Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    19. Siječanj 2016. 12:18

Evo i izvještaja o mojoj cici (nije da vas zanima al moram) 😄
    Ali ugl. topli oblog (medo s košticama iz mikrovalne) i dojenje prema dolje uz pomoć gravitacije i masaža uz papanje...skoro ništa.. Onda mi je mm masirao tu kvrgetinu nakon dojenja jer ja više nisam mogla. Zvijezde sam vidjela 😨 ali se kvrga smanjila i skoro nestala 😊 Odmah mi je bilo bolje. Ali nakon nekog vremena...opet! Kao da je opet zaštopan taj isti kanalić. Kad masiram na sve rupice ide bijelo mlijeko,a na tu jednu žuto gusto...očito je gadno zapelo. Ugl. masiram ponovno nakon svakog papanja te cike i puno je bolje ali kao da se kvrga vraća. Za popiz... 😭

Pinkypik
    19. Siječanj 2016. 12:27

Tyna,meni je mama pomogla pripremiti neke ručkove unaprijed...npr. lazanje koje sam spečene izrezala i zamrznula,ili mi donese ono što su oni kuhali samo naprave više. Ili imam dio pa samo dodam još nešto. Jučer sam imala buncek,ali mi je trebalo sat vremena da operem i skuham špinat,tako da... 😏

Ne mogu vjerovati da tako malim bebačima već kreću zubići! Uh...jedva jedno završi,već kreće drugo.

• buffy
    19. Siječanj 2016. 12:37

Jooj pinky bas mi je zao
    Axia moj size glavicu al brzo postane zivcan s tim da se i okrece i glavicu dize samo kad je gol ili kad mu maknem siroki povoj. U sirokom povoju samo zivcani..
    Danas sam dezurna na klokanici jer moj mis je cvrsto odlucio da nece dalje od mojih ruku i spava snom pravednika jer je glavu stavio uz sisu da munne pobjegne

Mia007
    19. Siječanj 2016. 12:55

Dakle ako netko još ima problema s grčićima, imam jedan savjet koji ih umiri, bar moju. Nosim ju ispod kuhinjske nape i tamo ju nunam. Zvuk nape ju totalno umiri :)

Pepita2109
    19. Siječanj 2016. 13:12

pinky zanima nas stanje svake mame kao i bebe, stvarno te zeza nažalost nemam savjet samo se nadam da ćeš pobjediti kvrgu

allegrazg a mene i trbuh boli kao da ću dobiti.. a svekrva me naručila kod ginekologa sljedeći tjedan bez da me pitala prije hahah tj bio je dogovor da će me naručiti jer preko tel nikako do njih

moja voli biti na trbuhu i voli tako spavati i glavicu diže 

buffy moja spava već 3 sata skoro bila se probudila jela i nastavila baš mi je čudna, moram joj temp izmjeriti kad se probudi

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    19. Siječanj 2016. 13:19

lady sjetila se tebe i sebe pa da podjelim http://www.carobnirecepti.info/2016/01/18/ruska-pedijatrica-savjetuje-cim-djeca-pocnu-sliniti-stavite-im-jednu-kap-ovog-eliksira-u-nos-recept/

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    19. Siječanj 2016. 13:19

djeluje na upale sinusa i naše probleme

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.