Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 21:15

renata samo još jedno pitanje pošto je sad to nacicavanje kako da joj dajem papati kod svakog podoja drugi ili je ono pravilo unutar 2 sata istu? pošto traži sada dosta često od 5minuta do 30min su nam sada razmaci u podojima, ne bih si htjela napraviti kaos još veći... a krećem i bilješke voditi da ne zaboravim.. koju sam dala

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    21. Siječanj 2016. 21:19

Sonja dal te pucaju hormoni? Ja se u prosjeku jednom dnevno rasplačem zbog tko zna čega 

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 21:21

Tweety91 super za dobrog dečkića i što je sve kako treba :)

Ines dala si sve od sebe neka ti ne bude žao pokušala si :* oooo bebe hrčuuu :) moja se natječe sa mnom i mužem hahaha

pinky pravi momak :) možda bude košarkaš ;)

lady moja ne voli na leđima spavati samo na boku ili trbuhu
    ma glavno da ja znam na čemu sam heheh i da si ne napravim upalu svojim neznanjem...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    21. Siječanj 2016. 21:22

Hihi Ines, da, malo sam plačljivija nego inace. 😊
    Čitam neke vijesti iz novina i rasplacem se. Ok, vijesti su bile tužne, inace bih se malo rastuzila, ali bas sam se rasplakala. Nekako sam hipersenzibilna. I samo bi se grlila s dragim. 😊 curka, on i ja... ❤️

• buffy
    21. Siječanj 2016. 21:37

Ja custim tako da naspricam fizioloske i onda s nastavkom potegnem..vecinom izadje slinica i to je to nismo dugo mozda 2sekunde
    Moj isto na ledjima i okrece glavu kako on hoce..stavim ga na bok al se vrzo prevali on kako njemu pase

Mrkvica2
    21. Siječanj 2016. 22:21

Pepita pise da ne pece za oci. Bila sam jako pazila ali jednom joj je otislo slucajno dok sam je samponirala i nije reagirala uopce tak da mislim da ne smeta i da ode. Ali kako je pjena tako ostaje na obrvama ne scuri bas.

Pinky a mi u dva mjeseca dobili dvije kile  

Moja spava na boku ili na ledima. Kad ju stavim na bok ostane na boku al zato glavu okrece kam hoce. Nema vise sanse natjerati ju da ostane na jednoj strani. Bljuckanja se ne bojim jer oni uvijek glavu na stranu drze.

Ugodnu i mirnu noc svima zelim 

• buffy
    22. Siječanj 2016. 00:46

Imam ja zarolan rucnik ali on pobjegne od njega...jako je nemiran kad soava dodje mi do ograde skoro pa svaki noc..a kao sto je mrkvica napisala glavu sam na bok stavi

• buffy
    22. Siječanj 2016. 00:46

I ja zaboravila da je noc...zelim vam svima ugodnu i sto vise sna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.