Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    20. Siječanj 2016. 15:11

Cao mamice.. vidim nejde bas dobro  nadam se da ce brzo proci. Bas mi je zao to citati jer vjerujem da vas psihicki ma i fizicki vec to ubija.. jeste probale mozda sa kakvim nosiljkama da nisu na rukama cijelo vrijeme ili da mogu biti sa vama a da opet mozete nesto napraviti.. mozda i smiri grcice. Znam da moja puno lakae izbacuje zrak (na sve izlaze) kada je uspravna nego kad lezi.. a i tako ce vas osjetiti da ste im tu, mozda se smire. Neznam nemam neki pametan savjet, mogu vam samo pozeljeti da sto prije prode. Slobodno se tu jadajte ako nista da si malo olaksate 

gagicamamica
    20. Siječanj 2016. 15:19

Mrkvica slucajno projavih tvoj post admin. Sorry!

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

gagicamamica
    20. Siječanj 2016. 15:43

Drage moje evo dosoh da vidim kako ste. Vidim svakako... 😉 

Mi smo dobro.kako koji dan.... Prijepodne uglavnom nacicavanje... A popodne nesto rijeđe. Nekad tako budem premorena al tjesim se nece tako valjda stalno. Navecer citajuci klokanicu redovno zaspim u sred citanja. 🙈 Jos ovaj vikend navalili gosti.. Jucer isto...  Maloprije odspavala sat vremena bas mi je trebalo.
    Nadam se curke da vam je danas malo bolje...😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• rose31
    20. Siječanj 2016. 17:44

jel neka od mama koristi kapi bio gaia? i jel neka od vas ima uz malu bebu još jedno malo dijete
    starijem je 18 mjeseci a mladem 10 dana :)

axia
    20. Siječanj 2016. 17:49

Mamice moje drage, nemate pojma koka mi ke zao sto ste nenaspavane i umorne i sto su bebice nervozne. Znam da ce doci bolji dani. Drzte se:*
    A sto se savrsenih mama tice, pustite to. Ne vjerujem niti jednoj. Ja zbilja imam svu mogucu pomoc i podrsku, muz mi pomaze iako radi tezak fizicki posao, svekrva kuha, pere, pegla, nosi drva, cuva malu kad se mala da... I opet se svaki drugi dan raspadnem. I placem. I ljuta sam. I hodam u zabljuckanoj majici, nepocesljana. Tako da sve te savrsene neka samo sute. Mi smo kraljice sa svim tim suzama, dudama i ukakanim pelenama, prepunim cicama i ragadama na bradavicama. Najbolje moguce mame svim strucama:)

Pinkypik
    20. Siječanj 2016. 18:52

Axia,svaka čast 😘
    Upravo tako nešto i ja pokušavam napisati ali nikako od jedne male guzice uhvatiti mobitel 😊 Evo nas na već 3. peleni u zadnjih 20 min! A tko mi kriv kad odmah čistim!
    Ja smatram da imam extra dobru bebu ali svi imamo teških dana. Još kad je i beba "teška"...
    Imati bebu nije lako, al beba ima samo 1 mamu i koja ju voli više od sebe i svega na svijetu (iako se ponekad ruši od umora), a beba najviše na svijetu voli mamu i samo je jedna mama! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.