Tweety88 hahaha ona te pita zašto si u bolnici a poslala te, pa ju ću umrijeti od smjeha, pa šta te toliko gnjave ajmee baš to neka mene doma jer dok se gospoda odluče da me porode dobila bih živčani slom u bolnici, inače ne volim bolnice, uh uh..
Nego daj mi reci je li znaš šta treba ponijeti sa sobom za rodilište? Trebamo li spavačice ili dobijemo njihove?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
tweety, sad sam ja živčana u tvoje ime! pa jesu oni ludi il koji jarac?da-došla u bolncu uživat. boooože moj
tweety čekaj malo pa to znači da si do daljnjeg tamo,a nemaš pojma kad ćeš roditi? stvarno su debili
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam mislila da samo kod nas u OS tako za*ebavaju.
Tako je i mene moja dr. prosli put poslala na indukciju,dogovorila sve u bolnici i ja sva sretna idem roditi a ono sipak.
Ostavili me i nitko me nista nije pitao..samo zasto sam dolazila.
E ovaj put me bolnica nece vidjeti makar u autu rodila..
Jos kada se sjetim da sam samo 3h potrosila na proceduru i papire jer gospoda jos uvijek tipkaju na masinu..uzas!
Kod nas bi docekale i 43 tjedan koliko su azurni.
Jutro drage kuglice, sve koje čekate nadam se da ćete ovaj tjedan i dočekati, da vas ne muče više, šaljem pozitivne vibre
Mama to s curenjem mlijeka je spomenula Mrkvica, a i čitala sam na jesenskim mamama i bebama pa si ja to zamišljam kao slapove mlijeka, sve mokro a žao mi je uništiti madrac jer je nov i skup, ali jednokratne podloge za presvlačenje mi djeluju kao ok rješenje
A sto reci :P Nisu normalni stvarno..jedino zivin u nadi da ce "mali" sam krenit izlazit heheh ...i da mi moja ginekologica nije puno falila termin po ultrazvuku..
Pepita, ja san ponila sve s onih popisa u temi torba za rodiliste..zasad nije nestalo ni wc papira ni sapuna ni spavacica :P..iako se wc papir tijekom noci opasno priblizio kraju hahah :P
Sta se tice spavacice, daju ti oni odma na ulasku spavacicu, a i zena sta je s menom u sobi je trazila moze li dobit novu i sestra joj donila..iako to vjerojatno zavisi od guzve i stanja u rodilistu :/ Al u svakom slucaju ti je bolje ponesi svoje sta krace nesto za obuc jer je u sobama ka u paklu :D Mene cilo vrime glava boli od vrucine i nedostatka zraka, a te njihove spavacice su dugih rukava i predebele, od flanela..umrit ces u njoj haha..ja san se prisvukla u svoju majcu bez rukava i kratke gace
Ali moran rec da mi se zasad osoblje svidja..svi su dobri, cak i ova sta me ostavila u bolnici, iako je ona malo smotana hehe :)
07.12.2015. A <3
pozdrav.
tweety i pepita, posebno na vas mislim...
ines, vidjela sam u katalogu od Kauflanda da je ovaj tjedan na akciji prozračna vodonepropusna zaštita za madrac. pisalo je 49kn, ali imaju dvije veličine pa možda cijena može varirati. razmišljala sam i ja da ju nabavim jer se uvijek omakne neko curenje (ili pelena ili mlijeka).
Mrkvice, meni su se do sad najbolje pokazale tetra pelene. preklopljene na nekoliko puta. i stavi si pored glave nekoliko jastučića za skupljanje mlijeka pa mijenjaj kad se natope. ono što ja još prakticiram, kad mlijeko počne nadolaziti, prstom lagano pritisnem bradavicu da ne curi mlijeko van.
Dillb tetre stavljam preko male dok ju dojim jer mi se u par navrata desilo da ju sirotu svu smocim. Jastucice imam na ormaricu kraj kreveta pa se trudim zamjeniti prije nego procuri.. hvala na savjetu za bradavice nisam znala da to pali. Makar imam osjecaj da se malo smanjilo curenje, vise se ni ne izdajam preko noci
Ines ja kupim tena jednokratne podloge, 30komada pakiranje je 80 kuna. Njih stavljam pod sebe i na prematalicu. Lakse mi je nju baciti nego da mala zabljuca i popiski tetre, a nezgode sa kakanjem i piskenjem se dogadaju. A da curi, stvarno curi.. pogotovo na pocetku a i po noci rjede cike pa to treba otpustiti nekako.. I mene je to iznenadilo jer preko dana nije tako bilo.
Tweety nemam rijeci za to sto ti se desilo.. eto bar se nadam da ce ti se sve prirodno pokrenuti. Makar mi je cudno da ti i ranije nisu zakazali indukciju ako ti je termin bio 20.11.
Pepita kada si ti opet na kontroli?
Lady nadam se da si dobro i da vec mazis svoju bebicu
Tweety88 ajme a ja bila dala pare svekrvi da mi kupi obične spavačice i pidžame i ona mi je kupila sve one debele zimske imam jedino dvije pidžame proljetne kao, možda ipak ponesem to iako kažu da su spavačice zgodnije joooj... wc papir je spakiran, i vlažne maramice..
btw jučer kad sam ja taman bila na plodnoj vodi je ta doktorica rekla kako će sljedeći tjedan biti puno poroda i da je baš ona tada dežurna hahah a simpa mi se skroz čini
dillb hvala ti draga, ja sam baš jučer škicnula tablicu ( shimmer označila sam curke koje su rodile jedino nisam pinky dok se ne javi ) i pomislila jojjj gdje mi je sada dillb uvijek si bila moj normabel heheh
Moja svekrva je počela dizati paniku jer je u istoj situaciji kao ja sad bila i jetrva (šogorica) od muževe seke, počela se fino otvarati i onda stalo i nije se tjedan dana micalo, stavili je na indukciju mučila se satima jer nije bilo pomaka beba se nije htjela spustiti i na kraju na hitan carski, i sad se ona boji za mene da i mene neće tak potrefiti, a šta sad ne znam koji klinac mi je to pričala sad me samo opet strah pa koji je tim ženama.. aaaaaa
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica sutra ujutro opet.. a mene još sve boli od pregleda kao da imam masnice..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji