Visnja,sretno !!! Drzim fige da sve dobro prode i sto bezbolnije !!
Lina, ima li kod tebe kakvih novosti ?
Oj zene..
Ja jos u komadu..bila na pregledu i sve je ok.
Plodna voda k'o jogurtic..kaze dr. samo sto ne krene..a to znam i ja i cekam i cekam
Kontam nadmasiti Pepitu u prenosenju
Kad sam vec trudna neka budem trudna do kraja.
Ako do ponedjeljka nista ne krene onda me salje u bolnicu ali ne na indukciju osim ako ne moram..
Nek' sam ja vas sve ispratila u radaonu sada ja mogu na miru mantrati
Visnja..nadam se da imas bebija u narucju te da ti je sve proslo bez komplikacija!
Visnja, nadam se da je sve ok proslo....javi se kad ces moci...Lina, danas je onda tvoj dan! I onda smo gotovi!
Visnjass: javi see!svi mislimo na tebe. ♡♡♡♡
Lina:bome ti zadnja ostala. :D ispratila sve nas a mi sad cekamo tvoje vijesti i da javis da je to to
i da je gotovo. ;) onda se svi lijepo prebacujemo na bebe i pratimo se. ♡ navijam da krene sto prije. :*
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Lina hahahah mislim da me nećeš prošišati krenut će to kod tebe brzo
visnjass nadam se da se fino maziš sa svojom bebicom mislimo na tebe i čekamo da nam se javiš
još lina i gotovi smo sa iščekivanjima i ovim pdf-om aaaaaaaa ajme kao da sam se jučer tu javila a sada ćemo sve imati svoje smotuljke
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
A nece ovaj moj tvrdoglavac jos koji dan..
Ja cu k'o slonica dvije godine nositi
Lina pa bome i u 2015. i u 2016.
I ja nemogu vjerovati da zatvaramo ovaj pdf.. da je sve vec gotvo a e mislile smo da nikad nece doci taj porod hehe.
Visnjass nadam se da je sve dobro proslo.. javi nam se kad stignes.
Visnjass, nadam se da imas u naručju svoju mrvu 💝
Lina, šećer na kraju 🍬
cure moje,
kao što sam i očekivala kod mene se sve zakompliciralo. epiduralnu nisam dobila, pokušali su, 3-4 puta me pikali i nisu mogli pogoditi. u ponoć dobio gel, dobila trudiće i u 5 mi puknuo vodenjak. spojili me na drip, nakon 14 sati dripa, trudova i muke ja sam se otvorila svega 3 centimetra. s obzirom kojom 'brzinom' je to išlo preklinjala sam da mi naprave carski rez. počela sam vikati da ću se ubit. imali hitni sastanak o odfurali me u salu, uspavali i napravili carski. mama je cijelo vrijeme bila samnom. kad sam se probudila iz anestezije kaže da sam ju pitala a ja se toga ne sjećam; jel da da sad više neću imati trudove.
najgore je kaj sam na intezivnoj a Viktor u dječjoj sobi. donjeli su mi ga samo da ga vidim. na žalost ništa nije kako sam se nadala. čak ne znam koliko mi je dijete.
važno da je gotovo i polako će sve doći na svoje
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji