Aaaa Tyna sretnooo
Bas vas je krenilo
Moj veliki bebac ne spava pa drzim moralnu potporu rodiljama
Jutro svima redom.
Axia cestitam ti. Dobro si nas preskocila. Sad bi mogla i ja ha? Tvoja bebica je cekala da zima zvanicno krene.
Tyna nadam se da je sve okej i da si se vec rijesila pa odmarate
Ja sam jucer isla poslovno na zadnji put u Srbiju. Vratila se u 02.30 nocas. Vjerujem da necemo imati vise prilike ici igdje ovako 2u1.
Nemam bolova niti nekih naznaka. Samo neka priceka da prode Bozic i NG. Nekako ne bi prije
Sretno i onima koji su vec debelo u terminu neka nastave niz.
Krenulo je napokonnnnn
Pa te bebice stvarno stizu u valovima.
Axia cestitke na tvom smotuljku.
Tyna nadam se da je vec gotovo i da je sve proslo ok.
mama poslovni put u 38 tjednu. Svaka cast. Meni je odlazak u trgovinu bio pustolovina.
Dobro jutro svima ! Ja napokon spavala 5h u komadu,koji cudan osjecaj
Axia cestitam na maloj Maji ! Zelim vam brz oporavak i da sto prije dodete kuci...dobili ste najljepsi poklon za Bozic
Tyna sretno !!!
tyna, jutros se budim i uzimam mob s tobom u mislilma i onim bolovima sto si spomenula sinoc i evo ga
nadam se da se vec mazis sa svojim pokloncicem
jutro svima!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Lillany morala sam. Ispalo je tako da je muz bio na jednoj strani drzave a netko.mora na drugi. Sretna sam jer je sve ok proslo.
Kako ti i bebica?
Ajmo cure; uzmite brojeve iz automata i redom u radaonu ;)
Tyna, mislimo na tebe! Pusica 😘
Axia, kako je prošla prva noć?
Dobro jutro svim kuglicama 😉
mama drzimo se . Beba napreduje sto je najbitnije. Mene ukljestilo u ledjima od baby liftinga. Svaki dan nesto novo. I svaki dan se jos malo vise zaljubim u svoju strucu.
Jutro mamice i one koje ce to tek postati
Bebice izgleda zele do Bozica biti vani
Kako je krenilo danas je opet jedna na redu
Mama tebe sam sanjala da se sama poradas
Mada neznam kako si mi ti pala na pamet
Sortiraj odgovore
Najstariji