Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    19. Siječanj 2016. 17:09

Jesmo jesmo...isto kratku 15minuta i on jos spava osamutio ga svjez zrak
    Renata i.ja te pratim 
    Mene je isto strah sta ce bit kad dobije zibe vec sad me natrze i poteze...

renata6
    19. Siječanj 2016. 17:36

hahaha cure strašne ste!

ne brinite za zubiće, dok oni dođu, bradavice će već toliko očvrsnuti da nećete zubiće ni osjetiti!

axia
    19. Siječanj 2016. 17:48

Pozdrav mame i bebe. Citam bas al ne stignem puno pisat ..
    Renata, kad si vec tu, pitanje vezano za dojenje. Kako si pomoc, osim pravilnog hvata bradavice sto smo savladali. Nakon 4tj bradavice me i dalje bole, ali poslije podoja i kad mala place i citava dojka. Kad izadem na hladnocu imam dojam da ce mi se bradavice rasprsnut...

Sonja8
    19. Siječanj 2016. 19:04

Slažem se s Pepitom, mene isto zanima sto je i s mamicama i s bebicama, ipak ste vi moje prijateljice ❤️
    Kod nas sve ok, papamo, nanamo, kakamo ☺️
    Pitanjce za platnenopelenasice...jeste li se (i kad) prebacili na platnene pelene? Mislim da su joj mpp jos velike 😔 a ne da mi se tetrati. Za sada jos imam nesto pampersica koje sam pripremila jos za rodilište pa kad potrošimo to sam mislila na naše mpp ☺️
    Kakvo je vaše iskustvo?

shimmer
    19. Siječanj 2016. 19:44

renata, i ja cu se uslepati s pitanjem  zadnjih par dana osjetim peckanje i lagano probadanje kroz grudi i u bradavicama. ispocetka je bilo npr dok dojim na desnoj, krene mi bol u lijevoj, ali krene i mlijeko kapati. ali sad mi se dogadja i dok ne dojim. samo osjetim probadanje, pogledam u grudnjak, ono kapa mlijeko. a svrbuckaju me i bradavice. nije to soor? 

sonja, ja imam vecinom tetre i ohrabrila sam se do sad ih staviti tri puta. imam i malo mpp, a s obzirom da je moja beba veca, vjerujem da bi joj bile ok. moram samo skuziti kako se smanjuju i kopcaju. aj ti kreni pa javi 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    19. Siječanj 2016. 19:50

Sonja, shimmer, ja sam se dvaput odvazila stavit mpp
     Em su joj velike em ih propisa. Moram jos malo ucit... Isto trosim paket jp pa cu onda tetrati ako mpp ne upale...
    Shimmer, sad si mi dala misliti... Mojoj maloj je kezik bjelkast ali samo nakon podoja, ali me bradavice bas bole... Hmmm

Slazem se sa sonjom, nitko tu mi ne moze bit naporan, svaki vas post me veseli
     Vi ste moja online obitelj

Mrkvica2
    19. Siječanj 2016. 19:52

Uh uh vidim sve nas iste stvari muce 

Bas sam sinoc,umjesto da spavam, citala sve zivo o tim zubicima i uglavnom moguce je da mjesecima sline i imaju te simptome prije nego zubici izadu. Ja se toplo nadam da to nece biti ubrzo jer ne zelim zamisliti kako boli ako beba ugrize brr stresem se pri samoj pomisli..

Mi u setnji nismo bile vec par dana.. mozda ju sutra umotam u maramu i izademo van bar do pekare po kruh  mozda bude malo toplije.

Pinky toplo se nadam da ces uspjeti rijesiti kvrgu. To je stvarno veliko  vjerujem da boli ko sam vrag. Sretno..

Ovo za fontanelu sam i ja htjela pitati ali skuzila sam (nakon panicarenja) da se i ona "pomakne" ovisno o bebinom polozaju. Npr kada ju drzim uspravno kao da je mrvu udubljena a kada lezi je ravna.. mislim da kada je dehidracija to bas bude izrazeno. Jedva cekam da to sraste.

Mi smo maloprije prvi put usisavali nosic. Po noci mi je pocela hroptati jer joj se zacepi nosic pa nemoze disati kad papa.. lijepo smo nakapali fiziolosku i smontirali aspirator. Cim je cula usisivac zasutila je ali kada smo usisavali plakala je jako, jedva smo je smirili poslje. Ali dobro bolje da place malo nego da mi sva zastopana bude. Muz je odusevljen tom stvarcicom   a sogor nas je vidio dok usisavamo i zgrazao se sta radimo djetetu 

axia
    19. Siječanj 2016. 19:52

I da. Sonja, platneni ulosci su losa ideja dok ne otpadnu konci ;)

Pepita2109
    19. Siječanj 2016. 19:53

Sonja nisam se ohrabrila jer ne znam kad bih stigla oko pelena, moja malena ne želi biti sama nikako kad je budna, čim se maknem od nje plače.. a iskreno ne znam ni gdje bih sušila zadnje tetre sušila sam 3 dana, a imam ih samo 30 i naravno koristim 15-ak ovako za svašta... tako da moram dokupiti još, nabaviti sušilo zidno iznad peći na drva jer ovako nema šanse a do tad će i proljeće  
    shimmer tako je i meni to ti mlijeko nadolazi

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.