Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    20. Siječanj 2016. 12:53

Jutro, drage moje (znam da nije jutro, ali ja tek sad piijem kavicu i doruckujem, tako da je meni jutro) 

Pinky, kako si ti danas, jesu ti pomogle masaže?

Pepita, da te utješim, i moj je takav

Tweety, doma je ipak najljepše, makar te razumijem, i meni nekad fali taj gumb  sretno sutra :*

Buffy, baš sam ti jučer htjela napisati da je jučer i moj bio priljepak, ali je bio toliki priljepak da sam napisala i otišla s mobitela, jer je on vrištao čim sam ga spustila... ufff... popi***** sam jučer... a mislim da ti je vrlo lako moguće da ti je bradavica sad osjetljiva ako mu je cijeli dan bila u ustima, tako je meni patronažna rekla, na početku dok sam još dojila, da mu ne dajem više od 20 min, da će mi postati osjetljive jer su stalno na vlažnom. Al aj ti reci djetetu da nema više sise

lady6
    20. Siječanj 2016. 12:59

Buffy, ja stvarno mogu reci da znam kako ti je. I s nama je ista stvar. Ja kazem mm-u ona je od rodenja u skoku i ne mice se. A ispade i ja imam najcesce oko 1,2 u noci. Plus danas me opet boli grlo i glava i nosim masku koja mi uzasno smeta i bojim se da ju ne zarazim iako ni ne znam dal je zarazno.
    Nocas ipak malo odspavale (5 sati sveukupno sto je super za nas) a sad kenjkamo. Koja ono koristi biogaiu? Kad im dajete, postoji neko optimalno vrijeme? I koliko im treba za djelovanje?
    Hvala za nosic...ma ja ne vidim bale al mislim malo kapnuti zbog suhog zraka i uzasno mi nespretno jer su to bas kapi. Kan da joj glavicu onda za iza zabacim malo ili bocno? Iako mislim da ne e ni uci bocno

lady6
    20. Siječanj 2016. 13:01

Da...i moje su takve bradavice...pogotovo kad je buldog na njima...a cica isto stalno u ustima

Malidebeli
    20. Siječanj 2016. 13:37

Lady ja još uvijek koristim biogaiu- treba oko 2 tjedna da počnu djelovat ali one ne otklanjaju grčeve,  već su probiotik. 
    Ovo kako je tebi tako je isto bilo nama do 9 tjedna..onda se smirilo..još se on zna nagutati zraka pa se muči i place ali puno rjeđe. 
    Glavicu mu za bacim malo unatrag kad kapam

shimmer
    20. Siječanj 2016. 13:46

mi smo dali biogaiu dva puta, pa joj je nekako čudna stolica bila pa nismo.
    doduše, možda sam zabrijala. danas bismo mogli nastaviti.

da se pridružim "ispad ekipi". sinoć od 1:30 do skoro 6:00 budna. beat that.
    a spavala je 20:00 - 22:45. pojela, nastavila spavati.
    i onda kad se probudila u 1:30, kao mala sovica. mislila sam da će zaspati kroz sat, dva kao i inače. 
    ali ne. najgore je kad upadnemo u taj začarani krug premorenosti. onda krene divljati i izvijati se kao da je u egzorcistu, a okice joj crvene i upale onako. a nikako zaspati. bila sam plakala u wc-u i u jastuk dok me navlačila za sisu. ne ponovilo se 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

MaliV
    20. Siječanj 2016. 14:04

Ufff shimmer, can't beat that 😄 Ako moram birati, radije nek mi po danu zombija, moj se znao tako par puta nakon nocnog hranjenja razbuditi i nema spavanja dalje, uff uzas.. Ali sam skuzila da nastavi spavati ako ne palim svjetlo (upalim samo lampu lagano) i ako ga sto prije krenem hraniti, jer ako se rasplace (a pricamo o sekundama, kao sto znate) 😄 onda nema pomoci.. Valjda se razbudi i onda ja odmah i sebi stavim kavicu, makar je 3,4 ujutro 😄

Lady i mi smo na biogaii, ja mu dajem izmedju 4 i 6 predvecer jer mu nakon 6 krecu grcici, pa kao mozda pomogne, makar znam da to ne pomaze instant i da se treba koristiti tjednima, ali nekako sam tako mirnija. Ja stavim kap vode u zlicicu i onda u to ukapam biogaiu pa mu lakse sklizne u usta, prije sam samo nakapala u zlicicu, ali imam osjecaj da pola toga ostane na zlicici, cijela bude masna.

Pinkypik
    20. Siječanj 2016. 14:10

Pridružujem se ekipi nenaspavanih...😰
    Htjela sam prije napisati nešto ali me mali miš izgnjavio i na kraju smo zajedno zaspali u suzama. Ah..bolje i to nego glupa ideja koju sam imala danas-ručak raditi. Baš glupa ideja..kad nije zaspao čak sam i njega povela da zajedno radimo...bravo...da..ugl. tako uvijek ispadne kad sam sama doma.Jučer mi je bila mama i bio je ko bombončić.I imali smo ručak.
    Lady, Buffy, svaka vam čast...
    Buffy, sigurno ti je osjetljivo od nacicavanja,a što drugo.
    Lady,uzmi Sab simplex ili tako nešto uz Biogaiu jer je to probiotik i kako kažu cure...2 tjedna treba. Nama je Sab pomogao. Nema više grčeve. 😊
    Moja kvrga je začuđujuće još uvijek tu. Bolje je i gornji dio se opustio. Nemam temperaturu. Maltretiram ju i dalje. 😬Nevjerojatno mi je samo kako se ne da nakon toliko masiranja i svega. A koža mi je već trajno crvena tu. Čudim se kako nije poplavilo.

• buffy
    20. Siječanj 2016. 14:51

Nemojte me krivo shavtit al je malo lakse procitat da ima jos netko kao ja..oko mene su sve savrseno odkorne nikad zivcane ili nervozne mame s bebama koje imaju savrsen ritam vez grceva i suza i dosoovno sisaju i kad se najedu prakticki sami mami spreme sisu.. ponekad se zapitam dal.je problem u meni dal ja sta krivo radim..evo opet suze... i danas nastavljamo ja i mis u istim tonu ko jucer kako mi se cini..cim ga spustim kaos... sad sam pojela fetu salame s sirom....wc mi je ko da idem u australiju izazov... al evo sad se on u snu smije i odmah mi je lakse i osjecam se krivo sto placem i kukam
    A cini mi se da me vradavica inda nikad nece proci jer ovu drugu nece ni blizu

lady6
    20. Siječanj 2016. 15:06

Kaj da.uz biogaiu u sab uzmem? Ne znam vise...
    Buffy, ko da ja pisem....I kad sam na rubu i svasta izgovorim onda mi se ona nasmije i onda se osjecam jos gore ali opet dobijem malo snage. Moja cijeli dan na meni ili na cici ili spava...cim ju odmaknem opet kaos. Bojim se vec za kraljeznicu jer malo spava normalno na tvrdoj podlozi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.