Jutro i dobrodosle nove trudnice.
Ja sam za razliku od mrkvice imala 'bol ' u ledima. Ako se to moze nazvati boli. Vise je to pritisak kao kad imam M samo nesto jaci. Protezalo se od leda i zavrsi na stomaku.
Racunam da ce mi tako biti i sada
Nocas sam spavala nekako iako se svako malo.okrecem zbog kukova.
MM i ja redovno odrzavamo 'veselu sobu' i nadam se da cemo do kraja tako
Mrkvica volim kad nam se javis. To me podsjeti koliko smo svi blizu.
Pozdrav novim okruglicama
Pepita svaki treci dan??! Mi nismo vec 3 tjedna do mene je naravno, obzirom na trenutno stanje mog tijela ne znam ni kako bi to tocno izvela
Mrkvica bas te lijepo citati i hvala ti sto nalazis vremena za nas tvoji postovi su jako ohrabrujuci
Moram vam se malo pozaliti, jucer sam jako nespretno udarila nogom u krevet dok sam prolazila kraj njega i u tom trenu sam nekako napela misice oko stidne kosti (ili sto vec dolje ima). Presjeklo me! Od tada me sve boli tri put jace necu ni spominjati ustajanje iz kreveta nocas... tako da, drage moje pazite kako hodate!
Mrkvice, daj mi reci sto se tice tih bolova u stidnoj kosti, zdjelici, kukova i sl, prodje li to do poroda ili postaje gore? Jer ne mogu zamisliti kombinaciju ovog i trudova!
Jutro od nas dvije
Rado vam se javim, jer znam koliko je mene zanimalo i bilo me vec malo trta.. nadam se eto da ne davim
Srecom malena je jako dobra pa imam prilike javiti vam se.
Mama moguce je, ali mene je zbunilo sto sam bas ocekivala rasturanje u ledima kad ono sipak. Ma i ti trudovi su valjda svima drugacije a opet slicno iskustvo.
Juicy fruit neznam koliko ce te to bas utjesiti, ali trudovi su, mene bar, toliko boljeli i zaokupljali da nisam uopce o tome razmisljala ni osjetila bas iskreno. A u pauzama izmedu se trudis odmoriti i ne boli nista.
jutro starim i novim curama!
vidim ovdje ce biti poplava "nisam znala da su trudovi". jos cemo sve roditi prakticki bezbolno i same sebe iznenaditi cisto sumnjam
moram priznati da ne razmisljam bas o tome da necu znati prepoznati trudove. mozda one s vecim razmakom na pocetku, ali kad krenu sarafiti sve cesce hehe
ima i raznih aplikacija za lakse pracenje pa mozda pomognu.
sto se mpp tice, kao i cure prije mene preporucam uclanjenje u grupu i citanje fileova pa onda ispitivanje pojedinosti.
vecina cura ispocetka tetra (pogotovo sad za zimske bebe, zbog lakseg susenja). za to trebaju tetra pelene, cover (rodin npr) i snappy kopca.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
mrkvica jooooooj cak i na porodu zgaravica uhhh :/ mozda ce i moja imati kosicu :P
hvala ti na svakoj informaciji ohrabrujuci je svaki tvoj post :)
maliv sinoc u 1 popila sode punu zlicicu i prestala je u roku par min... moram sveki ugnjaviti za caj neki...
mama eee takav pritisak imam ja povremeno i nastavlja se na trbuh ali meni su to lazni bili sve bar do sada hhh
juicyfruit vidis zanimljivo je kakve sve boljke imam ali odmah produ kad dohvatim muza.. ne znam mislis li na poze ili?
imam aplikaciju za pracenje trudova valjda ce posluziti hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure!!!!
Upravo sam izasla iz Chicca. Do 31.12. imaju popust od 25% na kompletni asortiman jer slave rodjendan !!!! Tako da, ako vam jos nesto treba, zurno u chicco
Jutro svim okruglicama, starim i novim! I mamama i bebama! :)
Ja nocas takodjer nisam bas spavala od bolova, s tim da me bolilo kao da imam mengu, ali tupa bol, nikakva presijecanja hvala bogu. Al prestalo je u nekom polozaju pa sam nekako uspjela bar malo odspavati. Jel vas bolilo kad tako?
Sto se tice oticanja, meni nisu ruke i noge vec podrucje oko prepona i "dolje" su mi se pojavile neke vene. Kaze dr da se to dogadja kod nekih zena...
Sad bas gledam i skuzila sam da mi se uopce nije dodao jedan dan na ovoj vremenskoj crti danas...ne znam jel to samo kod mene ili je i vama?
Sad bas gledam i skuzila sam da mi se uopce nije dodao jedan dan na ovoj vremenskoj crti danas...ne znam jel to samo kod mene ili je i vama?
Sortiraj odgovore
Najstariji