prihvatio cicu pa se sad ufuravamo :) i punoo spava malisa. Vidjet cemo kako ce proteci prva noc doma ;)
Pusa od nas
[/u
Pozdrav mamice i bebice
Čitam vas redovito ali se ne stignem javiti... Moja curka dobro napreduje, dobila je 210 g otkako smo izašle (u petak), nažalost sisu nije prihvatila, ni šeširići nisu pomogli i to mi je jako jako žao jedan obrok dnevno joj dajem svoje izdojeno mlijeko, a ostalo je na ad-u... I tako će biti dok god imam mlijeka, a primjećujem već da se količina mlijeka smanjuje
Sonja kako ste vi? Kako napreduje bebica?
prvenstveno mu dajem zbog grceva.stvarno danas cijelo popodne spava.nemogu vjerovati.dala sam mu samo jednom,nakon pola sata je jos papao mlijeko..tak da smo ssmo pola sata izgubili u hranjenju,sad normalno papa dalje svaka 2 sata,a grceve nema
Da Mrkvice, moj Max je rođen s 3550, izašao s 3280, a na 1. pregledu s mjesec dana imao 4990...tak da će skoro prerasti svoju mini-mamu 😉 Znači da smo ime točno pogodili! 😁 Već sam pomislila da se pedijatrica zabunila ali nije...i mi smo ga doma vagali. Jako se izdužio pa nije debeljuco...samo malo buco 😄
Pinky ma glavno da je ziv i zdrav....mi smo s druge strane minijaturni
Izgleda da se svi pratimo...i moja danas spava tokom dana vise nego inace...vidjet cemo noc...
Pepita tak je i nama bilo...i moje cice isto..evo sad se lijeva normalizirala a desna stalno djeluje puno...
Moja samo na ledima spava...kako vasi?...ja ju koji put na bok al se okrene na leda...iako kad bljucka okrene glavu
Kako bebi očistiti nosić? Imamo aspirator za usisavač i probali smo čistiti ali čini mi se da još ima nešto (ili je moguće da tako male bebe hrču).. koliko se vremenski čisti nosić aspiratorom? I koliko vremenski prije čišćenja da stavim fiziološku?
Sortiraj odgovore
Najstariji