axia to bijelo u ustima su naslage od mlijeka i to je normalno...bradavicama treba još jedno vrijeme da očvrsnu, ovo što osjećaš na zimi je normalno, maži purelanom ili lanolinom koji imaš nakon podoja, treba vremena.
shimmer, mary ti je sve reklapotpuno normalno i super da to osjetiš!
A sto se tice kuhanja kuham dok ona spava ili ako je mirna ona lezi u dnevnom ja kuham ili ako nejde drugacije kada mm dode s posla.. kada je on doma ili kada je ona dobra uspijem i zamjesiti kiflice i svasta nesto. Uspjela sam se nekako upraksati
hvala na odgovorima
mary, ti pamučni iz mullera se mogu prati? trenutno koristim neke jednokratne, ali ako se nastavi curkanje, investirala bih u nešto dugoročnije. možda čak naručila od šivalica.
iskreno, ja se nisam odvažila na platnene jer me bilo strah propišavanja i proseravanja, a ionako sam ju presvlačila svakih sat vremena. ovo moje dijete doslovno kaka po 6-7 puta dnevno. ali zadnjih par dana nam procuri SVAKA kakica na leđima. kako ih samo ucilja. pa je ionako moram cijelu presvući pa sam rekla aj da vidimo platnene. ako i procure, i jednokratne procure
s aspiratorom smo se družili već par puta. malo se mršti dok joj uštrcavam fiziološku, ali ne plače kad joj muž usisava. ipak joj moram držati glavicu. ja sam isto oduševljena tom spravicom.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Izvješće o ploči u mojoj cici 😂
Mislim da će mi pol cice poplaviti ali smo opet uspjeli (nas 3) smanjiti kvrgu,a najbitnije je da je (čini mi se) "gornja ploča" otišla jer je to ovaj najgornji dio ispod ključne kosti. Vidjet ćemo...nadam se da se neće opet vratiti 😎 Još moramo srednji dio srediti. Možda će manje boljeti ako se opalim u prst? Ili kopačkom u cjevanicu? 😵
Shimmer, i meni i drugima ti isto ide ta "struja" pa izađe par kapi van. Lakše će ti biti ako malo stisneš bradavicu da to malo kapne i gotovo pa ne boli više. Stavi si jastučiće i kad krene strujica odmakni sve malo..ja bih stisla pa je bolilo više.
Eh, da, i naručila sam te platnene jastučiće s e-baya 12 kom. za 2,5 $ ali još nisu stigli...Činilo mi se kao dobra stvar da ne bacam stalno ove. Jel to curkanje ikad prestane? Logika mi kaže da vjerojatno ne...
e vidiš, ebay. daj link pinky!
a jel ikojoj mlijeko počelo curkati dok je bila intimna s mužem?
čitala sam po drugim forumima da zna i štrcati od uzbuđenosti, čega li. nije valjda?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
12pcs Reusable Nursing Breast Pads Washable Soft Absorbent Baby Breastfeeding
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221892134571&alt=web
Shimmer, ali me preporučujem taj link jer su trebali doći do 10.12.! Još s njima raspravljam...kao poslali su ponovo 27.12, i dalje nije došlo.
Mrkvice kako ukapate fiziolosku? Moja je u onoj maloj bocici bas za nos kao i kak sad skuzit jel kapnulo? Mala na bok? Nel joj zabacis glavicu iza ili ravno lezi? I kak ate skuzili? Ja vec dugo proucavam taj nosic...problem sto iovako proizvodi svakakve zvukove pa ne znam jel do nosica ili?
Inace,mm kupio Biogaiu pa krecemo od sutra. I da...ne znam tko je jos napisao da beba ne voli kupanje...moja se inace dere iz petnih zila...nasli rjesenje: mm cijelo vrijeme iznad glave mahao nekom zveckom i ona se fokusirala na nju dok sam ja prala i oblacila...ni a nije rekla
Sortiraj odgovore
Najstariji