Mama Axia cestitam na malenoj Majici
Terminuse..sto vi cekate?
Draga Axia, čestitke od srca! Tako si brzo to odradila i tako gotovo "bezbolno" ☺️ Bas sam sretna zbog vas! Uživajte, mazite se i doma do Božića 🎄
Axia cestitke! Dobro dosla Majo! Zelimo vam brz oporavak i uspjesno uhodavanje u dojenje...
Lina mi terminuse cekamo da krene...
Laka vam i mirna noc svima... 😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Axia cestitam!!!
mislim da su meni poceli laznjaci.ilibpravi trudovi?nemam pojma..bole me leđa i trbuh dole ko da mengu moram dobit..pa pusti,pa opet primi..
Cestitke axia ❤️🎉💕😘 uzivaj s mrvicom 💕
Ja dobila neku glupu temperaturu, boli me svaka kost na tijelu, nos zastopan, gutanje nocna mora... I bas si mislim, pa da me sad cope jos trudovi ili da mi netko kaze da moram tiskati, mislim da ne bi mogla, jedva se pomicem, doslovno svaka kost u tijelu me boli... Tako da terminuse moje, ja bi vam prepustila red jos koji dan bar, pa cu onda ja 😄
cestitke axia na malenoj!
jeeee novi krug otvoren, ajmooo!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Ja sam u bolnici..nasa beba stize iduca.jos nisam dovoljno otvorena,trudovi su svakih 5 min,ali se bebac pokakio i mora danas van..drzite figeee.javim se cim stignem
Sortiraj odgovore
Najstariji