MaliDebeli shvaćam, meni je do sad svekrva kuhala a doć će vrijeme kad će nam bebači pomagati u kuhanju
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
To oni nas zezaju ne vjerujem sa ima temperaturuevo ja se spremila za setnju njega spustila jer sam icekivala budjenje kao proslih 5 puta ali on sad spava snom pravednika i dalje
Pepita, ono kaj si podebljala u članku za mliječne zubiće i nas muči..kaj je moguće da su već zubići krenuli?
Pozz drage moje. Citam vas svakodnevno i učim od vas dosta stvari.
Jucer sam malu mazila nakon kupanja i prosla rukom po prednjoj fontaneli. Bila je malo udubljena. Jutros je bila normalna. Jel moram dizati frku zbog toga? Jel se to samo javlja kod dehidracije? Ili? Nisam joj jos nikad do sad prosla rukom po tom dijelu pa ne znam dal se češće to javlja. Budem pratila svaki dan. Mala sisa svakih dva sata, nekad i cesce pa ne vjerujem da je dehidracija..
Pepita, hvala na linku! I sto mislis na mene. Ovo je jednostavno i trebalo bi probati.
Moja opet spava na meni a ja ko zombi
Pinky, sretno s cicom! Bit ce to ok
buffy jeste uspjeli malo van otići, mi jesmo, ali nismo dugo 15min jer nisam kolica van nosila samo ovako, ne puše bura ali nosić joj je bio crven u trenu hehe
renata baš suprotno, ja tvoje postove obožavam čitati, ne samo tu svugdje te pratim hahaha
allegrazg literatura kaže da da,a i moja mama hehe, samo kao što sam napisala i mama kaže da to kaj ju zeza već sad ne znači da će brzo izađi,ali kao daj Bože, a mene strah dojenja sa zubićima i ovak me "ugrize"
Mery0303 iskreno nisam nikad primjetila udubljenje ako misliš okom vidljivo,ali pod rukom se osjeti da je tu "rupa" ali iskreno ne pipkam je puno po tome
lady a eto ja ću baš probati kad me krene opet nos zajeb...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, samo pod rukom dok sam onako lagano prosla. I to skroz plitko. Onda je očito to normalno.. vjerojatno je kod dehidracije vece udubljenje.. moram pitati jer da je muz to skuzio bila bi frka, panika.. pa bolje da budem upucena ako se opet pojavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji