Anaheja, meni je isto kao drugi moguci termin stavila 8i, a moguce da to ovisi i o velicini bebe, premda su sve bebe na pocetku iste, jedino ako ovulacija seta...
Nego da vam napomenem, u Intersparu je trenutno akcija za krevetic, samo 1000kn, a dobije se i madrac i posteljina, cini mi se isplativo,
vecer drage moje
samo malo da se javim, nema novosti,danas odmarala cijeli dan i hvatali me neki laznjaci predvecer i eto opet se pojavila zgaravica opaka pa nisam mogla opet sodu jer ne valja cesto i kamilica pomaze malo.. sutra malo generalke imam u planu :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita samo virkam dali si stogod javila. Ti ili Lillany ste sada ako se ne varam?
Bit ce napeto.
Ja isto sutra planiram nešto pospremati opet. Jucer sam 4 sata spremala ormare za koje mi je prije trebalo 1 sat.
Stigao mi je organizator s ebaya. Super je stvar. Postavila sve za bebu u njega, al doslovno sve. Fino je razdijeljen s pregradama. Ma super stvar. Platila ga 30 kn
mama lillany, pa ja i lady :) imam jos eto malo vise od tjedan dana do termina tocnije 9 dana hehe :) napeto je u svakom slucaju...
daj je li mozes staviti link tog organizatora? ja pokraj krevetica imam pletenu stalazu pa sam mislila kupiti pletene kosarice da ljepse izgleda :)
🙏👸👸🙏❤️
a za trajanje pojedinih aktivnosti necu komentiratii pranje suda mi se produlji na sat vremena hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Vecer okruglice
Cijeli dan sam provela u nekom pola snu, bas sam neka bez volje totalno, a beba mi rasteze trbuh pa me sad to malo oraspolozilo jedino mi se nece snimati jer cim priblizim kameru mir je u trbuhu..
I mene zanima taj organizator jer sam vec 100 puta sve iapocetka preslagala
I da danas sam osjetila zatezanje u donjem dijelu trbuha i bas sam se bila malo uspanicila, srecom nije se ponovilo, al sam se vec vidjela.kad krene akcija da mecu biti smirena kako sam do sad mislila
http://m.ebay.com/itm/291411011188
Evo link za organizator. Nadam se da ce se vidjeti. To je kao veliki a ima i manjih.
To je kao za torbe ali ja ga stavila u ormar gdje je robica. U njemu mi je sve za pupak, za presvlacenje, duda, bocica, melem...
Mene spasava
Evo i mene malo ..bebac plese u stomaku, mislin da mu je postalo malo tisno
..dragi spava, a ja citan vase postove i ne ide mi se jos spavat..neko me uzbudjenje drzi zadnjih dana
..mislin da san veceras napokon i ja osjetila lazne trudove, tj.samo jedan, ali dovoljan da mi malo predoci kako ce me uvatit panika kad krene zapravo
..ujutro iman pregled kod svoje ginicke pa cemo vidit njene prognoze..
Sad cete vjerojatno pomislit kako nisan normalna, al ja tek sutra popodne planiran ispeglat robicu i spremit torbu za rodiliste hahaha
07.12.2015. A <3
Sortiraj odgovore
Najstariji