Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    23. Prosinac 2015. 09:19

Jutro:D
    Sonja, nisam bila s mrcom do 6 jutros, cekala je da se pedujatar probudi da je pregleda. Cicali smo ko veliki..
    Sad ajamo
    Tyna, cekam novosti, stalbo su mi u mislima...
    Mama, izgleda da je bas zimu cekala :)

Drzte nam fige, ako sve bude ok sutra ili u petak idemo kuci:) pod bor
    Hvala vam svima jos jednom... Sad vi, a mi navijamo :*

@JustSmile@
    23. Prosinac 2015. 10:03

Dobro jutroooooo!
    Nema me od jucer ujutro i imam sto za vidjeti! Hehehe,bas mi je drago!
    Axia: cestitam od srca! Nek je tako dobro proslo i da ste kuci za bozic.pravi pokloncici.prddivno. :))))

Tyna: javi se kada uhvatis vremena i snage. Mislimo na vas. ♡♡♡♡

a mene sinoc cini se po prvi puta ti laznjaci uhvatili ?! bol u ledjima,iznad guze,samo takva.pas onak kak oko menge znam imat.dragi izmasirao i prestalo.kazem ja njemu,sad ces ti to tako svaki dan. :D

Zelim vam lijep dan i neka jos nekoga pokloncic iznenadi. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Ines24
    23. Prosinac 2015. 10:21

Tyna šaljem pozitivne vibrice  ali nadam se da se već maziš s bebicom...

Sad kad čitam vaše situacije opet me strah da neću skužiti vodu da curi, ili kako znati da se beba pokakala  lako ću trudove prepoznati ako porod krene s njima, ali ovo ostalo 

LinaKarolina
    23. Prosinac 2015. 10:32

Ines ako se beba pokaka i pukne ti vodenjak curit ce ti zelenkasta plodna voda..tako se i meni malecka pokakala pa je nakon poroda bila par dana na antibioticima jer se napila mekonijske vode.
    Ako ti vodenjak ne pukne to se vidi pri pregledu plodne vode..zato i gledaju kada si u terminu vec.
    Neke bebice se pokakaju uoci poroda a neke nakon..
    A vodu ne mozes ne primjetiti..

gagicamamica
    23. Prosinac 2015. 10:45

Jutro svima! 
    Tyna nadam se da je proslo brzo i uspjesno! Cekamo detalje...

Ja jutros u TA. Otvorena 2 cm,cervix skracen,smeksan. Plodna voda mlijecna. Zreli smo...samo nam je lijepo u maminoj buši. Procjena kilaze je 3700. 😁 Malac sigurno ceka da se mama fobro napuca francuske,odojka i kolaca pa ce onda...

Neko je spominjao prehladu...i meni je bilo tako prije 3-4 dana. Isto mi bilo frka kak cu ak me prime trudovi. Jedva disala... I jos traje al je puuuno lakse! 

Puse vam svima😘😘😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• buffy
    23. Prosinac 2015. 12:11

Axia cestitam i sad uzivaj..naj naj polon za bozic ste dobili 
    Tyna nadam se da je proslo odlicno i da uzivate 

Mrkvica2
    23. Prosinac 2015. 12:26

Eto ne pogledam od sinoc i dvije bebice dodu 

Axia cestitke na malenoj, nadam se da uzivate i drago mi je da je porod dobro prosao. Puno se mazite sad 

Tyna nadam se da je bebac vec s tobom i da je sve super proslo 

Bas me zanima tko nam je sljedeci, jer ocito imamo male buntovnike koji se vole preguravati 

Pepita2109
    23. Prosinac 2015. 12:37

axia čestitaaaaam
    tyna aaaaaaaaaa mislimo na vas, nadam se da se na veliko maziš sa svojom bebicom i da je sve prošlo gotovo bezbolno 

ajde drage neka se nastavi ovim tempom 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    23. Prosinac 2015. 14:11

Mrkvice ili su buntovnici ili su ljenivci..
    Sada je vladavina jarca pa su ocito na redu mali tvrdoglavci koji zele van sto prije.
    I ja bih voljela da me za nekih 3 tjedna iznenadi paketic zvan beba 

Andidu,Shimmer,Gagica,MaliV ocekujemo lijepe vijesti ovih dana od vas 

MaliV
    23. Prosinac 2015. 18:31

Pozdrav kuglice i mamice 💕
     Pratim vas cijeli dan po malo, ali nikako da stignem napisati ista.. 
    Ja od sinoc kurim 38, 39 i ne smanjuje mi se ispod 37,5 niti uz Lupocet, pa su mi rekli da dodjem da mi izvade krv i vide crp... Izgleda da sam pokupila nesto, dobila antibiotik i moram za Bozic na kontrolu. Gagica, jesi ti pila ista ili te samo proslo? Ja jedva hodam, a limfni cvor iza na vratu mi je podivljao, kvrgetina ogromna, cak se i med sestra zaprepastila 😳

Lina sad cemo i mi jedna po jedna, samo ako mogu birati, rado bi pricekala jos koji dan 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.