Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    19. Siječanj 2016. 22:28

Mrkvica svaka čast na mužu hahaha dođe mi da plačem kad vidim kako su vaši dobri izgleda da jedino moj sa malom provede 5min dnevno -_- i onda se on čudi šta se ona okreće za mnom hahaha
    pinky super da ste uspjeli budete i ovo drugo :) 
    i dobro pitanje i ja imam osjećaj da neće prestati
    shimmer ahahah iskreno nisam primjetila naime imala sam majicu i grudnjak i jastučiće, ali ja mislim da je neka imala takvo iskustvo još u T, Mrkvica?
    lady baš kapi ili sprej?? Sa sprejom ide sa boka ali za kapi ne vjerujem mislim da moraš zabaciti glavicu ipak su kapi..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    19. Siječanj 2016. 22:32

lady, ne mora cijela beba biti na boku, samo glavica sa strane.
    ja špricom izvučem iz spremnika i uštrcam u nosnice. 
    nema mi smisla kapati, jer onda i glava mora biti zabačena. ovako baš ima usmjereni mlaz.

a ako se beba ne buni ili ako se baš ne čuje zviždanje, valjda je ok.
    našoj se baš čulo da se muči s disanjem i stalno se odmicala od cice kad je dojila.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Sonja8
    19. Siječanj 2016. 22:59

Shimmer, Axia, Pepita, samo ste potvrdile moje sumnje za početak korištenja platnenih... Imam jednu newborn pelenicu i ta joj je savršena. Super joj legne. Za sad je koristim kao široko povijanje, kao i ostale koje imam. Te druge mi se čine velike i da bi joj sve pobjeglo sa strane. Mozda jedino dajdaj od bambusa. Mogla bih njih probati, one su onako tanke na dodir... Samo imam ih 5 kom, to nikako nije dovoljno. Izgleda da cu morati jos jedan paket jp kupiti. Tetri imam tek 20, a to je malo... Ode mi ih brdo dnevno za sve živo!

Mrkvica2
    19. Siječanj 2016. 23:15

Ovako zene da vas utjesim. Ja jastucice vise ne koristim stalno nego samo kada ju dojim stavim na onu iz koje ne jede jer iz nje isto curi za vrijeme podoja. Eventualno po noci stavim na onu iz koje nije zadnje jela jer cesto popusti pod pritiskom jer mi mala dugo spava. Nedavno sam se odvazila da probam i eto uspjelo je.. vec sam bila uvjerena da cu ih nositi non stop dokle god dojim  da ne pricam da sam para i para dala za njih.. ne cini se puno 16kn al kad vidis da svakih par dana kupujes po dvije tri kutije ispadne to fina cifra. Pogotvo kada sam na pocetku kutiju dnevno trosila (curilo je ko iz kabla).

Lady uspricam 2ml sa spricom. Ja imam onu veliku staklenu fiziolosku pa moram izvuci spricom. Okrenem ju na bok pa u jednu nosnicu, malo pricekam pa u drugu pa usisamo nosic. Usisala sam jer mi se zadnjih par noci budila zacepljenog nosica i bas joj je smetalo dok jede i imala je uzasno puno bala u nosu koje su joj smetale. Sada jojje cist nosic a veceras cu bas vidjeti oce li biti bolje.. a gle nece nista biti ako joj s vremena na vrijeme usisas nosic.

Shimmer mi se redovito druskamo istina sad bez seksa jer nesmjjemo ali meni nije curilo niti jednom. A bas sam se bojala toga. Bit ce da mm i mala ipak mogu dijeliti gospođe

tweety91
    20. Siječanj 2016. 07:53

Evo mene k vama napokon :) mi smo jos u bolnici, ali najvjerojatnije cemo sutra doma. Iako se nama stvarno ne zuri doma, volimo ovaj carobni gumb pored krevet koji dovodi pomoc kad zapnemo :)

[/u

Mia007
    20. Siječanj 2016. 09:11

Jutro svima, muku mucim s lijevom cicom, kao prvo bradavica mi je uvucenija pa sam na pocetku koristila sesiric i drugi polozaj pri dojenju da beba lakse prihvati. Kasnije se naucila bez. Problem ue u tome sto ona jako energicno sisa, pogotovo na pocetku podoja, a vec drugi put mi je iz te bradavice isla krv dok je sisala. Prvi put sam skuzila jer je bljucnula nakon podoja- umrla sam od straha kad sam vidjela da je bljucnula rozo, al mi je patronazna kbjasnila o cemu se radi. Jucer sam opet skuzila nakon podija da ima malo sukrvice oko usta, a kasnije je bljucnula rozo. :( ta bradavica me malo boli onako iznutra, kao da je unutra ranica...  Sad me strah davati joj tu sisu jer ne znam da li ce biti krvi...

Malidebeli
    20. Siječanj 2016. 09:34

Mi smo ekološki neosvjesteni i koristimo pampersice.ne znam kad bi stigla prati platnene, još dok se osuše..
    Mi imamo one bočice fiziološke i samo mu malo nagnem glavicu i ukapam..
    Jastučiće nikad nisam koristila,  nisu trebali, bar neka ušteda.. imam osjećaj da smo već milijune kuna potrošili😀
    .

renata6
    20. Siječanj 2016. 09:34

Mia stavi šeširić na tu bradavicu i doji putem njega dok se ona malo ne oporavi, to je nažalost često kad se oni skinu i ako beba nije dobro prihvatila bradavicu, pokušaj kad krene papati onaj prvi potez izvući joj lagano bradavicu i pustiti dio mlijeka u tetru jer jako otpustiš mlijeko i najvjerojatnije ti ne stigne gutati pa ti rani bradavicu, nakon podoja stavi lanolina i malo ju osvježi na zraku, ponavljaj nakon svakog podoja da ti čim prije zacijeli a za to vrijeme doji na šeširić. U principu ne smije biti krv jer postoji rana a time i veća mogućnost bakterija.

• buffy
    20. Siječanj 2016. 11:14

Jutro cure i bebe mia bas mi je zao nadam se da ce uskoro proci
    Pinky kako ti i kvrga?
    Meni ss nesto cudno desava s  radavicom sumnjam na soor..pece me nakon podoja i ruzicasta je jako..njemu nisam nigdje primjetila naslage u ustima...
    I da se jos pozalim..jucer mi je bio jako tezak dan..cak sam navecer pocela plakati jer jednostavno vise nisam mogla..mij mis je u skoku svakih 5 dana cini mi se... njemu je sisa i dalje sve i hucer me praktucki ciheli dan nasisavo i u 1 ujutro sam se raspala i onda je i on odlucio zaspat..hmmm je moguce da je od tog bradavica ruzicasta i da me pecka danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.