Ja nisam imala tih poziva do sada. Valjda ni necu.
Mm je javljao svima kojima treba kad sve bude gotovo.
Naravno da je uvijek on prvi koji sazna.
Zamisli da se iz radaone javis pod trudovima da svi budu mirni.
Uh, uh, uh..ja, uh, sam, uh, uh u bolnici, uh.krenulo, uh, uh je. Hahaha
Dobar vam dan okruglice i malena crnokosa mrkvica
Mrkvice drago mi je da je prošlo sve kako treba, brzo i lagano, nadam se da će tako biti i kod nas ostalih kad god se javiš postane mi jasno kako se i nama ostalima bliže termini
Dobrodošle nove okruglice
Konačno sam razgovarala sa svekrvom u ime svog dragog tako da će oni platiti kolica, a danas ćemo ih naručiti i posteljinu isto naručujem danas tako da naša curka može doći kad odluči (nek ipak pričeka barem 37.tjedan
)
Ali moram vam se požaliti da je i meni dosta, iako me većina tegoba zaobilazi, ali život u tajicama meni osobno je užasan, isto kao i obuvanje čarapa, brijanje...
axia drago mi je
mama hahahah bilo bi zanimljivo...
ines ja nemam problem s tajicama jer sam i do sad nosila,ali oblacenje carapa uhh ajde brijanje jos nekako i ide
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala na razumjevanju curke. Divne ste.
Baš sam bila izgubila živce.
i da mama, mislim da očekuju konferencijski poziv iz rađaone. Vjerojatno skypom tako da imaju i video .
Evo prijavila sam se u face grupu o modernim platnenim pelenama, samo san tako umorna pa cu to sutra malo detaljnije proucit. Skoro sam cilu noc bila budna, nikako se namistit u udoban polozaj...
Fionita pa mi smo terminuše, dan smo razlike
Imaš li bolove u preponama i ovim mišićima, ligamentima (što li je to već) što spaja prepone s nogama? Ja imam osjećaj nekad kad hodam da će beba samo ispasti
Neman bolove, jedino ponekad kad setam imam osjecaj da triban ic pipi, iako mi je mjehur prazan, al cudna sam ja trudnica na pocetku nisan imala ni mucnine, ni super njuh...
Nisam ni ja sve su me tegobe zaobišle zasad (da pokucam u drvo da ne ureknem)
Ja se nadan da mi to nece doc na naplatu na porodu, Kad ti je termn? Meni je 10.1.16
Dobrodosle nove okruglice! Stare, drz te s skupa samnom Mislim da nam je svima sad pred kraj isto, samo cekamo da sve dode i prode. Mene ne pitaju ni ne zovu jer sam svima dala na znanje da ce saznati sve u svoje vrijeme. Mrkvice, nadam se da uzivate i mazite se
. Kod mene nis novoga, ni laznjaka ni icega osim standardnih bolova
Sortiraj odgovore
Najstariji