Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    04. Veljača 2016. 00:33

Visnjass, sretno, mislimo na vas 😘

Alekssandraa
    04. Veljača 2016. 07:27

Visnja,sretno !!! Drzim fige da sve dobro prode i sto bezbolnije !!
    Lina, ima li kod tebe kakvih novosti ?

LinaKarolina
    04. Veljača 2016. 10:53

Oj zene..
    Ja jos u komadu..bila na pregledu i sve je ok.
    Plodna voda k'o jogurtic..kaze dr. samo sto ne krene..a to znam i ja i cekam i cekam 
    Kontam nadmasiti Pepitu u prenosenju 
    Kad sam vec trudna neka budem trudna do kraja.
    Ako do ponedjeljka nista ne krene onda me salje u bolnicu ali ne na indukciju osim ako ne moram..

Nek' sam ja vas sve ispratila u radaonu sada ja mogu na miru mantrati 

Visnja..nadam se da imas bebija u narucju te da ti je sve proslo bez komplikacija!

lady6
    04. Veljača 2016. 11:30

Visnja, nadam se da je sve ok proslo....javi se kad ces moci...Lina, danas je onda tvoj dan! I onda smo gotovi!

@JustSmile@
    04. Veljača 2016. 18:31

Visnjass: javi see!svi mislimo na tebe. ♡♡♡♡

Lina:bome ti zadnja ostala. :D ispratila sve nas a mi sad cekamo tvoje vijesti i da javis da je to to
     i da je gotovo. ;) onda se svi lijepo prebacujemo na bebe i pratimo se. ♡ navijam da krene sto prije. :*

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    04. Veljača 2016. 18:45

Lina hahahah mislim da me nećeš prošišati krenut će to kod tebe brzo  
    visnjass nadam se da se fino maziš sa svojom bebicom mislimo na tebe i čekamo da nam se javiš

još lina i gotovi smo sa iščekivanjima i ovim pdf-om aaaaaaaa ajme kao da sam se jučer tu javila a sada ćemo sve imati svoje smotuljke 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    04. Veljača 2016. 18:54

A nece ovaj moj tvrdoglavac jos koji dan..
    Ja cu k'o slonica dvije godine nositi 

Mrkvica2
    04. Veljača 2016. 21:23

Lina pa bome i u 2015. i u 2016. 

I ja nemogu vjerovati da zatvaramo ovaj pdf.. da je sve vec gotvo a e mislile smo da nikad nece doci taj porod hehe.

Visnjass nadam se da je sve dobro proslo.. javi nam se kad stignes.

Sonja8
    04. Veljača 2016. 21:47

Visnjass, nadam se da imas u naručju svoju mrvu 💝
    Lina, šećer na kraju 🍬

visnjass
    05. Veljača 2016. 08:45

cure moje, 
    kao što sam i očekivala kod mene se sve zakompliciralo. epiduralnu nisam dobila, pokušali su, 3-4 puta me pikali i nisu mogli pogoditi. u ponoć dobio gel, dobila trudiće i u 5 mi puknuo vodenjak. spojili me na drip, nakon 14 sati dripa, trudova i muke ja sam se otvorila svega 3 centimetra. s obzirom kojom 'brzinom' je to išlo preklinjala sam da mi naprave carski rez. počela sam vikati da ću se ubit. imali hitni sastanak o odfurali me u salu, uspavali i napravili carski. mama je cijelo vrijeme bila samnom. kad sam se probudila iz anestezije kaže da sam ju pitala a ja se toga ne sjećam; jel da da sad više neću imati trudove.
    najgore je kaj sam na intezivnoj a Viktor u dječjoj sobi. donjeli su mi ga samo da ga vidim. na žalost ništa nije kako sam se nadala. čak ne znam koliko mi je dijete.
    važno da je gotovo i polako će sve doći na svoje

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.