Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    21. Siječanj 2016. 12:08

Opet ja! 😄
    Za sve koji nisu obavili pregled kukića... 
    Dobila sam na Šalati termin za tjedan dana! U Klaićevoj je guuužva. Samo skeniranu uputnicu i podatke poslati na mail:
    predbiljezbe.ort@kbc-zagreb.hr

Mrkvica2
    21. Siječanj 2016. 13:31

Malidebeli glavicu joj stavim pod jedan krak marame, makar samo malo tek tolko dovoljno da joj pridrzava glavicu, ali vecinom zaspi pa joj mogu lijepo namjestiti da joj krak pridrzava glavicu. Inace jako dobro vec drzi glavicu. Probaj krakove rasiriti skroz do vrata preko leda i treci sloj visoko povuci do vrata to isto pomogne.

A za podoj, pa vecinom ona sama pljune sisu ali vidis kad ne vuce. Vecinom onda sam grickaju sitno bradavicu i ne gutaju jer ne vuku mlijeko, samo se igraju. Onda ga slobodno maknes, tak ja svoju. Nedam joj da se igra, negoduje poslje ali prestane.

axia
    21. Siječanj 2016. 13:40

Lijep pozdrav! Mi smo obavili pedijatra danas, dobili smo 400 g u tjedan dana i narasli 2 cm. Al je zato sinoc papala 5 sati da natuce kilazu. Nekoliko puta sam isla sama svoj post citat, da se podsjetim... Danas purelan radi punom parom. Al i dalhe boliii
    Pepita, da ne mislis tko te dodao, ja sam :) marama je predivna:)
    Kako ste ostali? Lady, mislim na vas. Drago mi je da ste odapavali.
    Pinky, kako cica?
    Buffy, jos si mama duda?
    Zelim svima lijep dan:)

Tyna24
    21. Siječanj 2016. 13:58

kod nas bila danas patronazna.preporucila je caj od komoraca protiv grceva.kupili,popio je 120ml,i spava tak da nemogu vjerovati!! Kuc kuc!

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 14:07

Mrkvica, malidebeli ima neka caka da se stavi tetra da pridrži glavicu ali ne mogu naći video i nisam sigurna da je za elastičnu maramu

axia wooow bravo za gramiće, mišica mala... ohhh i ja se prisjećala tvog a i svog posta heh... i baš sam htjela poslati poruku hehehe

tyna i mi koristimo komorač ali ne dajem njoj nego pijem ja samo u kombinaciji kako je mama bila napisala ja se ne sjećam kad smo imali zadnji put grčiće

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    21. Siječanj 2016. 14:12

Tweety čestitam na bebici i želim ti dobrodošlicu u nove krugove! 😄 🎉🎊 Oprosti na kašnjenju! Znam da je netko rekao da je stigla bebica a ja nisam čestitala jer zaboravljam stvari pa sam išla čitati u rikverc 😉
    Znači, eto, Erik nije razmaženko i ne plače bez veze. Mora biti nešto s tako malim bebama. Samo ne znaju reći. Bravo Tyna! Neka samo potraje da se i ti možeš odmoriti 😊
    Sad još da Lady otkrije što pali kod malene mišice i bit će odličan vikend... I dok ja kvrgu razbijem..ha ha 😁

Pepita2109
    21. Siječanj 2016. 14:19

pinky baš išla malo istraživat i cijelom dužinom u jezgri sise ne znam kak da se izrazim je tvrdo ali na obje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    21. Siječanj 2016. 14:25

Axia, puno ste dobili samo za tjedan dana! Super! 😄 Svi se vraćamo Purelanu izgleda.. Znaju djeca od čega se raste 😉
    A cica tak tak...još se borimo..dok ne poplavi!

lillany
    21. Siječanj 2016. 14:30

Tyna to je malo puno caja za odjednom. To bi trebalo rasporediti po danu. 120ml je cijeli obrok a ako mu das previse onda nece jesti jer ce mu zeludac biti pun.

Mrkvica pepita za onaj cross polozaj zarolate tetru i podvucete u gornji kraj onog dijela koji ide preko trbuha i onda on pridrzava glavu.

Dakle mi se preselili. Bilo je uobicajeno kaoticno.  Bebi opet curi nosic odnosno slijeva se u grlo tako da smo opet na rezimu ispiranja usisavanja i inhaliranja.
    I necete vjerovati prespojili su nsm tel liniju internet i tv u roku od 24 sata. Jos ne vjerujem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.