Pozdrav kuglice i mamice 💕
Pratim vas cijeli dan po malo, ali nikako da stignem napisati ista..
Ja od sinoc kurim 38, 39 i ne smanjuje mi se ispod 37,5 niti uz Lupocet, pa su mi rekli da dodjem da mi izvade krv i vide crp... Izgleda da sam pokupila nesto, dobila antibiotik i moram za Bozic na kontrolu. Gagica, jesi ti pila ista ili te samo proslo? Ja jedva hodam, a limfni cvor iza na vratu mi je podivljao, kvrgetina ogromna, cak se i med sestra zaprepastila 😳
Lina sad cemo i mi jedna po jedna, samo ako mogu birati, rado bi pricekala jos koji dan 😄
MaliV nadam se samo da će brzo proć, udri po čajevima i odmaraj...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala pepita 😘 Da znas da te se cesto sjetim kad vidim da ovaj moj jos plejku nije spremio, cak je jucer kupio novu igricu 😄
Jel tvoj bolji? 😄😘
MaliV moj dragi je na bolovanju kako bi meni pomagao, a iskreno više je za igricama nego sa mnom i malom.. malena sada spava, mene boli glava, po cijele dane sam sa njom, trenutak za sebe imam kad odem na wc, ali i tada ako je budna slušam sad će mama sad će mama, nisam ovako zamišljala da će biti, danas je hajde ipak malo bolji šta se tiče poslova po kući,ali ga ne smijem previše hvaliti.. od srca ti želim da tvoj ipak bude malo više posvećeniji vama nego igricama.. pusa od nas dvije
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Uffff, znaci da zakopam plejku negdje u dvoristu dok jos imam vremena? 😕 Nadam se da ce ti biti bolje, a valjda ce ih jednom proci... Puno pusa i vama i drzim fige da plejka pregori iznenada 🙃
maliv, neka si otisla doktoru. nadam se da ces za bozic biti bolje, a za porod kao avion
ja kod mame, pomazem s kolacima. u biti sastavljam kremama kore i ove sitne, mama je sve kore ispekla i kreme skuhala nemam uopce osjecaj da je sutra badnjak, a preksutra bozic. sto zbog toplog vremena, sto zbog paralelnog iscekivanja neceg drugog u pozadini..
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
rodio se nas erik nakon puno muke,boljelo je uzasno..nikad nebi ocekivalatako teski porod.vjezbamo sisati..javim se sutra s vise detalja
Sortiraj odgovore
Najstariji