Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    22. Prosinac 2015. 22:43

Axia, cestitam!!! 

LinaKarolina
    22. Prosinac 2015. 22:44

Mama Axia cestitam na malenoj Majici 
    Terminuse..sto vi cekate? 

Sonja8
    22. Prosinac 2015. 22:54

Draga Axia, čestitke od srca! Tako si brzo to odradila i tako gotovo "bezbolno" ☺️ Bas sam sretna zbog vas! Uživajte, mazite se i doma do Božića 🎄

gagicamamica
    22. Prosinac 2015. 23:00

Axia cestitke! Dobro dosla Majo! Zelimo vam brz oporavak i uspjesno uhodavanje u dojenje...

Lina mi terminuse cekamo da krene...

Laka vam i mirna noc svima... 😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Tyna24
    22. Prosinac 2015. 23:40

Axia cestitam!!!

mislim da su meni poceli laznjaci.ilibpravi trudovi?nemam pojma..bole me leđa i trbuh dole ko da mengu moram dobit..pa pusti,pa opet primi..

MaliV
    23. Prosinac 2015. 00:05

Cestitke axia ❤️🎉💕😘 uzivaj s mrvicom 💕

Ja dobila neku glupu temperaturu, boli me svaka kost na tijelu, nos zastopan, gutanje nocna mora... I bas si mislim, pa da me sad cope jos trudovi ili da mi netko kaze da moram tiskati, mislim da ne bi mogla, jedva se pomicem, doslovno svaka kost u tijelu me boli... Tako da terminuse moje, ja bi vam prepustila red jos koji dan bar, pa cu onda ja 😄

shimmer
    23. Prosinac 2015. 00:38

cestitke axia na malenoj! 
    jeeee novi krug otvoren, ajmooo!

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

tweety91
    23. Prosinac 2015. 01:44

Axia cestitkee!! 

[/u

Tyna24
    23. Prosinac 2015. 03:37

Ja sam u bolnici..nasa beba stize iduca.jos nisam dovoljno otvorena,trudovi su svakih 5 min,ali se bebac pokakio i mora danas van..drzite figeee.javim se cim stignem

MaliV
    23. Prosinac 2015. 03:55

Tyna sreeeeetnooooo 🎉😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.