Jutro:D
Sonja, nisam bila s mrcom do 6 jutros, cekala je da se pedujatar probudi da je pregleda. Cicali smo ko veliki..
Sad ajamo
Tyna, cekam novosti, stalbo su mi u mislima...
Mama, izgleda da je bas zimu cekala :)
Drzte nam fige, ako sve bude ok sutra ili u petak idemo kuci:) pod bor
Hvala vam svima jos jednom... Sad vi, a mi navijamo :*
Dobro jutroooooo!
Nema me od jucer ujutro i imam sto za vidjeti! Hehehe,bas mi je drago!
Axia: cestitam od srca! Nek je tako dobro proslo i da ste kuci za bozic.pravi pokloncici.prddivno. :))))
Tyna: javi se kada uhvatis vremena i snage. Mislimo na vas. ♡♡♡♡
a mene sinoc cini se po prvi puta ti laznjaci uhvatili ?! bol u ledjima,iznad guze,samo takva.pas onak kak oko menge znam imat.dragi izmasirao i prestalo.kazem ja njemu,sad ces ti to tako svaki dan. :D
Zelim vam lijep dan i neka jos nekoga pokloncic iznenadi. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Tyna šaljem pozitivne vibrice ali nadam se da se već maziš s bebicom...
Sad kad čitam vaše situacije opet me strah da neću skužiti vodu da curi, ili kako znati da se beba pokakala lako ću trudove prepoznati ako porod krene s njima, ali ovo ostalo
Ines ako se beba pokaka i pukne ti vodenjak curit ce ti zelenkasta plodna voda..tako se i meni malecka pokakala pa je nakon poroda bila par dana na antibioticima jer se napila mekonijske vode.
Ako ti vodenjak ne pukne to se vidi pri pregledu plodne vode..zato i gledaju kada si u terminu vec.
Neke bebice se pokakaju uoci poroda a neke nakon..
A vodu ne mozes ne primjetiti..
Jutro svima!
Tyna nadam se da je proslo brzo i uspjesno! Cekamo detalje...
Ja jutros u TA. Otvorena 2 cm,cervix skracen,smeksan. Plodna voda mlijecna. Zreli smo...samo nam je lijepo u maminoj buši. Procjena kilaze je 3700. 😁 Malac sigurno ceka da se mama fobro napuca francuske,odojka i kolaca pa ce onda...
Neko je spominjao prehladu...i meni je bilo tako prije 3-4 dana. Isto mi bilo frka kak cu ak me prime trudovi. Jedva disala... I jos traje al je puuuno lakse!
Puse vam svima😘😘😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Axia cestitam i sad uzivaj..naj naj polon za bozic ste dobili
Tyna nadam se da je proslo odlicno i da uzivate
Eto ne pogledam od sinoc i dvije bebice dodu
Axia cestitke na malenoj, nadam se da uzivate i drago mi je da je porod dobro prosao. Puno se mazite sad
Tyna nadam se da je bebac vec s tobom i da je sve super proslo
Bas me zanima tko nam je sljedeci, jer ocito imamo male buntovnike koji se vole preguravati
axia čestitaaaaam
tyna aaaaaaaaaa mislimo na vas, nadam se da se na veliko maziš sa svojom bebicom i da je sve prošlo gotovo bezbolno
ajde drage neka se nastavi ovim tempom
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvice ili su buntovnici ili su ljenivci..
Sada je vladavina jarca pa su ocito na redu mali tvrdoglavci koji zele van sto prije.
I ja bih voljela da me za nekih 3 tjedna iznenadi paketic zvan beba
Andidu,Shimmer,Gagica,MaliV ocekujemo lijepe vijesti ovih dana od vas
Pozdrav kuglice i mamice 💕
Pratim vas cijeli dan po malo, ali nikako da stignem napisati ista..
Ja od sinoc kurim 38, 39 i ne smanjuje mi se ispod 37,5 niti uz Lupocet, pa su mi rekli da dodjem da mi izvade krv i vide crp... Izgleda da sam pokupila nesto, dobila antibiotik i moram za Bozic na kontrolu. Gagica, jesi ti pila ista ili te samo proslo? Ja jedva hodam, a limfni cvor iza na vratu mi je podivljao, kvrgetina ogromna, cak se i med sestra zaprepastila 😳
Lina sad cemo i mi jedna po jedna, samo ako mogu birati, rado bi pricekala jos koji dan 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji