Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    25. Prosinac 2015. 19:53

cure moje, kao prvo sretan vam i blagoslovljen bozic 

moj paketic je stigao u 16:34h, i bome da ga je djed mraz dostavljao, otpala bi mu ledja. nasa pecenkica ima 54cm i 4160g. rodjena je 6 sati nakon prokidanja vodenjaka. drip sam imala cijelo vrijeme, i nije bilo toliko strasno osim onaj "tranzicijski" dio kad jos nisam smjela tiskati. ali kad se beba dovoljno spustila, sve mi se razbistrilo i mrgica se rodila u 5 trudova i tiskanja.
    nisam jos svjesna svega, moram priznati 

predajem stafetu daljeee 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

LinaKarolina
    25. Prosinac 2015. 20:01

Shimmer 
    Cestitke na najljepsem bozicnom pokloncicu.
    Cura i pol..nema sta 
    I lijepo je cuti ovo "nije bilo strasno" 
    Uzivajte..mazite se i pazite i brzo se vratite kuci..

Ines24
    25. Prosinac 2015. 20:49

Shimmer čestitke na bebaču  definitivno najljepši božićni poklon 

Ideeemooo koja je iduća? 

gagicamamica
    25. Prosinac 2015. 20:52

Shimmer cestitke! Mislim da vam je ovo najljepsi Bozic. 
    Brz oporavak zelim...

Meni sve isto...frcka i dalje...sluzavi se i dalje cijedi...ajme koliko li ga je...😵 
    Nadam se da ovo sve skupa ipak bude nekud dovelo. 😊

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

@JustSmile@
    25. Prosinac 2015. 20:58

Shimerrrr: sretan Bozic i sretan rodjendan maloj-velikoj srecici. :)

LinaKarolina:mislim da gleda na zm posto sada idem svaka  2tj.na pregled,da gleda po tom prvom uzv Gdje je datum 3.2.nebi me jos zezala sa dolascima.ma kada god moja sreca odluci,neka ga.oce 17,19.1,  3.2. Ili ce uraniti, Od volje mu. Samo nek mi bude prav zdrav. ♡♡♡
    :D tatica stalno prognozira da ce iznenaditi i doci ranije.sada,vidjet cemo :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    25. Prosinac 2015. 21:14

I da,bas gledam na datum, mogle bi se i sresti. :D
    Preslatka ti je profilna :))) ♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    25. Prosinac 2015. 21:19

Shimmer cestitke na najljepsem bozicnom paketicu  curka ce imati rockas na Bozic, preslatko.

Bome to je cura i pol. Velika je kao nasa sa mjesec dana hehe svaka cast sa tolikom curkom lijep porod. Super si to izdrzala, brz oporavak ti zelim i uzivajte puno 

Tyna24
    25. Prosinac 2015. 21:20

vau shimmer!!ja ti se divim!!! Cestitam

Mrkvica2
    25. Prosinac 2015. 21:23

Iskusne mame molim savjet.. malena mi vec treci dan evo nije kakala. Citam da je to normalno kod dojenih beba.. jucer je imala nesto malo u peleni samo.. nakon koliko to vec nije normalno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.