Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    21. Siječanj 2016. 09:24

Aaa pepita i ja sam te onda vidjela u grupi i bas sam se pitala jesi to ti, prelijepa si 😍  I marama je ❤️

Lady, ako imas purelan ili bilo sta za bradavice ( ja imam neki od biobaze), namazi to za hemic, ja sam u nedostatku bilo cega za hemice posegnula za tim i pomaze. Ali isto su me uzasno ulovili, preksinoc sam bila na wcu pola sata

Nama je noc bila mirna, ali su mu prethodili opet grcevi, jedva je zaspao oko ponoci jadan 😕

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 09:38

MaliV hvala hehe  da marama je woooow  

meni su hemići sami od sebe nestali ili su se samo primirili hmmmmmm ali uglavnom ne boli zasad

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    21. Siječanj 2016. 10:08

Jutro... mirna noc je i kod nas bila..sto nije cudno jer je cijeli dan bio budan
    Hemici au se i neni prikirili pa sad oonovno aktivirali ali su unutarnji pa nemam pojma sta da radim... cak sam mislila neku noc i na hitnu
    Vidim da se vi i upoznajete na nekoj grupi bas lijepo ..a marama je divna i pepita ocekujem recenziju prvenstveno oko vezanja jer meni je jetivo da ce mi beba past dole strah me i u ovu nosiljku stavit

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 10:18

buffy https://www.facebook.com/groups/babywearing.hr/?fref=ts ova grupa hehe
     naravno javit ću i mene je trta ali ako mogu druge kontam mogu i ja hahaha :)
    a ti unutarnji su užas -_-
    btw koju nosiljku imaš? mogu tak male bebice unutra?

🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    21. Siječanj 2016. 10:24

Pise  na njoj od 0 do 9kg..sveki kupila u magic baby za 200kn neku.. hvala na linku
    I meni bi bilo puno prakticnije tako za krace relacije samo se moram ohrabrit

lady6
    21. Siječanj 2016. 11:22

Pozz  i od nas....malo smo cak i spavale...opet oko 5sati sveukupno....ja zadovoljna
    Ja mislim da imam i nutarnje i vanjske. Probat cu jos i s tim mazati a za unutarnje je pepita imala prirodno rijesenje ali nikako da to napravim. I ja se borim na wc-u
    Sad ste me zainteresirale s tom maramom.....

Mrkvica2
    21. Siječanj 2016. 11:32

Ma cure to vezanje nije uopce problem. Ja sam dosada tri puta ju vezala u maramu i stvarno za par min gotovo. Vezem pocket front cross carry jer mi nekako bebi dobro i vrat podupre i voli biti uspravna i stvarno nije tesko. Pa cak ni utrpati je unutra, meni je najveci problem izvuci je van  Nece beba ispasti, samo cvrsto stegnete, preko bebe ide tri sloja marame, nema sanse ispasti

Mrkvica2
    21. Siječanj 2016. 11:47

Pepita mene samo zanima kako se u njih utrpa beba, jesu one imalo elasticne tj da ih mozes bar malo rastegnuti? Javi bas kad dode.

Cure nista mi ne pada za hemice na pamet osim kantariona.. a za unutarnje jos manje. Nadam se da ce se ipak povuci sami..

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 12:00

Mrkvica po onome šta sam gledala na yt iste su cake samo je tkana čvršća,javim dojmove :)

Unutarnji hemići u foliju zamrznuti svinjsku mast u obliku čepića/vaginaleta, kad se smrzne odmotati od folije i dobiveni čepić/vaginaletu staviti tamo gdje treba hehe

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.