Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    24. Prosinac 2015. 03:52

Tyna, cestitam! Zao mi je sto je bilo tesko... Pusa Eriku od mene i Maje
    White, hvala ti

Mrkvica2
    24. Prosinac 2015. 03:54

Tyna cestitke na malenom Eriku. Zao mi je sto je porod tako prosao, nadam se da ces se brzo oporaviti 

Tyna24
    24. Prosinac 2015. 07:12

jutro curke...v 23 dobila trudove,na svakih 5min kad su bili otisla u bolnicu...u 1 u noći..sestre su mi se smijale kaj sam dosla makar je ctg pokazivao trudove svakih 5 min..nakon doktorovog pregleda,bila sam otvorena 2cm,a voda je vec bila mutna pa sam zbog toga ostala.epiduralne kod nas nema.vodenjak su mi probusili u pola 5,i onda su slijedili jaki trudovi.mucila sam se do pola 11 tiskati,zbilja nisam mogla,vec sam i plakala od muke i molila za carski.nisu mi ga htjeli napraviti..oko mene su bila 4 doktora,2 babice i 3 sa strucnog osposobljavanja.doktor mi se bacio na trbuh i pogurnuo mi malenog van jer ja vise nisam mogla tiskati..rezana sam jako.vani 7 sava,unutra oko 15.jedva hodam..nadamse da cu brzo zaboraviti tu bol.da nije muz bio samnom neznam kak bi ja to izgurala.tolko od mene..ostale koje ste na redu,sretno..

LinaKarolina
    24. Prosinac 2015. 07:45

Jutro kuglice..

Tyna cestitam ti na malenom mirisljavom smotuljku..
    Bol ce proci..najvaznije je da je tvoj maleni decko dobro i da je sve iza vas.
    Sada uzivajte,mazite se i pazite 

gagicamamica
    24. Prosinac 2015. 07:52

Tyna zao mi je za tvoje bolno iskustvo....ali iz toga pamti samo ono lijepo a to je tvoj mali andjeo. 
    Čestitam vam od ❤. Bitno da je sve dobro ipak prosli bez dodatnih komplikacija. 
    Sada je to  iza vas... Zelim vam brz i uspjesan oporavak! 

Drage moje kuglice,mamice i bebice dobro vam badnje jutro! 

Kod mene jos jedna lose prospavana noc...osjecam se ko da mi neko zdjelicu rašarafio. 😁 

Nadam se da nam jos bebica stize u narednim danima...satima...sa Isusom u jaslama. 👼😊❤ 

Sve vas ljubiiim. 😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Anaheja
    24. Prosinac 2015. 08:03

Dobro jutro vam zelim!

Tyna, cestitam na malenom Eriku i zelim ti da savici sto prije zarastu. Zaboravit ces to ubrzo 

Ja se nisam javljala jer smo jucer pokopali baku. Bilo je bas kao sto sam i mislila... Kad je poceo sprovod meni je doslo prosvjetljenje gdje se zapravo nalazim... Uspjela sam se suzdrzat da previse ne placem, ali je bilo bolno vidjet bakine drage prijateljice. Drage zenice koje nisam dugo vidjela. Jedino me izludilo sto su svi ispitivali kad trebam rodit i dirali mi trbuh... A najbolje mi je bilo pitanje- dal je baka znala?! 

Sinoc nisam uopce spavala radi svega toga, ali sam zato nocas sve nadoknadila. Trebalo mi je vremena da se nazad sastavim. Jos jednom vam hvala svima na podrsci i hrabrenju i zelim da provedete najljepsi badnji dan sa svojim obiteljima

MaliV
    24. Prosinac 2015. 08:24

Dobro jutro svima 💕

Gagica, shimmer, hvala... Nadam se da hoce proci, makar je sad i muza ulovilo, bas super da bebu docekamo bolesni 😓

Anaheja drzi se, draga... 😔 Bakica vas sad cuva od gore 😘

Tyna cestitke od nas dvoje, jako mi je zao sto si morala to proci na taj nacin, vjerujem da ces brzo zaboraviti na sve ruzno, ali svejedno... Ni jedna zena ne bi trebala slusati podsmjehivanje niti imati takav tretman 😔 Drzi se, puno pusa tebi i Eriku i da se oporavis sto prije 😘😘

shimmer
    24. Prosinac 2015. 09:07

tyna, nadam se da ce pogled na tvog divnog djecacica brzo izbrisati lose iskustvo s poroda 

anaheja, sve je vec receno 

ja vec obavila ctg i pregled. otvorena za komotna 4cm, voda mlijecna, sutra opet kontrola, a nije iskljuceno ni da ostanem roditi s obzirom da ce moja doktorica biti dezurna. badnjak cu provesti najmirnije sto mogu hehe

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

lillany
    24. Prosinac 2015. 10:28

tyna cestitam i sve najbolje malom Eriku i tebi.
    Savovi ce proci. Ne brini. Mene je bolilo jedno tjedan dana. Sada tri tjedna jasnije ih se niti sjetim. I jedan praktican savjet. Dulcolax i Eva qu su ti prijatelji kada si popucao od pupka do sxpxa. Popijes dulcolax navecer i stavis ujutro eva qu i mirna zemlja. I onda tako jedno tjedan dana.

Pepita2109
    24. Prosinac 2015. 10:44

Tyna čestitam na sinčiću... vjeruj mi s vremenom ćeš zaboraviti na sve bolove, ja sam prošla pakao sa svojim trudovima i plakala, u sebi vrištala, a sada mi je sve to mutno sjećanje kao da je bilo prije nekoliko godina

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.