Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 18:31

renata je li moguće da smo u skoku sada, danas mi je cijeliii dan nervozna, nacicava i plače, a nije da nema mlijeka jer ima.. sada smo 6 tjedana i 1 dan
    pinky ja se trudim dati drugu ali vjeruj mi da ponekad zaboravim da muža pitam koju sisu sam dala, a nikako da se držim papira ili aplikacije možda da i ja probam sa gumicom kao i ti.. evo jela je prije 20min i ja se više ne sjećam koju hahahah

a sise me bole na dodir kao da su cijelo vrijeme lagano prepunjene..

Sonja super gledala sam i ja tu, ali sam odustala jer mi se ne da onda ponovo poslije kupovati novo sredstvo za nosanje hehe

Tyna pa to je odličan napredak, slažem se sa renatom i mrkvicom nastavi kako si i do sad i vidjet ćeš ako će ti pedijatrica išta reći,ali sumnjam da bude, ma saaavršeno prava bebica  

buffy koristiti ću dok ne potrošim,ali naravno ne svaki put, kupamo se svaki 2-3 dan jer je prehladno, pa ju samo na brzinu ovako suho pranje, a kosicu svaki drugi put kod kupanja dakle svaka 4-6dana sa time, a inače imamo kupku..
    mrkvica ne bojiš se da joj u oči uđe?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

renata6
    21. Siječanj 2016. 18:49

Pepita moguće je...skok je sa 6 tjedana,(dan više manje) traje oko tri dana i točno je to kaj pišeš, nervoza na stotu, jela bi pa nebi pa opet bi, uglavnom šou, a znak da je pri kraju je veća količina mlijeka, slična onom kad prvi put krene mlijeko. Pij puno tekućine da ima kaj nacicavati i drž se, proći će.

tweety91
    21. Siječanj 2016. 18:50

Pozdrav mamice i bebice 

Mi stigli doma danas pa se privikavamo na novonastalu situaciju. Filip je stvarno dobra bebica, odmah je prihvatio cicu pa se sad ufuravamo :) i punoo spava malisa. Vidjet cemo kako ce proteci prva noc doma ;)

Pusa od nas 

[/u

Ines24
    21. Siječanj 2016. 19:18

Pozdrav mamice i bebice 
    Čitam vas redovito ali se ne stignem javiti... Moja curka dobro napreduje, dobila je 210 g otkako smo izašle (u petak), nažalost sisu nije prihvatila, ni šeširići nisu pomogli i to mi je jako jako žao  jedan obrok dnevno joj dajem svoje izdojeno mlijeko, a ostalo je na ad-u... I tako će biti dok god imam mlijeka, a primjećujem već da se količina mlijeka smanjuje

Sonja kako ste vi? Kako napreduje bebica?

Tyna24
    21. Siječanj 2016. 20:24

prvenstveno mu dajem zbog grceva.stvarno danas cijelo popodne spava.nemogu vjerovati.dala sam mu samo jednom,nakon pola sata je jos papao mlijeko..tak da smo ssmo pola sata izgubili u hranjenju,sad normalno papa dalje svaka 2 sata,a grceve nema

Pinkypik
    21. Siječanj 2016. 20:25

Da Mrkvice, moj Max je rođen s 3550, izašao s 3280, a na 1. pregledu s mjesec dana imao 4990...tak da će skoro prerasti svoju mini-mamu 😉 Znači da smo ime točno pogodili! 😁 Već sam pomislila da se pedijatrica zabunila ali nije...i mi smo ga doma vagali. Jako se izdužio pa nije debeljuco...samo malo buco 😄

lady6
    21. Siječanj 2016. 20:32

Pinky ma glavno da je ziv i zdrav....mi smo s druge strane minijaturni
    Izgleda da se svi pratimo...i moja danas spava tokom dana vise nego inace...vidjet cemo noc...
    Pepita tak je i nama bilo...i moje cice isto..evo sad se lijeva normalizirala a desna stalno djeluje puno...
    Moja samo na ledima spava...kako vasi?...ja ju koji put na bok al se okrene na leda...iako kad bljucka okrene glavu

Ines24
    21. Siječanj 2016. 21:07

Kako bebi očistiti nosić? Imamo aspirator za usisavač i probali smo čistiti ali čini mi se da još ima nešto (ili je moguće da tako male bebe hrču).. koliko se vremenski čisti nosić aspiratorom? I koliko vremenski prije čišćenja da stavim fiziološku?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.