Jutro, drage moje
Tyna super napredujete, bravo mama :)
Ines, nemoj se bedirati (tvoja me situacija podsjeća na moju), ako još ima nade, pokušaj, ako ne, važno da ste oboje sretni.. :*
Moj spava na leđima, ali glavu uvijek okrene na stranu koju on hoće (mali Jarac), ja ga nekad stavim na bok i okrenem mu na suprotnu stranu koju nije zaležao, ali ne vrijedi, on po svom
Nama je sinoć bila prva noć bez grčeva, nisam mogla vjerovati muzika za moje uši
Nasa prva noc je protekla idealno :)) papali u ponoc, u 3 i u 7, a ostalo prespavali. Nadajmo se da ce ovakav ritam ostati.
Kako je prosla vasa noc? :*
[/u
Buffy moja isto bjezi. Jedino sto upali je nasloniti je npr uz naslon kauca kada spava na kaucu. Ostalo nista.. redovito mi udara u goradicu na kindacu, dzabe je pomicem, a nigdje je vise nesmijem ostaviti bez nadzora. Jucer je mm-u skoro spala sa prematalice.. odguruje se nogama, skuzila je da moze pa putuje okolo ko crvic mali
Nama noc prosla odlicno, presvukla ju i nahranila oko 22 budenje u 3.30 pa oko 7 i ustale smo oko 9 Nadam se da je i vama noc protekla lijepo i da ste se naspavale.
Lady kako je proslo veceras?
Tweety, lijepa prva noć! Nadam se da ce vam i ostati sličan ritam... I moja mrvica se budi nakon cca tri sata od papanja, i po danu i po noći. Presvlacim je na pola podoja jer mi zaspi pa da pojede obrok do kraja (inače se probudi za pola sata). Obično nam papanje traje oko sat vremena, nekad malo kraće, a nekad i duže 😊 pa malo zaspi na cici pa nastavi papati i tako. Malenica mi je jos pa puno spava ❤️
Jutro cure... mi spavamo standardno od 1 i pol so 7 je jutros..hranjenje i opet zaspao aki ja vise nisam jer je poceo tesko disati zacepio se nosic pa sam ga osluskivala bilo mi zao mu spricat da ga ne probudim..
Otkako je maknut siroki povoj ovaj moj jos vise bjezi. S bocnim spavanjem je gotovo. Jutros je imao glavu kod rucnika skoro a nige su mu kroz igradicu isle van .tako da od sinoc bez nadzora mu nema jer je bjegunac
Nadam se da su se i istale naspavale bar malo
Evo i nas! Naspavane! Od 9 sinoc pa do 9 ujutro budila se svakac2,3 sata papati. Medutim, nije puno papala i dugo ko inace i sad mi desna cica koma....prije svakog podoja nocas bila ko kamen a uopce nije bila na redu za cicanje a kad bi pocicala osjecam neke male kvrzice sa strane...malo sam ih masirala al jos su tu.
Ma bas to, moja spava kak ona hoce i gotovo...buffy klinci su nam skoro isti
Tweety, nadam se da ce vam se tako nastaviti...
Mrkvice, i moja je uzasno ziva vec....svugdje je ima i bori se
Ja nikako da uspijem dati joj ijedne kapi na zlicu a da se ona ne zalikne...kak vama ide? I skuzila sam par puta da cudno proguta kod cicanja i onda ostane bez zraka i pocne kasljati
Jutro! Jucer smo bili kod pedijatrice, sve super, dobili smo 1200g od dolaska iz bolnice i narasli 3 cm. Sto se grcica tice, svaka druga noc nas muci. Ova je bila ta..ona jadna pokusava prdnuti ili se pokakati tako da cak i dok spava se stalno meskolji i grci, a ako je jace onda ni nosenje ne pomaze... Sad spava hvala bogu, iscrpila je i nju noc..
Da ki vi uvijek ponudite drugu cicu ako isprazni jednu?
Jel netko bio s bebom u shopping centru ili mislite da je prerano? Ja sam mislila ujutro ici da nas mm odveze, ne dugo, jedino me strah viroza..
Sortiraj odgovore
Najstariji